Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Veidukas @ 2016 05 09, 18:16)
Produktų leistinų daugybė, bet bent jau man, ne viskas tinka ir patinka  doh.gif

Jo, produktų kaip ir daugybė, bet sunku man vistiek, kai reikia sugalvot ką valgyt.Labiausiai man trūksta duonos...
Atsakyti
Labas vakaras galiklausima o tai skaitau skaitau ir jauciuosi kai tikra blondine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 05 09, 21:45)
kiskius kaip laikosi???

Man tik trecia savaite, o svoris taip pat nekrenta, nors atrodo saziningai laikausi sad.gif vakar buvo 85.6
Atsakyti
Labas rytas. Startuoju nuo šiandiena...norėčiau į lentelę-gal labiau motyvuotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linučiuks @ 2016 05 09, 23:23)
Jo, produktų kaip ir daugybė, bet sunku man vistiek, kai reikia sugalvot ką valgyt.Labiausiai man trūksta duonos...

Tai kepkit duonytę, yra gi receptų ir su glitimu, ir su mielėm.. išbandykit, gal patiks smile.gif Kai aš tai nusispjoviau ir nekepu. lotuliukas.gif Tingiu, reikia normą per dieną suvalgyt sėlenų, o duonoj dedant, man tos duonos tiek nesusivalgo.. tada noriu sėlenų su kokiu jogurtu, bet reikia duoną valgyt, nes ji genda. ai.. ir t.t. ir t.t. ir svoris tada ne kažką.. žodžiu, aš nesusidraugavau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Gytute_ @ 2016 05 10, 01:02)
Labas vakaras galiklausima o tai skaitau skaitau ir jauciuosi kai tikra blondine biggrin.gif

Klausk.. Visos manau čia pradžioj blondinės buvom lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mil@na @ 2016 05 10, 08:56)
Labas rytas. Startuoju nuo šiandiena...norėčiau į lentelę-gal labiau motyvuotų smile.gif

Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Veidukas @ 2016 05 10, 10:08)
Tai kepkit duonytę, yra gi receptų ir su glitimu, ir su mielėm.. išbandykit, gal patiks  smile.gif Kai aš tai nusispjoviau ir nekepu.  lotuliukas.gif  Tingiu, reikia normą per dieną suvalgyt sėlenų, o duonoj dedant, man tos duonos tiek nesusivalgo.. tada noriu sėlenų su kokiu jogurtu, bet reikia duoną valgyt, nes ji genda. ai.. ir t.t. ir t.t. ir svoris tada ne kažką.. žodžiu, aš nesusidraugavau  doh.gif

As tai kepu ir kepu ta duonele, nespeju kept biggrin.gif man tai net reikia jos kiekius ribot, kad nevirsyciau selenu normos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 05 10, 07:47)
Man tik trecia savaite, o svoris taip pat nekrenta, nors atrodo saziningai laikausi sad.gif vakar buvo 85.6

tai gi yra rezultatas smile.gif kodel neprisidavei? pataisysiu siandien lentele smile.gif

QUOTE(Mil@na @ 2016 05 10, 08:56)

laukiu duomenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 05 10, 11:07)
tai gi yra rezultatas smile.gif kodel neprisidavei? pataisysiu siandien lentele smile.gif
laukiu duomenu smile.gif

Prisiduoti pamirsau, o rezultato sakau, kad near, nes po pirmos savaites ir praeita pentadieni buvo 85, o va dabar vel link 86
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 05 10, 08:45)
As tai kepu ir kepu ta duonele, nespeju kept biggrin.gif man tai net reikia jos kiekius ribot, kad nevirsyciau selenu normos  blush2.gif

Kurią būtent kepi? Įmesk receptą? Žinau, kad visi jie sudėti yra, bet lengviau bus, kai va jau kažkas konkrečiai kepa ir patart gali.
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2016 05 10, 13:57)
Kurią būtent kepi? Įmesk receptą? Žinau, kad visi jie sudėti yra, bet lengviau bus, kai va jau kažkas konkrečiai kepa ir patart gali.

3 kiausiniai
200 gr nat jogurto
po 8-10 saukstu avizu ir kvieciu selenu
1 saukstas KK
cirberzole, druska, kmynai
1 saukstas kepimo milt
Atsakyti
na Noreciau numesti 20kg tai suprantu reikia laikytis 5 puolimo dienas o kas po to kas ten su kuo maisosi ir taip ziurejau ir taip skaiciau zodziu galas pasimeciau biggrin.gif
Atsakyti