Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(Linučiuks @ 2016 04 27, 09:00)
Uoj, balsu kvatoju lotuliukas.gif Eklerų su lašiniais! lotuliukas.gif
O apie tuos pliusus-jau taip džiaugiausi šią savaitę į lentelę žiūrėdama, jau taip didžiavausi savim... blush2.gif Nu ir vakar pasidariau šaltibarščių...elementarių: kefyras, pasukos, kiaušinis, biški agurko ir svogūnų laiškų, nu ir tik pyst blush2.gif -ššiandien +800gr.!!!Jūs man paaiškinkit, KAAAAAAPP???Tų šaltibarščių suvalgiau tik du bliūdelius per dieną, išvis maisto, musėt, pasvėrus, 800gr. nesusidarytų per dieną, o čia pasunkėjau ant tiek!Niekaip nesuprantu, kodėl tie šaltibarščiai mane taip veikia?Anąkart, kai laikiausi tos dietos, irgi taip būdavo, tai nebesigamindavau jų, o vakar taip užsinorėjau...nu ir va, turiu... doh.gif

Manyčiau, pasisverkit pirmadienį ryte, ir nebus to pliuso anei kvapo. Ramios galvos beieškant sverkites vieną kart savaitėje, nes vat nuo tam tikrų produktų tas svoris ir gali šokinėti.Tai sveriantis kožną dieną tie svyravimai tik nervus gadina. O kodėl būtent šaltibarščiai suveikė g.gif Atrodytų baltyminiai produktai atsveria įdedamas daržoves.....Vienintelis įtartinas burokėlis, kurio patariama privengti, o jei dar marinuotas.....Žodžiu, head up, ir suvalgykit šiandien daugiau, kiekio prasme, kad organizmas turėtų ką veikt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 04 27, 11:08)
O kodėl būtent šaltibarščiai suveikė g.gif Atrodytų baltyminiai produktai atsveria įdedamas daržoves.....Vienintelis įtartinas burokėlis, kurio patariama privengti, o jei dar marinuotas.....Žodžiu, head up, ir suvalgykit šiandien daugiau, kiekio prasme, kad organizmas turėtų ką veikt 4u.gif

Va čia šuo ir pakastas, kad nedėjau jokių burokėlių!Ir agurko su svogūnų laiškais ir krapiukų, tai tik prieskoninį kiekį...
Na, ne bėda, žinoma, tie keli šimtai gramų, bet keista...
O man, kažkaip, patinka kiekvieną rytą svertis, nes įdomu stebėt, kaip organizmas reaguoja į vienokius, ar kitokius produktus.Va, būčiau kapojus sau tokius šaltibarščius kiekvieną dieną ir nebūtų per savaitę normalaus kritimo, ir nežinočiau, ką blogai darau...
Atsakyti
QUOTE(Linučiuks @ 2016 04 27, 19:29)
Va čia šuo ir pakastas, kad nedėjau jokių burokėlių!Ir agurko su svogūnų laiškais ir krapiukų, tai tik prieskoninį kiekį...
Na, ne bėda, žinoma, tie keli šimtai gramų, bet keista...
O man, kažkaip, patinka kiekvieną rytą svertis, nes įdomu stebėt, kaip organizmas reaguoja į vienokius, ar kitokius produktus.Va, būčiau kapojus sau tokius šaltibarščius kiekvieną dieną ir nebūtų per savaitę normalaus kritimo, ir nežinočiau, ką blogai darau...

O kokio riebumo kefyras?
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 04 27, 22:47)
O kokio riebumo kefyras?

2,5%, bet perpus skiedžiu su 0,5% pasukom.
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif

Nusprendžiau ir aš jungtis prie jūsų ir numesti nėštumo metu ir ypač po nėštumo priaugtus kilogramus. O priaugo jų nemažai, nes kaip pasiutus snikersus kapojau po tris - keturis per dieną. Nieko negaėjau su savim padaryt, jau taip traukė saldžiai valgyt, kad net baisu... blush2.gif

Trumpai apie save - esu 164 cm ūgio, pradėjau ataką šį pirmadienį (25/04/2016) su 87.300 g. Siekiu numest iki 65 kg, kad būčiau gražiai apetitna lotuliukas.gif Nes dabar tai graži, bet nelabai apetitna lotuliukas.gif

Teisybę sakant, dietinuos, nes rugpjūtį išteku. Tai mirt gyvent reikia kažką daryt, nes su vestuvine suknele ir tokiu svoriu atrodau šiek tiek nekaip. Noriu geriau atrodyt smile.gif

