QUOTE(natuliona @ 2016 05 03, 10:19)
as vietoj ...81
ir as ir mano organizmas jau pavargo ... galvoju gal stabtelti, bandyti islaikyti ir paskui vel grizti...pasimetus
ir as ir mano organizmas jau pavargo ... galvoju gal stabtelti, bandyti islaikyti ir paskui vel grizti...pasimetus

Na, nuo rugpjūčio laikantis, tai tikrai suprantu, kad atsibodo ta dieta, bet tie poilsiai kažin ar gera mintis...

Aš dar tik mėnesį laikausi, tad tikrai ne man dar kalbėt, bet labai gaila būtų rezultato ir viso vargo, jei taip papoilsiavus vėl grįžt kokia dešimčia kiliukų atgal...
Man taip buvo, kai pirmąkart laikiausi tos dietos-buvau atsilaikius porą mėnesių, numetus 12 kg., paskui išvažiavau į užsienį skint tręšnių-o kaip nevalgysi tokių nuostabių uogų, kai jų pilna, tada galvoju, jei jau valgau trešnes, tai kam tos dietos dar prisilaikinėt, tipo, grįšiu namo ir tada pratęsiu.Grįžus namo po dviejų mėnesiukų, buvo ataugę 5kg., na ir baisiai sunku buvo grįžt prie dietos-vis atidėliojau, vis sau prigalvoji pasiteisinimų, tad numesti kilogramai visi sugrįžo.Tik po beveik metų vėl prisiverčiau imtis dietos.Tik dabar nebekartosiu tos klaidos-žadu laikytis iki tol, kol pasieksiu savo norimą svorį, neleidžiu sau net mąstyt apie jokius kompromisus.Žinoma, lengva dar kalbėt, kai tik antras mėnuo prasidėjo, bet tikiuosi, kad pavyks, nes paleidi truputį vadžias, pagaili savęs ir tada jau rieda viskas žemyn...