Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Merginos, pasidalinkite savo patirtimi- -kai kaitaliojate baltymų ir baltymų /daržovių dienas?? 5:5, 1:1 ar dvi dienas per savaitę baltymai o 5 dienas baltymai su daržovėmis? šiandiena paskutinė atakos diena-makaluojuosi, kaip čia padaryti....AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2016 05 12, 09:36)
Merginos, pasidalinkite savo patirtimi- -kai kaitaliojate baltymų ir baltymų /daržovių dienas?? 5:5, 1:1 ar dvi dienas per savaitę baltymai o 5 dienas baltymai su daržovėmis? šiandiena paskutinė atakos diena-makaluojuosi, kaip čia padaryti....AČIŪ

Aš darau taip 4:3, tai yra keturios baltymu dienos ir 3 baltymu su daržovėm. Tai nuo pirmadienio iki ketvirtadienio vakaro baltymai, o penktadienis ir visas savaitgalis - su daržovėm. Taip man smagiau, nes tada savaitgalį skaniai valgau su visa šeimyna. Man toks variantas labai geras, o ir svoris kol kas krenta puikiai. Beje 5:5 ir negalėčiau, nes jau tikrai norisi daržovių ir po keturių dienų, ką čia apie penkias kalbėt. Dar pliusas, kad 4:3 niekada nepersikelia, stabiliai visos savaitės vienodos ir nesusimaišai.
Atsakyti
As pradejau 3:3, o paskui perejau prie 4:3 del tos pacios priezasties kaip ir Daluze14 smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal yra kuri mane ir pamena, pries pora metu laikiausi dietos, numeciau viska ka norejau ir puikiai laikiausi smile.gif Bet antras leliukas vistiek paliko vel papildomo svorio sad.gif Tad sugalvojau greiciau jo nusipurtyti, nelaukti kol naturaliai atsistatys ir nuo pirmadienio gyvenu su Light versija ax.gif
Tikiuosi vel priimsit pas save 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2016 05 12, 10:08)
Aš darau taip 4:3, tai yra keturios baltymu dienos ir 3 baltymu su daržovėm. Tai nuo pirmadienio iki ketvirtadienio vakaro baltymai, o penktadienis ir visas savaitgalis - su daržovėm. Taip man smagiau, nes tada savaitgalį skaniai valgau su visa šeimyna. Man toks variantas labai geras, o ir svoris kol kas krenta puikiai. Beje 5:5 ir negalėčiau, nes jau tikrai norisi daržovių ir po keturių dienų, ką čia apie penkias kalbėt. Dar pliusas, kad 4:3 niekada nepersikelia, stabiliai visos savaitės vienodos ir nesusimaišai.

gal nesunku pasidalinti baltyminių dienų meniu. Receptų daug radau, bet vis tiek jie visi daugmaž vienodi.
Kaip nenumirštat nuo rutinos biggrin.gif , ypač jei net 4 dienas iš eilės verčiatės be daržovių?..
Aš ir per vieną dieną pasiilgstu daržovių.
Kad nebūtų vienpusiškas prašymas, tai pasidalinsiu, kaip atrodo mano b diena - ryte blynas iš kiaušinio, šaukšto avižų, šaukštelio kk ir kefyro. Iškeptą valgau su jogurtu. Tas pats vakare, nes man labai patinka biggrin.gif
Pietums - virta mėsa arba sausai kepta žuvis.
Užkandžiams - jogurtai, kartais - duonelė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nata*: 12 gegužės 2016 - 15:55
QUOTE(Nata* @ 2016 05 12, 15:50)
gal nesunku pasidalinti baltyminių dienų meniu.

Pusryčiams valgau 0 proc. varškę su jogurtu. Užkandžiui iki pietų varškinę bandelę arba kokios mėsytės gabaliuką. Pietums sriuba vištienos (išverdu krūtinėlę su prieskoniais ir tada ją suplėšau, gaunasi tokie mėsos "makaronai", man žiauriai skanu ir visiškai nesausa. Kartais dar į sriubą sėlenų įsidedu šaukštą). Dar pietums kepu vištieną, troškinu vištieną. Kepu žuvį. Kai jaučiu saldūmynų trūkumą, kepuosi varškės bandeles keksiukų formoje su saldikliu. Vakarienė dažniausiai kas liko nuo pietų, arba vėl varškė su jogurtu. Šiaip dar visokių salotų keistų susimakaluoju - pvz trijų rūšių skirtingi kumpiai su krabų lazdelėm ir pomidorų pastos šaukštu vietoj padažo smile.gif Atrodo, netinka, o va žiauriai skanu. Kumpių tai radau prikt ir kalakutienos ir vištienos. Net jautienos natūralų liesą kumpį radau pirkt. Labai skanu man.
Atsakyti
Mergaitės, pasidalinkite, kur perkate tuos kumpius, jei nesunku-tai kaip atrodo jie....Man labai norisi saldumynų, todėl būsiu dėkinga už varškės keksiukų receptą... Aš šiandiena po 3 atakos dienų - minus 1,5 kg., bet vakar jau buvau pikta, norėjau saldžiai, visi nervino sad.gif Stengiuosi laikytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2016 05 13, 06:42)
Mergaitės, pasidalinkite, kur perkate tuos kumpius, jei nesunku-tai kaip atrodo jie....Man labai norisi saldumynų, todėl būsiu dėkinga už varškės keksiukų receptą... Aš šiandiena po 3 atakos dienų - minus 1,5 kg., bet vakar jau buvau pikta, norėjau saldžiai, visi nervino sad.gif Stengiuosi laikytis smile.gif

Keksiukų receptas yra šitoj temoj - paskaityk atgal kelis puslapius. O kumpius perku parduotuvėj, bet aš ne LT gyvenu.
Atsakyti
Labas, panos 4u.gif
Aš prisiduodu šiandien, nes laukiu lėktuvo, išskrendu į kelionę, tad rytoj gal nesijungsiu.
Dabartinis svoris 70,5 tai per savaitę-1,1kg.Bijau net pagalvot, su kokio riebumo pliusu grįšiu lotuliukas.gif Na, bet būsiu bent įdegus, graži biggrin.gif
Atsakyti
Ar prisidavimas pirmadieniais?
Atsakyti
QUOTE(Linučiuks @ 2016 05 15, 08:54)
Labas, panos 4u.gif
Aš prisiduodu šiandien, nes laukiu lėktuvo, išskrendu į kelionę, tad rytoj gal nesijungsiu.
Dabartinis svoris 70,5 tai per savaitę-1,1kg.Bijau net pagalvot, su kokio riebumo pliusu grįšiu lotuliukas.gif Na, bet būsiu bent įdegus, graži biggrin.gif

geru atostogu smile.gif

QUOTE(Mil@na @ 2016 05 15, 22:26)
Ar prisidavimas pirmadieniais?

taip
Atsakyti
Labas rytas, duomenys lentelei: 85 kg (-0,7 kg). smile.gif
Atsakyti