Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Sveikos, naujokės 4u.gif Smagu, kad prisijungėt!
Jo, pritariu ir aš Tozai, kad ši dieta labiau skirta tikram viršsvoriui mest, o ne kažkokių sveikų valgymo įpročių formavimui, nes nieko čia joje ypač sveiko ir nėra-tiek daug baltymų nėra labai sveika, bet, kad ji veiksmingai mažina svorį ir daro tai labai gražiai-čia faktas thumbup.gif Beje, vyresnėms moterims ji tinkamesnė už bet kokias kitas dietas, nes baltymai padeda išsaugot raumenis, kas vyresnėms labai svarbu.
Taigi, sėkmės naujokėms, ir mums visoms!Mes juos nugalėsim thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif Kaip tylu visur g.gif Greitai prisiduodam! Juk pirmadienis lotuliukas.gif Prisiduodu ir aš. 89.3 kg, -1.2kg. ax.gif Pagaliau įlipau į 9-tą dešimtį thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, ir aš pagaliau 9 dešimty:) 89,0 kg. (-1,2 kg).

Atsakyti
Aš nepridavinėsiu skaičiukus blush2.gif
Tik pasakysiu, kad viskas einasi sklandžiai ir minusiuką, o su mano gabaritais ir pakankamai didelį, jau turiu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, prisirašau ir aš 78,2 kg (-1,8) per savaitę, tikrai džiaugiuosi pasiekimu, nors ir buvo vienas nukrypimas smile.gif o šiaip man kilo klausimas, kodėl negalima alkoholio? Juk alkoholio kalorijų nepasisavina organizmas (nekalbu apie alų, daug cukraus turinčių gėrimų). Vieno dietologo pamenu lyg Chazanas ra sakęs, kad negalima nes išgėrę žmonės gali prarasti savitvardą ir persivalgyti, bet juk čia galima valgyt kiek norisi... Ką manot?
Atsakyti
QUOTE(Batuotas_Katinas @ 2016 04 25, 09:37)
Sveikos, prisirašau ir aš 78,2 kg (-1,8) per savaitę, tikrai džiaugiuosi pasiekimu, nors ir buvo vienas nukrypimas smile.gif o šiaip man kilo klausimas, kodėl negalima alkoholio? Juk alkoholio kalorijų nepasisavina organizmas (nekalbu apie alų, daug cukraus turinčių gėrimų). Vieno dietologo pamenu lyg Chazanas ra sakęs, kad negalima nes išgėrę žmonės gali prarasti savitvardą ir persivalgyti, bet juk čia galima valgyt kiek norisi... Ką manot?

Kiek teko skaityti, alkoholis 2-3 dienom išbalansuoja organizmą... Pavartojus alkoholį, organizmas reikalauja cukraus, angliavandenių... matyt tada tikrai lendviau prarasti kontrolę... Be to, teko spaudoje susidurti su vieno tyrimo duomenimis, ta kontrolinė grupė asmenų, kuri nevartojo alkoholio - svorio numetė ir daugiau ir greičiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dona Luna: 25 balandžio 2016 - 08:44
Ech, nėra kuom pasigirti....85,4 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 04 25, 09:48)
Ech, nėra kuom pasigirti....85,4 verysad.gif

-200 g?
Atsakyti
QUOTE(Batuotas_Katinas @ 2016 04 25, 09:37)

Sveikos,

Vis karts nuo karto paskaitau jus, paseku kaip gyvenasi, kaip sekasi kudeti...

Dėl alkoholio ir visų kitų nuklydimų, tai kiekvienas paslydimas, kiekviena alkoholio taurė jūsų siekiama tiksla atitolina kazkur 3 dienoms, nes tiek reikia laikos paskui, kad organizmas griztų į vėžias...

Iš kitos pusės, negi taip sunku susilaikyti nuo alkoholio ir kitų pagundų dabar, kai galėsi vėliau visu tuo mėgautis? mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesunku visai, bet tik įdomu, nes vat, kad organizmas ilgai po to apsistatinėja nežinojau, todėl ir kilo klausimas smile.gif Aš dar savaitgalį pasportavau gerai, šiandien tikriausiai vėl laukia krūvio nemaža dozė, todėl nesitikiu labai didelio svorio kritimo, kadangi esu iš tų kurioms raumenai labai greit pakeičia lašinukus, o kai raumuo sunkesnis už lašinį blush2.gif ...
Atsakyti
Beje įmetu kelis receptukus iš facebooko grupės gal kam pravers smile.gif

Kuršėnų vyniotinis tinkantis netgi atakos dienomis!

Biskvitas:
125g varškės
4 kiaušiniai
Saldiklis ir vanilė pagal skonį
1 a.š. kepimo miltelių

Įdaras:
125g varškės
50g jogurto
Saldiklis pagal skonį

Eiga:
Baltymus suplakti iki standžių putų, 125g varškės sumaišom su tryniais kepimo milteliais, saldikliu ir vanile. Masę sumaišom su baltymais (atsargiai) ir dedam ant silikoninės formos arba kepimo popieriaus ir kepam įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje. Kepti kol gražiai apskrus. Likusią varškę suplakti su jogurtu ir saldikliu ir sukrėsti ant atvėsusio biskvito ir susukti į vyniotinį, skanaus smile.gif

Dukano majonezas:

Jourtas + garstyčios becukrės (proporcijos pagal skonį)

Dukano Nutella:

7 v.š. nuriebto sausų pieno miltelių
1 v.š. kakavos miltelių
3 v.š. saldiklio
8 lašeliai riešutų esencijos (lazdynų)
3 v.š. neriebaus pieno
1 v.š. su kaupu minkštos varškės

Viską sumaišyti ir atšaldyti kelias valandas.

Dukano sutirštintas saldintas pienas:
3 v.š. nuriebto sausų pieno miltelių
1 v.š. kukurūzų kraklmolo (Dr. Otker Gusten)
Saldiklio pagal skonį
1 a.š. tirpios kavos
200 ml neriebaus pieno

sumaišyti sausus ingridientus pieną pašildyti mikrobangėj, į pieną įdėti kavą. Visus ingridientus
sumaišyti ir maišyti iki kol neliks gumuliukų. Ir tada viską šildyti mikrobangėj pilnu pajėgumu po 1 minutę kol pradės tirštėti iki norimo tirštumo (Gali tekti šildyti ir 5 kartus, viskas priklauso nuo mikrobangės stiprumo). Gerai išmaišyti kiekvieną kart.

Skanaus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos!Prisiduodu ir aš, išsišiepus iki ausų biggrin.gif Puikus svorio kritimas buvo šią savaitėlę thumbup.gif Taigi, dabartinis svoris 72,5 kg., pokytis per savaitę-2,2kg.
Atsakyti