Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Labas rytas. 85,6 kg. smile.gif
Atsakyti
Prisiduodu ir aš - 81.600 šįryt smile.gif
Atsakyti
Parašiau asmeninę žinutę, todėl pakartosiu 76,9
Atsakyti
84,6
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Merginos, noriu ir aš prie jūsų prisijungti 4u.gif

Porą savaičių galvojau, ar ši dieta man tiks, ir pagaliau pasiryžau - nuo šiandien pradėjau ataką bigsmile.gif O kad motyvacija nedingtų, reikia ir rezultatus pradėt registruot...

Šiandien mano svoris 100,0. Norėčiau pasiekt bent 80, Dunkano skaičiuoklė rekomenduoja 76,2.
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2016 05 17, 10:43)

Mergaiciukas, 17 Geg 2016 - 10:43, parašė:

Mergaiciukas, 17 Geg 2016 - 10:43, parašė:

Merginos, noriu ir aš prie jūsų prisijungti  4u.gif

Porą savaičių galvojau, ar ši dieta man tiks, ir pagaliau pasiryžau - nuo šiandien pradėjau ataką  bigsmile.gif O kad motyvacija nedingtų, reikia ir rezultatus pradėt registruot...

Šiandien mano svoris 100,0. Norėčiau pasiekt bent 80, Dunkano skaičiuoklė rekomenduoja 76,2.

Merginos, noriu ir aš prie jūsų prisijungti  4u.gif

Porą savaičių galvojau, ar ši dieta man tiks, ir pagaliau pasiryžau - nuo šiandien pradėjau ataką  bigsmile.gif O kad motyvacija nedingtų, reikia ir rezultatus pradėt registruot...

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
jetau, vis tik man ta dieta sunki-skauda galvą, matyt trūksta angliavandenių, esu pikta ir nelaiminga sad.gif Nemetu, laikausi, bet kažko man sunkiai sekasi....Gal ir jums pradžioje taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2016 05 17, 13:04)

Mil@na, 17 Geg 2016 - 13:04, parašė:

Mil@na, 17 Geg 2016 - 13:04, parašė:

jetau, vis tik man ta dieta sunki-skauda galvą, matyt trūksta angliavandenių, esu pikta ir nelaiminga sad.gif Nemetu, laikausi, bet kažko man sunkiai sekasi....Gal ir jums pradžioje taip buvo?

Buvo visko pradžioje. doh.gif Ir aš ir pikta buvau, ir neskridau, ir miego norėjau, be ūpo, be nuotaikos.. Išgyvenau. Gėriau daug vandens ir kad nebūtų taip blogai organizmui praėjau gerti ir tebegeriu vitaminus. Jie man būtini. Dabar galvos nebeskauda (skaudėjo manau dėl cukraus trūkumo bent man), energijos turiu, nuotaika puiki. Užsispyrusi juodai pasiekti tikslą. lotuliukas.gif O tu geri vitaminus? smile.gif
Atsakyti
Nuėjau pasidaryti manikiūro ir sakau-manęs niekas nedžiugina, net nagų spalva.....Nulakavo ryškiai-mažu bus geriau smile.gif))))Galva jaučiu skauda nes noriu bendelių, batono, sviesto saldainių, pyragėlių....galų gale obuoliuko.......et, geriu žuvų taukus ir nakvišų aliejų
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2016 05 17, 20:19)

Mil@na, 17 Geg 2016 - 20:19, parašė:

Mil@na, 17 Geg 2016 - 20:19, parašė:

Nuėjau pasidaryti manikiūro ir sakau-manęs niekas nedžiugina, net nagų spalva.....Nulakavo ryškiai-mažu bus geriau smile.gif))))Galva jaučiu skauda nes noriu bendelių, batono, sviesto saldainių, pyragėlių....galų gale obuoliuko.......et, geriu žuvų taukus ir nakvišų aliejų

Buvo ir man tokia būsena, bet praėjo mirksiukas.gif Baigėsi ataka, išsiepiau žiauriai skanius vištienos šašlus su daugybe daržovių. Prisivalgiau ir baigėsi liūdesys.
Atsakyti
Labas rytas. 76,5...rezultatas praktiškai nulinis...Visą savaitę nei lašo jokio gėrimo, jokios bandelės, jokio pyragaičio, jokio saldainio...net nebežinau sad.gif
Atsakyti