Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(natuliona @ 2016 05 03, 10:19)
as vietoj ...81
ir as ir mano organizmas jau pavargo ... galvoju gal stabtelti, bandyti islaikyti ir paskui vel grizti...pasimetus  unsure.gif

Na, nuo rugpjūčio laikantis, tai tikrai suprantu, kad atsibodo ta dieta, bet tie poilsiai kažin ar gera mintis... g.gif - paskui labai sunku prisiverst grįžt.O kilogramai tai auga tada nerealiai greit.Jei klausyt sveiko proto, tai nuoširdžiai patarčiau kažkaip susiimt ir pabaigt iki tos pergalės.O kiek dar norisi numest?Koks tas svajonių svoris?
Aš dar tik mėnesį laikausi, tad tikrai ne man dar kalbėt, bet labai gaila būtų rezultato ir viso vargo, jei taip papoilsiavus vėl grįžt kokia dešimčia kiliukų atgal...
Man taip buvo, kai pirmąkart laikiausi tos dietos-buvau atsilaikius porą mėnesių, numetus 12 kg., paskui išvažiavau į užsienį skint tręšnių-o kaip nevalgysi tokių nuostabių uogų, kai jų pilna, tada galvoju, jei jau valgau trešnes, tai kam tos dietos dar prisilaikinėt, tipo, grįšiu namo ir tada pratęsiu.Grįžus namo po dviejų mėnesiukų, buvo ataugę 5kg., na ir baisiai sunku buvo grįžt prie dietos-vis atidėliojau, vis sau prigalvoji pasiteisinimų, tad numesti kilogramai visi sugrįžo.Tik po beveik metų vėl prisiverčiau imtis dietos.Tik dabar nebekartosiu tos klaidos-žadu laikytis iki tol, kol pasieksiu savo norimą svorį, neleidžiu sau net mąstyt apie jokius kompromisus.Žinoma, lengva dar kalbėt, kai tik antras mėnuo prasidėjo, bet tikiuosi, kad pavyks, nes paleidi truputį vadžias, pagaili savęs ir tada jau rieda viskas žemyn...
Atsakyti
QUOTE(Veidukas @ 2016 05 03, 21:42)
Koks receptukas?  smile.gif

250 gr neriebios varškės
2 kiaušiniai
saldiklio pagal skonį
2 šaukštai jogurto
2 šaukštai krakmolo
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
vanilės esencijos pora lašų

viską sumetam į viena indą, su blenderiu išsukam iki vientisos masės ir keksiukų formoje kepam 180 laipsnių temp maždaug 15-20 minučių. Ir viskas - skanaus 4u.gif
Atsakyti
O, koks fainas receptukas!Rytoj bandysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2016 05 04, 00:28)
250 gr neriebios varškės
2 kiaušiniai
saldiklio pagal skonį
2 šaukštai jogurto
2 šaukštai krakmolo
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
vanilės esencijos pora lašų

viską sumetam į viena indą, su blenderiu išsukam iki vientisos masės ir keksiukų formoje kepam 180 laipsnių temp maždaug 15-20 minučių. Ir viskas - skanaus  4u.gif

O mums antrame etape kiek leistina KK į dieną? Čia nesigaus kartais kokioms 2 dienoms? smile.gif Manau, labai skanu bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veidukas: 04 gegužės 2016 - 07:23
Mergaitės, o kokį jogurtą valgėt puolimo etape? Žiūriu, kad nepaskaičiau iki galo ir nusipirkau 2 proc bet su vaisiais sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Veidukas @ 2016 05 04, 07:23)
O mums antrame etape kiek leistina KK į dieną? Čia nesigaus kartais kokioms 2 dienoms?  smile.gif  Manau,  labai skanu bus  mirksiukas.gif

Aha, galima 1 KK per dieną, todėl teoriškai dviem dienom. Bet už sugalvojau kaip padaryt, kad vienai dienai būtų - vietoj KK dėsiu to Konjac miltų. Jie veikia taip pat kaip krakmolas, o valgyt gali kiek nori. Vienintelis minusas, kad jie baisiai brangūs. Bet iš kitos pusės, jų labai nedaug reikia dėt, realiai mažiau negu KK. Kitas variantas bandyt vietoj KK dėt pieno miltelius ir žiūrėt ar kas nors gaunasi. Turint galvoj, kad man dar tik antra savaitė su Dukanu, dar nespėjau išbandyt visų variacijų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mil@na @ 2016 05 04, 10:07)
Mergaitės, o kokį jogurtą valgėt puolimo etape? Žiūriu, kad nepaskaičiau iki galo ir nusipirkau 2 proc bet su vaisiais sad.gif

