Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Žiūriu, tyluma šitam forume sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2016 05 05, 23:43)
Žiūriu, tyluma šitam forume sad.gif

Aha...tyluma...
Mat tai, kažkaip, svoris nustojo krist-trypčioju vietoj, nors tikrai jokių nuodėmių nedarau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linučiuks @ 2016 05 06, 08:14)
Aha...tyluma...
Mat tai, kažkaip, svoris nustojo krist-trypčioju vietoj, nors tikrai jokių nuodėmių nedarau... g.gif

Man irgi sustojo - jau trečia diena toks pat ...
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2016 05 06, 12:00)
Man irgi sustojo - jau trečia diena toks pat ...

Duokit streso organizmui ir vėl pradės kristi mirksiukas.gif Nusidėkit taip truputį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veidukas @ 2016 05 06, 15:33)
Duokit streso organizmui ir vėl pradės kristi  mirksiukas.gif  Nusidėkit taip truputį  ax.gif

Daviau streso - dienos be dietos proga šiandien valgiau baisiai daug. Visko, ko galima, bet didesniais žymiai kiekiais. Žiūrėsim kiek kg + bus rytoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2016 05 06, 20:18)
Daviau streso - dienos be dietos proga šiandien valgiau baisiai daug. Visko, ko galima, bet didesniais žymiai kiekiais. Žiūrėsim kiek kg + bus rytoj biggrin.gif

ir nepamirškite daug daug vandens.. mirksiukas.gif gal ir bus pliusas, bet paskui manau turėtų pajudėti.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veidukas: 06 gegužės 2016 - 19:54
QUOTE(Veidukas @ 2016 05 06, 15:33)
Duokit streso organizmui ir vėl pradės kristi  mirksiukas.gif  Nusidėkit taip truputį  ax.gif

sorry ..bet keisti patarimai....dietos kai laikotes tiek mazai laiko....mergiotes stebuklu nera...trupituka relax ir grizta viskas...jokiu cia "cheat day" negalima...o jei jau pachytinon tai tik baltymai po to.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 06 gegužės 2016 - 21:12
QUOTE(Veidukas @ 2016 05 06, 17:33)

Kad kažkaip nesinori dar nesąmonių daryt ir nusidėjinėt g.gif Bus dar ne vienas toks kritimo stojimas, manau, kol tikslą pasieksim, tad po mėnesio-kito dietos pradedant nusidėjinėt, galima ir atgal su svoriuku pradėt važiuot...Turbūt reikia prakentėt tą sustojimą, turėtų vistiek kada nors vėl pradėt krist...
Atsakyti
Nu, blyn, da taip nebuvo!Šiandien pasisveriu, ne tik, kad ne minusas, o dar ir pliusas!Vakar neturėjau laiko normaliai pavalgyt, tai rytą tuno-kiaušinių salotų biškutį su tuno-varškės paplotėliais valgiau, o vakarop tai tris kiaušinius virtus sukišau ir viskas...kaip gali nuo tiek priaugt 400gr.?
Nu, nebent tai, kad tualete neprisimenu kada buvau g.gif
Laukiu rytojaus, nes BD dienos prasideda, gal pajudės į minusą...tikiuosi...Man kažkaip keistai, bet svoris krenta labiau ne per B, bet per BD dienas.Įtariu dėl to, kad su tualetu daugiau per BD dienas draugauju, o per B tai kaip užsiūta schmoll.gif Gal po mažiau dienų pabandyt kaitaliot?Dabar aš po 5 d.kaitalioju...
Atsakyti
QUOTE(Linučiuks @ 2016 05 07, 08:26)
Gal po mažiau dienų pabandyt kaitaliot?Dabar aš po 5 d.kaitalioju...

pabandyk po 3dienas pakaitaliot, man bent jau labiau taip tiko, nors labai gerai atsimenu buvo vienas menuo, kai nors verk- i savaite po 100-200g krisdavo, nors nieko neleidziamo nevalgiau doh.gif
Atsakyti
Aš kaitalioju 4:3,man taip geriau, nes tada savaitgaliai su daržovėmis būna. O nuo pirmadienio iki penktadienio vien baltymai. Tik kaip ir sakiau per paskutines dienas visiškai svoris nesikeičia - stovi kaip įkaltas smile.gif

Beje, o kas tą lentelę darydavo čia pas mus? Kodėl nebedaro? verysad.gif Ji buvo tikras paskatinimas nepasiduot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2016 05 07, 10:38)
pabandyk po 3dienas pakaitaliot,  man bent jau labiau  taip tiko, nors labai gerai atsimenu buvo vienas menuo, kai nors verk- i savaite po 100-200g krisdavo, nors nieko neleidziamo nevalgiau doh.gif

Jo, reiks bandyt gal po 3 kaitaliot.Toza, Tau gal svoris stovėjo jau ilgiau dietos pasilaikius.Man dar tik antras mėnuo prasidėjo, tai žiauru, kai pačioj pradžioj jau stringa schmoll.gif
Atsakyti