Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Sveikutės. 88,9 kg. -0.4 kg. doh.gif Per savaitę buvo daugiau nukritę.. užauginau prieš pirmadienį blush2.gif blink.gif verysad.gif Pažadu susiimti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos!
Prisiduodu biggrin.gif Svoriukas šiandieną 71,8kg., tai per savaitę-0,7kg.Nekažką... g.gif
Atsakyti

Beje, šiandien lygiai mėnesiukas man su Dukanu 4u.gif -per tą mėnesiuką-8,2kg.Tai kaip ir neblogai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linučiuks: 02 gegužės 2016 - 21:15
QUOTE(Linučiuks @ 2016 05 02, 21:15)
Beje, šiandien lygiai mėnesiukas man su Dukanu 4u.gif -per tą mėnesiuką-8,2kg.Tai kaip ir neblogai biggrin.gif

Šaunuolė tu! Te balioną 4u.gif

Aš irgi tikiuosi per mėnesį tiek numest smile.gif

Beje, šiandien kepiau tuos keksiukus dukaniškus, tik pamiršau nufotkint, nes staigiai jų nebeliko lotuliukas.gif Labai skaniai gavosi, nes sunku buvo patikėt, kad bulkos konsistencijos maistą valgau.

Dar viena įdomybė - viriau vištienos sriubą su rūgštynėm, labai paprastai -vištiena, prieskoniai visokiausi ir rūgštynės, truputį druskos. Ir jau bevalgydama sugalvojau sėlenų ėsibrt, nes buvau pamiršus - žinokit kaip skanu! Sriuba pasidarė tokia tirštesnė ir dar skanesnė. Rekomenduoju pabandyt. Man jau buvo užknisę tas sėlenas su pienu ar jogurtu valgyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze14: 02 gegužės 2016 - 22:19
QUOTE(Daluze14 @ 2016 05 03, 00:16)
Šaunuolė tu! Te balioną  4u.gif

Aš irgi tikiuosi per mėnesį tiek numest smile.gif

Beje, šiandien kepiau tuos keksiukus dukaniškus, tik pamiršau nufotkint, nes staigiai jų nebeliko  lotuliukas.gif  Labai skaniai gavosi, nes sunku buvo patikėt, kad bulkos konsistencijos maistą valgau.

Dar viena įdomybė - viriau vištienos sriubą su rūgštynėm, labai paprastai  -vištiena, prieskoniai visokiausi ir rūgštynės, truputį druskos. Ir jau bevalgydama sugalvojau sėlenų ėsibrt, nes buvau pamiršus - žinokit kaip skanu! Sriuba pasidarė tokia tirštesnė ir dar skanesnė. Rekomenduoju pabandyt. Man jau buvo užknisę tas sėlenas su pienu ar jogurtu valgyt.

As selenas duonos pavidalu suvartoju - visa dienos norma biggrin.gif tai jau niekam kitam nebelieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2016 05 03, 00:16)
Šaunuolė tu! Te balioną  4u.gif

Ačiū!
Atsakyti
laba, buvau isvykus tai nieko nespejau paskaityti ...siaindien imesiu lentele

as vietoj ...81
ir as ir mano organizmas jau pavargo ... galvoju gal stabtelti, bandyti islaikyti ir paskui vel grizti...pasimetus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 05 03, 08:19)
laba, buvau isvykus tai nieko nespejau paskaityti ...siaindien imesiu lentele

as vietoj ...81
ir as ir mano organizmas jau pavargo ... galvoju gal stabtelti, bandyti islaikyti ir paskui vel grizti...pasimetus  unsure.gif

O kiek laiko jau tu dietinies?
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2016 05 03, 12:34)
O kiek laiko jau tu dietinies?

nuo rugpjucio men su pretraukom biggrin.gif

per kaledas ir naujus buvo poilsis (apie 2 savaites), per velykas (virs savaites), dabar irgi kazkoks bardakas su maistu ax.gif siaip zadejau vasara ilsetis ir valgyti uogas, teks gal anksciau ta poilsi daryti ax.gif
Atsakyti
Na aš dar kol kas užsivedus laikytis. Bet turint galvoj, kad dar baisiai trumpai laikausi, tai nieko nuostabaus.

Štai šiandienos šedevras - varškiniai keksiukai, kurie pavirto tiesiog į bandeles biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2016 05 03, 20:47)
Na aš dar kol kas užsivedus laikytis. Bet turint galvoj, kad dar baisiai trumpai laikausi, tai nieko nuostabaus.

Štai šiandienos šedevras - varškiniai keksiukai, kurie pavirto tiesiog į bandeles biggrin.gif

user posted image

Koks receptukas? smile.gif
Atsakyti
Sveikos. O gal kuri laikotės ar laikėtės Dukano light varianto? Kažkaip atrodo, kad jo lengviau laikytis, nes man sunku be vaisių..... Stadija tokia, kad kažką reikia daryti, dabar tik lieka apsispręsti-ar sunkesnį ir trumpiau, ar light ir ilgiau.....
Atsakyti