Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Labas rytas. smile.gif 86,4 kg, -2,5 kg. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, 85,7 kg (-1,3 kg).O iš vis jau 16 kg dingo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerina: 09 gegužės 2016 - 07:37
QUOTE(nerina @ 2016 05 09, 08:36)
Labas rytas, 85,7 kg (-1,3 kg).O iš vis jau 16 kg dingo  ax.gif

Mano 10kg.. laukiau, kaip kažin ko.. thumbup.gif Atrodo nieko ypatingo nedarai, kg krenta lengvai, liko 20.. bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2016 05 07, 13:57)

Beje, o kas tą lentelę darydavo čia pas mus? Kodėl nebedaro?  verysad.gif  Ji buvo tikras paskatinimas nepasiduot  cool.gif

as darysiu, prisiduokit siandien ir ikelsiu smile.gif

nerina, Veidukas saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 05 09, 11:15)
nerina, Veidukas saunuoles  thumbup.gif

Nerealios šaunuolės!!!O man ši savaitė labai prasta buvo😦Jokių nusižengimų, o vis pliusas schmoll.gif Negi Jums ir panuodėmiaujant tokie minusai?Kaip čia taip gaunasi?
Gal tikrai stresas organizmui į gera išeina g.gif
Mano svoris šiandienai 71,6kg. tai -0,2 verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linučiuks: 09 gegužės 2016 - 09:40
QUOTE(Linučiuks @ 2016 05 09, 10:36)
Nerealios šaunuolės!!!O man ši savaitė labai prasta buvo😦Jokių nusižengimų, o vis pliusas schmoll.gif Negi Jums ir panuodėmiaujant tokie minusai?Kaip čia taip gaunasi?
Gal tikrai stresas organizmui į gera išeina g.gif
Mano svoris šiandienai 71,6kg. tai -0,2 verysad.gif

Nežinau, nusižengiu tikrai dažnai, kaip ir sakiau, nors buvau sukritikuota, duodu pastoviai streso, vakar cepelino kasnį lotuliukas.gif užvakar ledą suvalgiau, kartais nusiperku juodo šokolado iš maximos su saldikliu.. na ir kas, atsipalaidavau, nestresuoju ir man dzin. nukris tie kg vistiek smile.gif Galima sakyti be daržovių negaliu.. valgau virtą vištieną (ne keptą, ne rūkytą, tik virtą), užsikandu visada tai pomidoru, tai agurku, paprika ar kt. (šiek tiek), nes man skaniau, ne taip sprangu, nekepu jokių dukano duonelių, nedarau jokių padažų, majonezų ar dar kokių patiekalų, kur pilna visokių pyragų, bandelių receptų ir t.t., nors tai ir iš leistinų produktų. Nevalgiau sūriai. Nebevalgau varškės, neskanu man ir nelabai svoris kažko krenta nuo jos, nors ir liesa. Kas rytą suvalgau pilno grūdo duonos 1 riekę, kitaip negaliu, man sumuštinis skanesnis. Avižų sėlenas vakare. Kviečių sėlenų nenaudoju. Geriu daug vandens. judėt kiek išeina tiek, spec nesportuoju. Taip ir gyvenu ir kolkas viskas gerai. smile.gif Kas tinka man, nebūtinai tinka kitoms. Tiesiog atradau, kas man geriausia. smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Šiandien 83,400, taigi -1,300 smile.gif Bendroj sumoj nemažai numečiau, nors viduryje savaitės svoris buvo visiškai sustojęs ir vienodas laikėsi praktiškai 4 dienas. Turbūt ir man reikia varškės kiekį mažint, bet aš jau praktiškai nebegaliu žiūrėt į mėsą sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2016 05 09, 12:55)
Laba diena  4u.gif

Šiandien 83,400, taigi -1,300 smile.gif Bendroj sumoj nemažai numečiau, nors viduryje savaitės svoris buvo visiškai sustojęs ir vienodas laikėsi praktiškai 4 dienas. Turbūt ir man reikia varškės kiekį mažint, bet aš jau praktiškai nebegaliu žiūrėt į mėsą sad.gif

Jei čia per savaitę -1,3 kg, tai šaunuolė smile.gif Be reikalo stresuoji, juk ir dukano knygoj rašyta, kad savaitei maždaug 1 kg pamest. Ir puiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veidukas: 09 gegužės 2016 - 12:54
QUOTE(Veidukas @ 2016 05 09, 12:50)
Jei čia per savaitę -1,3 kg, tai šaunuolė smile.gif Be reikalo stresuoji, juk ir dukano knygoj rašyta, kad savaitei maždaug 1 kg pamest. Ir puiku  mirksiukas.gif

Jo, per savaitę. Bet žinai, ta ataka kaip suvelia, kai per savaitę beveik 3 kg nukrito, gi norisi kad ir toliau taip kristų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2016 05 09, 17:43)
Jo, per savaitę. Bet žinai, ta ataka kaip suvelia, kai per savaitę beveik 3 kg nukrito, gi norisi kad ir toliau taip kristų  lotuliukas.gif

Tai kilogramas per savaitę čia puiku!O man visą savaitę tik dėjosi po 100-200gr. verysad.gif Nieko neleistino, nieko kitokio, ką įprastai valgydavau, o kilo vistiek g.gif Gal priprato organizmas prie tos dietos, ar fizinio krūvio trūksta?Visą savaitę kažkokia išsipūtus vaikščiojau, pilvas tik urzgė, su tualetu irgi nedraugavau verysad.gif Vakar jau BD diena buvo, tai daržoves su toookiu malonumu valgiau, kad oj biggrin.gif Tai per vakar dieną-700gr. nukrito.Jei ne vakar diena, tai su pliusu būčiau šią savaitę į lentelę ėjus!Šiaip tai vizualiai tai tikrai matosi pasikeitimai, tad nėra ko stresuot, tik labai ūpą numuša, kai ne minusą, o pliusą ant svarstyklių matai.
Atsakyti
QUOTE(Linučiuks @ 2016 05 09, 17:06)
Tai kilogramas per savaitę čia puiku!O man visą savaitę tik dėjosi po 100-200gr. verysad.gif Nieko neleistino, nieko kitokio, ką įprastai valgydavau, o kilo vistiek g.gif Gal priprato organizmas prie tos dietos, ar fizinio krūvio trūksta?Visą savaitę kažkokia išsipūtus vaikščiojau, pilvas tik urzgė, su tualetu irgi nedraugavau verysad.gif Vakar jau BD diena buvo, tai daržoves su toookiu malonumu valgiau, kad oj biggrin.gif Tai per vakar dieną-700gr. nukrito.Jei ne vakar diena, tai su pliusu būčiau šią savaitę į lentelę ėjus!Šiaip tai vizualiai tai tikrai matosi pasikeitimai, tad nėra ko stresuot, tik labai ūpą numuša, kai ne minusą, o pliusą ant svarstyklių matai.

Gali būti dėl tualeto reikalų, gal sūriau pavalgot, skysčiai, gal mm artėja.. smile.gif o gal per mažai valgot ir skysčių nepakankamai.. stebėkit save, kas prideda plius, kas minus.. smile.gif Produktų leistinų daugybė, bet bent jau man, ne viskas tinka ir patinka doh.gif
Atsakyti
kiskius kaip laikosi???

Atsakyti