Aš pirkau natūralų 0 %, dar galima iki 2% lies1, bet be vaisių. Padėk į šaldytuvą ir luktelk - tuoj baigsis ataka ir tada suvalgysi tą kur nusipirkai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2016 05 04, 10:32)

Aš pirkau natūralų 0 %, dar galima iki 2% lies1, bet be vaisių. Padėk į šaldytuvą ir luktelk - tuoj baigsis ataka ir tada suvalgysi tą kur nusipirkai wink.gif

neištvėriau neįsiterpusi blush2.gif

Jei jau atėjot iki sprendimo draugauti su Dukanu, tai kokie dar vaisiai?... Ypač atakoj, o ir kaitaliojime?
Juk aiškiai parašyta, jog vaisių bus galima tik tuomet, kai pasieksite pageidaujamą svorį.
Nes vaisiuose yra fruktozė, kuri pirmais dviem etapais yra draudžiama 4u.gif
Nebent jūsų tikslas 2-5 kg

Aišku, nusipirkote, neturite, kam pasiūlyti šeimoj, tai suvalgykite, PO atakos, bet nenustebkite vėliau, kad svoris nejuda, jei taps kasdieniu įpročiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2016 05 04, 11:18)
neištvėriau neįsiterpusi  blush2.gif

Jei jau atėjot iki sprendimo draugauti su Dukanu, tai kokie dar vaisiai?... Ypač atakoj, o ir kaitaliojime?
Juk aiškiai parašyta, jog vaisių bus galima tik tuomet, kai pasieksite pageidaujamą svorį.
Nes vaisiuose yra fruktozė, kuri pirmais dviem etapais yra draudžiama  4u.gif
Nebent jūsų tikslas 2-5 kg

Aišku, nusipirkote, neturite, kam pasiūlyti šeimoj, tai suvalgykite, PO atakos, bet nenustebkite vėliau, kad svoris nejuda, jei taps kasdieniu įpročiu  4u.gif

Įmetu tiesiai iš knygos 4u.gif

user posted image

Knygą pirkau prieš mėnesį Lietuvoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze14: 04 gegužės 2016 - 13:58
QUOTE(Mil@na @ 2016 05 04, 12:07)

Aš valgiau Aistės graikišką jogurtą, man jis nerealiai skanus.Beje, vakar Maxėj užmačiau Valio varškytę be cukraus, su saldikliu, kažin, galima tokią valgyt?
Atsakyti
Ačiū smile.gif vadinasi, nepražiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2016 05 04, 11:32)
Aha, galima 1 KK per dieną, todėl teoriškai dviem dienom. Bet už sugalvojau kaip padaryt, kad vienai dienai būtų - vietoj KK dėsiu to Konjac miltų. Jie veikia taip pat kaip krakmolas, o valgyt gali kiek nori. Vienintelis minusas, kad jie baisiai brangūs. Bet iš kitos pusės, jų labai nedaug reikia dėt, realiai mažiau negu KK. Kitas variantas bandyt vietoj KK dėt pieno miltelius ir žiūrėt ar kas nors gaunasi. Turint galvoj, kad man dar tik antra savaitė su Dukanu, dar nespėjau išbandyt visų variacijų smile.gif
Papildyta:

Negalima tokio nei atakoje, nei kaitoje. Fruktozė, pridėtinis cukrus ir t.t. Griežtai ne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veidukas @ 2016 05 04, 16:34)
Negalima tokio nei atakoje, nei kaitoje. Fruktozė, pridėtinis cukrus ir t.t. Griežtai ne.  smile.gif

Čia ko negalima? Kukurūzų krakmolo? Ar jogurto su vaisių gabaliukais?

Beje, aš pastebėjau, kad su laiku ta dieta gana keičiasi. Ta prasme, naujesnio leidimo knygose jau daugiau leidžiamų dalykų įrašyta. Geriausia manau vadovautis Dukano oficialiuose interneto puslapiuose nurodytu produktų sąrašu, kuriame pvz kukurūzų krakmolas yra. O apie jogurtą su vaisiaus gabaliukais jau įdėjau ištrauką iš 2015 išleistos knygos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze14: 04 gegužės 2016 - 20:38