Prisistatymo proga dalinuosi šįryt sugalvotu salotų receptu:

Dukaniškos krabų ir lašišos salotos

4 krabų lazdelės
50 gr rūkytos lašišos
ketvirtadalis nedidelio svogūno
50 gramų mocarelos sūrio (neriebaus)
50 ml jogurto natūralaus
žalumynai džiovinti

Gaminam: viską susmulkinti, užpilti jogurtą ir užbarstyti žalumynų. Man dar norėjosi druskos, tai kad jos nedėt - pridėjau daugiau lašišos sūrios. Labai skanu ir gaivu ir nesausa smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze14: 28 balandžio 2016 - 11:05

Sveika, prisijungus 4u.gif Kaip smagu laukt tokios šventės!Tikrai, pasistengus, numesi tuos nereikalingus kilogramus.Kaip faina tokiai progai ruoštis thumbup.gif Aš tai kitąmet sidabrines jau švęsiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linučiuks: 28 balandžio 2016 - 16:03
QUOTE(Linučiuks @ 2016 04 28, 15:38)
Sveika, prisijungus 4u.gif  Kaip smagu laukt tokios šventės!Tikrai, pasistengus, numesi tuos nereikalingus kilogramus.Kaip faina tokiai progai ruoštis thumbup.gif  Aš tai kitąmet sidabrines jau švęsiu wub.gif

Na, pagal Dukano skaičiuoklę tai nenumesiu tiek, kiek noriu iki rugpjūčio vidurio. Kažkur tik spaliui žada galutinį rezultatą, kas irgi gerai, nes į Maljorką atostogaut skrisim spalį smile.gif

Žodžiu, sukūdimas per visus galus labai jau reikalingas...
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2016 04 28, 19:56)
Na, pagal Dukano skaičiuoklę tai nenumesiu tiek, kiek noriu iki rugpjūčio vidurio. Kažkur tik spaliui žada galutinį rezultatą, kas irgi gerai, nes į Maljorką atostogaut skrisim spalį smile.gif

Žodžiu, sukūdimas per visus galus labai jau reikalingas...

Na, bet kuriuo atveju, kad ir ne visus būsi pametus, bet tikrai geriau jausies kūdesnė.Nežinau, aš kai pradėjau laikytis, man atrodė, kad tikrai 20 būtina numest, kad normaliai atrodyčiau(buvo 164 ūgis ir 80kg)-tokia atrodžiau sau išsipūtus...Dabar esu numetus apie 8kg. ir tikrai labai matosi ir jaučiasi, o atrodo , kas tie 8kg., gi nedaug.
Beje, kur jūs, mergaitės, perkat liesus sūrius?Pvz.tokią Mocarelą?Aš LT tai tik Norfoj liesą sūrį varškės randu pirkt 0,5%, kas mums tinka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linučiuks: 28 balandžio 2016 - 22:09
QUOTE(Linučiuks @ 2016 04 28, 22:04)
Beje, kur jūs, mergaitės, perkat liesus sūrius?Pvz.tokią Mocarelą?Aš LT tai tik Norfoj liesą sūrį varškės randu pirkt 0,5%, kas mums tinka...

Mocarela ir kitokiu skudo pavidalo maistus perku asdoj, UK wink.gif Aš ne Lietuvoje gyvenu
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2016 04 29, 00:19)
Mocarela ir kitokiu skudo pavidalo maistus perku asdoj, UK wink.gif Aš ne Lietuvoje gyvenu

Aišku biggrin.gif O tai būna Mocarelos 2%?
Atsakyti
Dauguma jusu jau gan senai laikotes sios dietos, sakykit, ar jusu nekankina neiprastas troskulys? Isgeriu per diena 3 ltr vandens ir vis tiek nakti pabundu sausa burna, norisi gerti dar daugiau
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 04 29, 11:43)
Dauguma jusu jau gan senai laikotes sios dietos, sakykit, ar jusu nekankina neiprastas troskulys? Isgeriu per diena 3 ltr vandens ir vis tiek nakti pabundu sausa burna, norisi gerti dar daugiau

Ne, manęs tikrai nekankina, deja.Turiu prisiverst išgert tuos porą litriukų.Gal dėl to, kad aš ir prieš dietą mažai gerdavau?Visą gyvenimą turiu verst save gert doh.gif
Atsakyti