QUOTE(Linučiuks @ 2016 05 09, 10:36)
Nerealios šaunuolės!!!O man ši savaitė labai prasta buvo😦Jokių nusižengimų, o vis pliusas

Negi Jums ir panuodėmiaujant tokie minusai?Kaip čia taip gaunasi?
Gal tikrai stresas organizmui į gera išeina
Mano svoris šiandienai 71,6kg. tai -0,2
Nežinau, nusižengiu tikrai dažnai, kaip ir sakiau, nors buvau sukritikuota, duodu pastoviai streso, vakar cepelino kasnį

užvakar ledą suvalgiau, kartais nusiperku juodo šokolado iš maximos su saldikliu.. na ir kas, atsipalaidavau, nestresuoju ir man dzin. nukris tie kg vistiek

Galima sakyti be daržovių negaliu.. valgau virtą vištieną (ne keptą, ne rūkytą, tik virtą), užsikandu visada tai pomidoru, tai agurku, paprika ar kt. (šiek tiek), nes man skaniau, ne taip sprangu, nekepu jokių dukano duonelių, nedarau jokių padažų, majonezų ar dar kokių patiekalų, kur pilna visokių pyragų, bandelių receptų ir t.t., nors tai ir iš leistinų produktų. Nevalgiau sūriai. Nebevalgau varškės, neskanu man ir nelabai svoris kažko krenta nuo jos, nors ir liesa. Kas rytą suvalgau pilno grūdo duonos 1 riekę, kitaip negaliu, man sumuštinis skanesnis. Avižų sėlenas vakare. Kviečių sėlenų nenaudoju. Geriu daug vandens. judėt kiek išeina tiek, spec nesportuoju. Taip ir gyvenu ir kolkas viskas gerai.

Kas tinka man, nebūtinai tinka kitoms. Tiesiog atradau, kas man geriausia.