Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Atsiprasau, veluoju. 87,5 kg. Tai nuo praeito karto - 0,4 kg.
Atsakyti
Na merginos, jusu skaiciukai ikvepiantys, saunuoles.. Net negaliu patiket, kad sitiek imanoma.
Atsakyti
Reikia man kuo greičiau iš to triženklio kapstytis, o tai viena toks banginis blush2.gif Pati kalta, reikia išvadas daryt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2016 03 07, 23:59)
Reikia man kuo greičiau iš to triženklio kapstytis, o tai viena toks banginis  blush2.gif  Pati kalta, reikia išvadas daryt  cool.gif

Čia banginiai virsta gulbėmis.
Su kovo 8ąją, mielosios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 03 08, 03:05)
Čia banginiai virsta gulbėmis.
Su kovo 8ąją, mielosios 4u.gif

wub.gif Su kovo 8-aja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 08 kovo 2016 - 08:43
QUOTE(Nateja @ 2016 03 07, 22:48)
Atsiprasau, veluoju. 87,5 kg. Tai nuo praeito karto - 0,4 kg.

irasiau mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=natuliona,2016 03 08, 12:16]
irasiau mirksiukas.gif

Ups, starto neparasiau blush2.gif
2016-02-26
Atsakyti
Šiandien pirma diena su daržovėm-skanumėlis wub.gif Bet kažkaip įdomiai-nei aš tų neleidžiamų produktų noriu, nei kad bent jau daug leistinų būtų g.gif Gal aš čia save psichologiškai palaužiau biggrin.gif Vakarienei virsiu moliūgų sriubą, tos tai noriu biggrin.gif Tikiuos moliūgo galima, kol kas bent jau neradau, kad draudžiama.

Radau, kad galima moliūgo jeeeee lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Inga:): 08 kovo 2016 - 17:17
Sveikos,

Niekaip neapsisprendžiu, ar vėl jungtis prie jūsų smile.gif - pernai per 2,5 mėnesio pamečiau su Dukanu 10 kg (toks ir buvo tikslas), bet svoris pilnai ataugo ir dar 2 kg viršaus užsiauginau. Tai vat niekaip neapsisprendžiu, ar kartoti, ar mesti šitą reikalą...
Atsakyti
QUOTE(Skraiduole @ 2016 03 09, 13:20)
Sveikos,

Niekaip neapsisprendžiu, ar vėl jungtis prie jūsų smile.gif - pernai per 2,5 mėnesio pamečiau su Dukanu 10 kg (toks ir buvo tikslas), bet svoris pilnai ataugo ir dar 2 kg viršaus užsiauginau. Tai vat niekaip neapsisprendžiu, ar kartoti, ar mesti šitą reikalą...

Aišku jungtis, blogiau juk nebus, nebenorėsi ir nebesilaikysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2016 03 09, 13:41)
Aišku jungtis, blogiau juk nebus, nebenorėsi ir nebesilaikysi  4u.gif

Tai vat svarstau, ar apskritai noriu su Dukanu bendrauti. Perėjau aš tuos visus etapus. per stabilizaciją šiek tiek priaugau (apie 2 kg), bet kažkaip viskas lyg ir OK buvo, o kai prasidėjo kasdienis gyvenimas, tai tiesiog šiuoliais tie 10 kg grįžo. Lyg ir nepadaugindavau, ir jokių ten angliavandenių, makaronų, tortų nevalgiau, bet tik kokių vaisių pavalgau - iš karto svoris aukštyn. Cukraus nuo Dukano iki šiol nevartoju. Nežinau, net ar bandyt - iš esmės man visai nesunku jo laikytis, bet tas baltyminio maisto perteklius šiek tiek neramina... Toks jausmas, kad organizmas po to visą maistą, kuris ne iš Dukano raciono, į lašinius perkėlė...
Atsakyti
QUOTE(Skraiduole @ 2016 03 09, 13:53)

O tai ką dar gali daryt? Jei tas mėsėdžių meniu tiko, svoris krito, tai kokia kita dieta gali net laikinai gal nepadėti...Man rodos, čia jau iki gilios gražios senatvės reiks save ribot, kitaip nieks nebus, deja rolleyes.gif
Atsakyti