Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Labas Dukanietės, atsikraustau pas Jus, vietoj tų pastaruoju metu prapuolusių 4u.gif

Nesu"didelė" motera, todėl ir tie norai mano nėra dideli. Iki tobulumo trūksta iki 4 kg. kažkam prakišti... Apie šią PD dietą jau keletą metų skaitinėju... Vis knietėjo išbandyti savo kailiu, bet tik dabar pribrendo reikalas. Esu bandžiusi laikytis savo išgalvoto mitybos plano - kartą savaitėje pasidaryti iškrovos dieną geriant tik kefyrą, o likusį laiką - valgyti baisiai saikingai, vengiant saldžių, miltingų ir visų kitų nedraugaujančių su svoriu produktų. Tokiu būdu per keletą mėnesių pasiekiau savo išsvajotus skaičiukus, o toliau toks keistas periodas bandant išlaikyti pasiektą rezultatą. Pradžioj svoris šokinėjo, tai plius du, tai minus du... Vėliau vienas kilogramas užsidėjo ir stabilizavosi, vėl plius du minus du, tada tas antras atgulė... Žiūriu, kad jau kaikurie rūbai tapo nebedėvimi. Beliko pasidaryti sau logišką išvadą - arba susiimti ir grįžti į vėžias, arba keisti garderobą doh.gif
Tai ir susiėmiau, parsikraustau pas jus...
Šiandien GB dieną turiu, o kadangi esu naujokė, tai prašau senbuvių pakomentuoti mano meniu - pusryčiai: kefyro stiklinaitė su avižų sėlenomis, pietūs: veršienos didkepsnis, pavakariai: jogurto mažas indukas (papirkau "Dobilo" natūralų, bet žiūriu, kad jame cukraus lygu yra, tai gal jis nelabai tinka), o vakarienei: aoie 200 g. liesos varškės. Tiesa dar kyla klausimas, jeigu man tereikia atsikratyti iki 4 kg., kažin kiek atakos dienų pasirinkti - 2 ar 3?

Dabartinis mano svoris - 54 kg., o ūgis - 160 cm. Nesmerkit jeigu galvojate, kad "kažką" į medį varau, na bet tobulumui gi nėra ribų... Nebesu pirmos jaunystės, todėl medžiagų apykaita lėtėja... Reikia daug daugiau pastangų kovojant su tais nepageidaujamais riebaliukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dona Luna: 21 balandžio 2016 - 14:46
QUOTE(*Inga:) @ 2016 04 21, 14:45)
Aš viena iš tų trijų  ax.gif  Paskaitinėju, kaip jūs gyvenat, bet pati niekaip į normas su maistu neįsipaišau, tai ir nebeprisiduodu. Tebesistengiu valgyt pagal Dukaną, bet beveik visos dienos su daržovėm ir pan... Svoris lėčiau, bet rieda žemyn, nebevalgau duonos, batono, saldumynų, blynų ir kitų miltinių, porcijos sumažėjo, už tai dėkoju Jums, šauni kompanija  4u.gif  , o bet tačiau Dukano dieta, tai jau, deja, nebepavadinsi.  Sekmės visoms  4u.gif

sekmes tau, svarbu judeti mirksiukas.gif

QUOTE(Dona Luna @ 2016 04 21, 15:42)

Šiandien GB dieną turiu, o kadangi esu naujokė, tai prašau senbuvių pakomentuoti mano meniu - pusryčiai: kefyro stiklinaitė su avižų sėlenomis, pietūs: veršienos didkepsnis, pavakariai: jogurto mažas indukas (papirkau "Dobilo" natūralų, bet žiūriu, kad jame cukraus lygu yra, tai gal jis nelabai tinka), o vakarienei: aoie 200 g. liesos varškės. Tiesa dar kyla klausimas, jeigu man tereikia atsikratyti iki 4 kg., kažin kiek atakos dienų pasirinkti - 2 ar 3?

Dabartinis mano svoris - 54 kg., o ūgis - 160 cm. Nesmerkit jeigu galvojate, kad "kažką" į medį varau, na bet tobulumui gi nėra ribų... Nebesu pirmos jaunystės, todėl medžiagų apykaita lėtėja... Reikia daug daugiau pastangų kovojant su tais nepageidaujamais riebaliukais.

