Žiūriu, tyluma šitam forume 

QUOTE(Daluze14 @ 2016 05 05, 23:43)
Aha...tyluma...
Mat tai, kažkaip, svoris nustojo krist-trypčioju vietoj, nors tikrai jokių nuodėmių nedarau...

QUOTE(Linučiuks @ 2016 05 06, 08:14)
Aha...tyluma...
Mat tai, kažkaip, svoris nustojo krist-trypčioju vietoj, nors tikrai jokių nuodėmių nedarau...

Man irgi sustojo - jau trečia diena toks pat ...
QUOTE(Daluze14 @ 2016 05 06, 12:00)
Man irgi sustojo - jau trečia diena toks pat ...
Duokit streso organizmui ir vėl pradės kristi

QUOTE(Veidukas @ 2016 05 06, 15:33)
Daviau streso - dienos be dietos proga šiandien valgiau baisiai daug. Visko, ko galima, bet didesniais žymiai kiekiais. Žiūrėsim kiek kg + bus rytoj

QUOTE(Daluze14 @ 2016 05 06, 20:18)
Daviau streso - dienos be dietos proga šiandien valgiau baisiai daug. Visko, ko galima, bet didesniais žymiai kiekiais. Žiūrėsim kiek kg + bus rytoj 

ir nepamirškite daug daug vandens..

QUOTE(Veidukas @ 2016 05 06, 15:33)
sorry ..bet keisti patarimai....dietos kai laikotes tiek mazai laiko....mergiotes stebuklu nera...trupituka relax ir grizta viskas...jokiu cia "cheat day" negalima...o jei jau pachytinon tai tik baltymai po to.....
QUOTE(Veidukas @ 2016 05 06, 17:33)
Kad kažkaip nesinori dar nesąmonių daryt ir nusidėjinėt

Nu, blyn, da taip nebuvo!Šiandien pasisveriu, ne tik, kad ne minusas, o dar ir pliusas!Vakar neturėjau laiko normaliai pavalgyt, tai rytą tuno-kiaušinių salotų biškutį su tuno-varškės paplotėliais valgiau, o vakarop tai tris kiaušinius virtus sukišau ir viskas...kaip gali nuo tiek priaugt 400gr.?
Nu, nebent tai, kad tualete neprisimenu kada buvau
Laukiu rytojaus, nes BD dienos prasideda, gal pajudės į minusą...tikiuosi...Man kažkaip keistai, bet svoris krenta labiau ne per B, bet per BD dienas.Įtariu dėl to, kad su tualetu daugiau per BD dienas draugauju, o per B tai kaip užsiūta
Gal po mažiau dienų pabandyt kaitaliot?Dabar aš po 5 d.kaitalioju...
Nu, nebent tai, kad tualete neprisimenu kada buvau

Laukiu rytojaus, nes BD dienos prasideda, gal pajudės į minusą...tikiuosi...Man kažkaip keistai, bet svoris krenta labiau ne per B, bet per BD dienas.Įtariu dėl to, kad su tualetu daugiau per BD dienas draugauju, o per B tai kaip užsiūta

QUOTE(Linučiuks @ 2016 05 07, 08:26)
Gal po mažiau dienų pabandyt kaitaliot?Dabar aš po 5 d.kaitalioju...
pabandyk po 3dienas pakaitaliot, man bent jau labiau taip tiko, nors labai gerai atsimenu buvo vienas menuo, kai nors verk- i savaite po 100-200g krisdavo, nors nieko neleidziamo nevalgiau

Aš kaitalioju 4:3,man taip geriau, nes tada savaitgaliai su daržovėmis būna. O nuo pirmadienio iki penktadienio vien baltymai. Tik kaip ir sakiau per paskutines dienas visiškai svoris nesikeičia - stovi kaip įkaltas 
Beje, o kas tą lentelę darydavo čia pas mus? Kodėl nebedaro?
Ji buvo tikras paskatinimas nepasiduot

Beje, o kas tą lentelę darydavo čia pas mus? Kodėl nebedaro?

QUOTE(toza @ 2016 05 07, 10:38)
pabandyk po 3dienas pakaitaliot, man bent jau labiau taip tiko, nors labai gerai atsimenu buvo vienas menuo, kai nors verk- i savaite po 100-200g krisdavo, nors nieko neleidziamo nevalgiau 

Jo, reiks bandyt gal po 3 kaitaliot.Toza, Tau gal svoris stovėjo jau ilgiau dietos pasilaikius.Man dar tik antras mėnuo prasidėjo, tai žiauru, kai pačioj pradžioj jau stringa