Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

oi oi begu sleptis blush2.gif biggrin.gif

saunuoles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dona Luna @ 2016 04 25, 08:51)

doh.gif Pasirodo, mane ne tik viršsvoris, bet ir sklerozė kankina tongue.gif
Tikrai, mažas minusas yra. Kažkaip primiršau praeitos savaitės skaičius.
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir as prie jusu wink.gif praeita sav pradejau Dukano dieta, sekmingai atlaikiau 4 d ataka, tada seke 3 d baltymai+darzoves, dabar vel baltymai nuo siandien. Kaitos etapui pasirinkau 4 (baltymu dienos)+3 (baltymai+darzoves dienos) santyki. Siai dienai -2 kg per savaite biggrin.gif pradinis buvo 87.2, siandien 85.2 biggrin.gif itariu pirma dieta, kuri man taip patinka (megstami produktai) ir tokia efektyvi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 04 25, 11:08)
Sveikos, jungiuosi ir as prie jusu wink.gif praeita sav pradejau Dukano dieta, sekmingai atlaikiau 4 d ataka, tada seke 3 d baltymai+darzoves, dabar vel baltymai nuo siandien. Kaitos etapui pasirinkau 4 (baltymu dienos)+3 (baltymai+darzoves dienos) santyki. Siai dienai -2 kg per savaite biggrin.gif pradinis buvo 87.2, siandien 85.2 biggrin.gif itariu pirma dieta, kuri man taip patinka (megstami produktai) ir tokia efektyvi biggrin.gif

Sveika prisijungus!
Koks tikslas?
Tiesa, labai sumaniai parinktos 4+3 dienos, tai visad savaitgaliais bus daržovių/baltymų dienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 04 25, 16:56)
Sveika prisijungus!
Koks tikslas?
Tiesa, labai sumaniai parinktos  4+3 dienos, tai visad savaitgaliais bus daržovių/baltymų dienos thumbup.gif

Tikslas pradziai is 80 islipt, o paskui 76-75 kg biggrin.gif
Aha, dienas specialiai taip parinkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 04 25, 20:16)
Tikslas pradziai is 80 islipt, o paskui 76-75 kg biggrin.gif
Aha, dienas specialiai taip parinkau biggrin.gif

Sveika prisijungus!Tikslas nelabai tolimas, tad sėkmės!
Aš kaitalioju po 5dienas-visai nieko, tik keista, nes daugiau svoris, pastebiu, krenta BD dienomis.
Atsakyti
Uzmirsau prisiduot..
83,6 (-0,5). Su savaitgaliniais paklaidziojimais..
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 04 26, 09:41)

O, ir lentele jus cia turit bigsmile.gif ugis mano 175 cm biggrin.gif
Atsakyti
Natuliona, ant kilimėlio! tongue.gif
Toookio pliuso dar nebuvo pas tave,kiek pamenu....Ką, eklerų su lašiniais užkandai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 04 26, 23:25)
Natuliona, ant kilimėlio! tongue.gif
Toookio pliuso dar nebuvo pas tave,kiek pamenu....Ką, eklerų su lašiniais užkandai? lotuliukas.gif

aha eisiu ant kilimelio biggrin.gif

buvo pienas su medum, nes sirgom visi ir siaip visokiu nesamoniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 04 27, 00:25)
eklerų su lašiniais užkandai? lotuliukas.gif

Uoj, balsu kvatoju lotuliukas.gif Eklerų su lašiniais! lotuliukas.gif
O apie tuos pliusus-jau taip džiaugiausi šią savaitę į lentelę žiūrėdama, jau taip didžiavausi savim... blush2.gif Nu ir vakar pasidariau šaltibarščių...elementarių: kefyras, pasukos, kiaušinis, biški agurko ir svogūnų laiškų, nu ir tik pyst blush2.gif -ššiandien +800gr.!!!Jūs man paaiškinkit, KAAAAAAPP???Tų šaltibarščių suvalgiau tik du bliūdelius per dieną, išvis maisto, musėt, pasvėrus, 800gr. nesusidarytų per dieną, o čia pasunkėjau ant tiek!Niekaip nesuprantu, kodėl tie šaltibarščiai mane taip veikia?Anąkart, kai laikiausi tos dietos, irgi taip būdavo, tai nebesigamindavau jų, o vakar taip užsinorėjau...nu ir va, turiu... doh.gif
Atsakyti