pakomentuosiu tik meniu smile.gif mazokai valgai smile.gif

mazai mesos/zuves smile.gif
pusryciams tikrai reikia daugiau maisto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 04 21, 22:11)
mazai mesos/zuves smile.gif
pusryciams tikrai reikia daugiau maisto smile.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Aga, kiek mažokos... Sakau, kad nemoku aš su ta mityba draugauti... kai laikausi, tai laikausi, jeigu ne - tada savęs nemyliu, kaip kokia šiukšliadėžė beleką šlemščiu...
Vakar vakarienės meniu keitėsi - išsikepiau dviejų kiaušinių omletą su pipiriukais, svogūniukais ir krapukais. Tik neužteko, tai dar viršum didijį indelį pasukų jogurto užmečiau blush2.gif
O dėl pusryčių - nu niekaip man neišeina kai dirbu. Iš namų su vaikais kaip be galvos ryte išlekiam, kaip ir nerandu laiko pavalgyti... Bet man dar viena problema - na negaliu anksti valgyti, esu pelėda, atsikeliu ryte iš lovos, bet realiai atsibundu tik prieš piet jau beveik... Pagalvojus septintą - aštuntą ryto apie maistą, net purtyti ir pykinti pradeda... Jeigu savaitgalis ir atostogos, pusryčiauju, bet apie dešimtą-vienuoliktą ryto...
Šiandien po ilgos pertraukos vėl keliauju į limfodrenažinius masažiukus su roll shaper aparačiuku... Na man asmeniškai jis super jeigu prisiverti nueiti du - tris kartus per savaitę. Labai paspartina medžiagų apykaitą, pastangrina odą, pakoreguoja celiulitą. Kas nebandėt - rekomenduoju, aišku jei sveikata leidžia 4u.gif
Atsakyti
Sveikos na ką jungiuosi ir aš, po gimdymo liko 15kg. Ūgis 170cm pradinis svoris buvo 80kg, tikslas 65, šiaip niekad nebuvau kūda, bet noriu atrodyti normaliai ir tilpt į 38 dydį, aišku prieš vaikiuką turėjau labai aktyvų gyvenimą, darbas lauke su fiziniu krūviu, todėl ir buvau "Formoj". Dabar po 3 B dienų 78,8 kg tai džiaugiuosi smile.gif matysim kaip toliau eisis. Darau namie intensyvią mankštą kasdien apie valandą laiko, plius su lėliukų nemažai vaikštau, kokį kartą per savaitę jodinėju ir su dviračiais minam su vyru. Klausimas kiek intensyviai sportuot galima? Nes paskutinį kart numynėm apie 20km su dviračiais tai siplnoka po to buvo.
Šiaip pati dieta mane labai sužavėjo savo valgiaraščiu, nes mėgstu mėsą ir pieno produktus daržoves nelabai todėl bandysiu 5B dienas ir 5BD keist.

Atsakyti
QUOTE(Batuotas_Katinas @ 2016 04 22, 09:12)
Sveikos na ką jungiuosi ir aš...

Sveika prisijungus 4u.gif
Manau ši temukė bus aktualiausia mums naujokėms. Aš gavau netikėtą pasiūlymą šiam vakarui - sudalyvauti merginų pasisėdėjime prie vyno taurės... Teks atsisakyti, negaliu mesti ką tik pradėtą reikalą doh.gif
Kaip va su tokiom pagundom kovoti jūs man paaiškinkite doh.gif
Jau beveik pripratau, kad šeimyna valgo kiek kitokį maistą nei aš, todėl ramiai praeinu pro pro stalą kai jie spagečius su špinatų-grietinėlės padažiuku kramsnoja... Bet va pasisėdėjimas kur - visai kitas reikalas. Jeigu bus vyno taurė, bus ir sūriukas, alyvuogės, dar šis bei tas... Ne, neišdegs...
Tiesa, neišmąstau, ką šiandien suvalgius... Nėra galimybės be vakaro ką gamintis... O ir gamintis nelabai žinau ką per GB dienikes, apart mėsos, žuvies... Nesu didelė mėsos fanė, todėl kasdien ją valgyti man ryškiai per daug.
Atsakyti
QUOTE(Dona Luna @ 2016 04 22, 09:33)
Sveika prisijungus 4u.gif ..

