Beje įmetu kelis receptukus iš facebooko grupės gal kam pravers

Kuršėnų vyniotinis tinkantis netgi atakos dienomis!Biskvitas:
125g varškės
4 kiaušiniai
Saldiklis ir vanilė pagal skonį
1 a.š. kepimo miltelių
Įdaras:
125g varškės
50g jogurto
Saldiklis pagal skonį
Eiga:
Baltymus suplakti iki standžių putų, 125g varškės sumaišom su tryniais kepimo milteliais, saldikliu ir vanile. Masę sumaišom su baltymais (atsargiai) ir dedam ant silikoninės formos arba kepimo popieriaus ir kepam įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje. Kepti kol gražiai apskrus. Likusią varškę suplakti su jogurtu ir saldikliu ir sukrėsti ant atvėsusio biskvito ir susukti į vyniotinį, skanaus
Dukano majonezas:Jourtas + garstyčios becukrės (proporcijos pagal skonį)
Dukano Nutella:7 v.š. nuriebto sausų pieno miltelių
1 v.š. kakavos miltelių
3 v.š. saldiklio
8 lašeliai riešutų esencijos (lazdynų)
3 v.š. neriebaus pieno
1 v.š. su kaupu minkštos varškės
Viską sumaišyti ir atšaldyti kelias valandas.
Dukano sutirštintas saldintas pienas:3 v.š. nuriebto sausų pieno miltelių
1 v.š. kukurūzų kraklmolo (Dr. Otker Gusten)
Saldiklio pagal skonį
1 a.š. tirpios kavos
200 ml neriebaus pieno
sumaišyti sausus ingridientus pieną pašildyti mikrobangėj, į pieną įdėti kavą. Visus ingridientus
sumaišyti ir maišyti iki kol neliks gumuliukų. Ir tada viską šildyti mikrobangėj pilnu pajėgumu po 1 minutę kol pradės tirštėti iki norimo tirštumo (Gali tekti šildyti ir 5 kartus, viskas priklauso nuo mikrobangės stiprumo). Gerai išmaišyti kiekvieną kart.
Skanaus