Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Labas rytas, laukiu jusu minusiuku smile.gif

Noriu pranesti, kad isvykstu atostogauti ir 2016.05.30 bei 2016.06.06 lenteles negalesiu ikelti smile.gif jei nores kas perimti ta darba 2-iem savaitem tai rasykit smile.gif
Atsakyti
Sveikos, duomenys lentelei: 84,5 kg (-0,5 kg per savaitę).
Atsakyti
Merginos, o as su tokiu keistu klausimu... blush2.gif
Kaip ir rasiau laikausi DL versijos. Ten raso kad turetu kristi 700 g. bet man nukrito pirma savaite 2 kg, antra 1,5 kg... Kazkaip supanikavau kad per greitai krenta blink.gif Ar cia taip gali buti?
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2016 05 23, 11:03)
Merginos, o as su tokiu keistu klausimu...  blush2.gif
Kaip ir rasiau laikausi DL versijos. Ten raso kad turetu kristi 700 g. bet man nukrito pirma savaite 2 kg, antra 1,5 kg... Kazkaip supanikavau kad per greitai krenta  blink.gif  Ar cia taip gali buti?

Normalu wink.gif Gal pva skysčių daug buvo užlaikęs organizmas. Tikrai negali visoms vienodai po 700 g krist.

Mano skaičiai: 80.400 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2016 05 23, 13:58)
Normalu wink.gif

Ačiū 4u.gif Nuraminot ax.gif
Atsakyti
As vietoj - 84.6, BET buvo savaitgali ir ledu ir kitu nukrypimu biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš prisiduodu verysad.gif Savaitė atostogų su "viskas įskaičiuota" ir rezultatas+3,6kg. blush2.gif Taigi mano svoris dabar 74,1kg.Dabar savaitę darysiu baltymų, bandysiu grįžt kažkaip į vėžes biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš vietoj. 85,6 kg. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linučiuks @ 2016 05 23, 17:35)
Ir aš prisiduodu verysad.gif Savaitė atostogų su "viskas įskaičiuota" ir rezultatas+3,6kg. blush2.gif Taigi mano svoris dabar 74,1kg.Dabar savaitę darysiu baltymų, bandysiu grįžt kažkaip į vėžes biggrin.gif

oi biggrin.gif nuo ateinancio sestadienio ir man bus viskas iskaiciuota biggrin.gif jau bijau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 05 23, 21:28)
oi biggrin.gif nuo ateinancio sestadienio ir man bus viskas iskaiciuota  biggrin.gif jau bijau  lotuliukas.gif

Jo...atostogos-gėris thumbup.gif Tik, kad tos pasėkmės paskui doh.gif
Atsakyti
Laba diena, norečiau prisijungti prie jūsų forumo. Vis bandau ir bandau atsikratyti papildomų kg ,tačiau niekas nepadeda numesti jų nei dietos, nei papildai, nei sportas. Bus jau 3 metai kai vis sau sakau ,kad reikia susiimti ir atsikratyti bent jau 10 kg. Ir kiekvienas bandymas deja baigesi nesekmingai 😞. Labai susidemejau šia dieta tik todel,kad tai panašiau i maisto derinima ar tiesiog gyvenimo buda. Tikiuosi priimsim i savo rateli merginos ir patarsit rupimais klausimais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dalila12345 @ 2016 05 24, 13:20)
Laba diena, norečiau prisijungti prie jūsų forumo. Vis bandau ir bandau atsikratyti papildomų kg ,tačiau niekas nepadeda numesti jų nei dietos, nei papildai, nei sportas. Bus jau 3 metai kai vis sau sakau ,kad reikia susiimti ir atsikratyti bent jau 10 kg. Ir kiekvienas bandymas deja baigesi nesekmingai 😞. Labai susidemejau šia dieta tik todel,kad tai panašiau i maisto derinima ar tiesiog gyvenimo buda. Tikiuosi priimsim i savo rateli merginos ir patarsit rupimais klausimais  blush2.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti