Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(Linučiuks @ 2016 04 28, 22:46)
Aišku biggrin.gif O tai būna Mocarelos 2%?

Būa ir išvis fat free, tik jau gerai paieškot reikia. O vakarykštė 5% buvo. Gal užtat ir turiu šįryt +500 gr. Nors aš tiek sūrio tikrai nesuvalgiau smile.gif)))
Šiandien darau tortą - mano mazgei pusė metų sukako biggrin.gif Jeigu tas tortas pavyks - būtinai įmesiu foto pasigirt savo dukanišku tortu.
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 04 29, 10:43)
Dauguma jusu jau gan senai laikotes sios dietos, sakykit, ar jusu nekankina neiprastas troskulys? Isgeriu per diena 3 ltr vandens ir vis tiek nakti pabundu sausa burna, norisi gerti dar daugiau

Labai gerai, kad troškina. Reiškias baltymai, dieta veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 04 29, 09:43)
Dauguma jusu jau gan senai laikotes sios dietos, sakykit, ar jusu nekankina neiprastas troskulys? Isgeriu per diena 3 ltr vandens ir vis tiek nakti pabundu sausa burna, norisi gerti dar daugiau

Sveiki, ar daretes tyrimus kraujo?
p.s yra kokie sutapimai - suriau pavalgot, astriau ar visada?
Papildyta:
QUOTE(Veidukas @ 2016 04 29, 15:13)
Labai gerai, kad troškina. Reiškias baltymai, dieta veikia  smile.gif

Veidukas...neklaidinkit...nieko cia gero jei nakti net keltis reikia del troskulio...juolab 3 ltr isgerti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 29 balandžio 2016 - 16:55
QUOTE(toza @ 2016 04 29, 18:53)
Sveiki, ar daretes tyrimus kraujo?
p.s yra kokie sutapimai - suriau pavalgot, astriau ar visada?

Tyrimu nesidariau jokiu, bet ryt pabandysiu gliukoze pasitikrinti namu salygom su aparaciuku biggrin.gif

Del sutapimu nezinau, siaip troskulys toks normalus dienos metu tai daznesnis, o toks naktinis, kad net burna sausa sausa ir keliausi atsigerti tai pirmas kartas buvo vakar. Vakarienei valgiau rukyta skumbre, gal del jos, nes ir skrandi dar prie viso sito skaudejo ir nakti ir siandien dar puse dienos sad.gif
Atsakyti
Man tai rėmuo dažnai graužia ir kvapas nemalonus burnoj. Nors geriu pakankamai ir ne per daug... Ir dar labai nuotaika svyruoja.
Atsakyti
Torčiukas beveik pavyko! Prieš pat pabaigą įvyko nedidelė avarija su papuošimu, bet tiek jau to rolleyes.gif

user posted image

Gali kilt klausimas, ar jis dukaniškas - tai tikrai toks. Apatinis sluoksnis - liesa varškė, jogurto keli šaukštai ir šiek tiek saldiklio su želatina. Per vidurį želė su 0% riebal7 ir 0% cukraus, viršutinis sluoksnis - jogurtas su saldikliu ir želatina. Skanu, bet labai jau daug darbo. Ypač su mažu vaiku ant rankų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze14: 29 balandžio 2016 - 21:42

Puikus torčiukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linučiuks: 29 balandžio 2016 - 21:44
Pašniukštinėjau kiek tie konjac makaronai ir miltai kainuoja, kuriuos galima neribotai naudoti. Tai jezusmarija kokios kainos. Dar nesu mačius, kad makaronu 200 gr 8 svarus kainuotų blink.gif
Atsakyti
Labas rytas, duomenys lentelei: 87 kg (per savaitę -2 kg). ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, GEEEDA biggrin.gif po vakarykstes sventes + 1 kg biggrin.gif 86.2
Atsakyti
Sveikos smile.gif 77,4kg -1,4kg per savaitę nors ir buvo mažų nuklydimų, bet sąžiningai nuklydimus savaitgalį myniau su dviračiu, šeštadienį 30km vakar 21km smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Batuotas_Katinas: 02 gegužės 2016 - 12:05
Prašau ir mane įtraukt į lentelę 4u.gif Mano duomenys - ūgis 164, pradinis svoris balandžio 25 d. buvo 87,300, o šį pirmadienį 84.700. Numesti noriu iki 65 kg.
Atsakyti