Manau kaip tik verta eiti, nes pabendrausi, atsigausi morališkai, o dėl maisto gali nusinešti savo sūrio kuris neriebus, Valio firmos žinau kažkuris yra, plius toffu galima valgyti ar varškės sūrio neriebaus, o kelias alyvuoges irgi galima kiek žinau. Vietoj vyno pasistatyk vandens stiklinę manau gi pabendraut susirenkat o ne pavalgyt ir pagert biggrin.gif o dėl valgymo tai pasidaryčiau cezario salotų ( tik aišku be duonos ir sūrio) arba salotos su fetos sūriu tik vietoj fetos toffu nudoti, O ei labai laiko nėr tai ra Aistės islandiškas jogurtas Skyr jis tirštas ir labai skanus, o neriebus bet labai gerai sotumo jausmą duoda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Batuotas_Katinas: 22 balandžio 2016 - 08:53
QUOTE(Batuotas_Katinas @ 2016 04 22, 09:51)
Manau kaip tik verta eiti, nes pabendrausi, atsigausi morališkai, o dėl maisto gali nusinešti savo sūrio kuris neriebus, Valio firmos žinau kažkuris yra, plius toffu galima valgyti ar varškės sūrio neriebaus, o kelias alyvuoges irgi galima kiek žinau. Vietoj vyno pasistatyk vandens stiklinę manau gi pabendraut susirenkat o ne pavalgyt ir pagert biggrin.gif o dėl valgymo tai pasidaryčiau cezario salotų ( tik aišku be duonos ir sūrio) arba salotos su fetos sūriu tik vietoj fetos toffu nudoti, O ei labai laiko nėr tai ra Aistės islandiškas jogurtas Skyr jis tirštas ir labai skanus, o neriebus bet labai gerai sotumo jausmą duoda smile.gif

Tai kad šiandien GB dienikė man g.gif
Atsakyti
Oi susimaišiau biggrin.gif Tada lieka varškė su jogurtu, aš perkuosi lašišą savo sultyse konservais labai skanu arba kiaušinio su tunu su dukano majonezu sumaišyt, kiušinienė su lašiša, kai turiu laiko tai mano mylimiausias patiekalas išsiverdu vištieną atskiriu mėsą nuo kaulų sudedu į keptuuvę, apkepinu su svogūnu ir an galo jogurto įdedu labai skanu ir ilgam sotumo jausmą duoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Batuotas_Katinas @ 2016 04 22, 10:42)
Oi susimaišiau biggrin.gif Tada lieka varškė su jogurtu, aš perkuosi lašišą savo sultyse konservais labai skanu arba kiaušinio su tunu su dukano majonezu sumaišyt, kiušinienė su lašiša, kai turiu laiko tai mano mylimiausias patiekalas išsiverdu vištieną atskiriu mėsą nuo kaulų sudedu į keptuuvę, apkepinu su svogūnu ir an galo jogurto įdedu labai skanu ir ilgam sotumo jausmą duoda smile.gif

Super receptukai thumbup.gif 4u.gif Pasinaudosiu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dona Luna @ 2016 04 21, 14:42)
Labas Dukanietės, atsikraustau pas Jus, vietoj tų pastaruoju metu prapuolusių 4u.gif

Nesu"didelė" motera......

Be komentarų juolab, kai rašote , kad nebe pirmos jaunystės lotuliukas.gif tai patikėkit su kiekvienu numestu kg, kai nebe jaunystė, labai ant veidelio raukšlės matos lotuliukas.gif sorrius , dar manau ta dieta ne 4 kg mest- numesit , mėnesį stabilizacija ir prie senų įpročių? per mėnesį neina pakeist mitybos, o dietos esmė ir yra , kad susiformuotų kitoks mastymas apie tai ką galimo ko ne ir pan. ...bet čia tik mano asmeninė nuomonė....
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2016 04 22, 16:12)
Be komentarų juolab, kai rašote , kad nebe pirmos jaunystės lotuliukas.gif tai patikėkit su kiekvienu numestu kg, kai nebe jaunystė, labai ant veidelio raukšlės matos lotuliukas.gif sorrius , dar manau ta dieta ne 4 kg mest- numesit , mėnesį stabilizacija ir prie senų įpročių? per mėnesį neina pakeist mitybos, o dietos esmė ir yra , kad susiformuotų kitoks mastymas apie tai ką galimo ko ne ir pan. ...bet čia tik mano asmeninė nuomonė....

Nelabai aš ir prieštarauju šiai jūsų nuomonei blush2.gif
Matyt tiksliau būtų sakyti, turiu tikslą susiformuoti mitybos įpročius pagrįstus PD dietos filosofija...

Na ir pasakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2016 04 21, 13:45)
Aš viena iš tų trijų  ax.gif  Paskaitinėju, kaip jūs gyvenat, bet pati niekaip į normas su maistu neįsipaišau, tai ir nebeprisiduodu. Tebesistengiu valgyt pagal Dukaną, bet beveik visos dienos su daržovėm ir pan... Svoris lėčiau, bet rieda žemyn, nebevalgau duonos, batono, saldumynų, blynų ir kitų miltinių, porcijos sumažėjo, už tai dėkoju Jums, šauni kompanija  4u.gif  , o bet tačiau Dukano dieta, tai jau, deja, nebepavadinsi.  Sekmės visoms  4u.gif

Sėkmės maloniuose praradimuose!(svorio, aišku) 4u.gif
Atsakyti