Nesu"didelė" motera, todėl ir tie norai mano nėra dideli. Iki tobulumo trūksta iki 4 kg. kažkam prakišti... Apie šią PD dietą jau keletą metų skaitinėju... Vis knietėjo išbandyti savo kailiu, bet tik dabar pribrendo reikalas. Esu bandžiusi laikytis savo išgalvoto mitybos plano - kartą savaitėje pasidaryti iškrovos dieną geriant tik kefyrą, o likusį laiką - valgyti baisiai saikingai, vengiant saldžių, miltingų ir visų kitų nedraugaujančių su svoriu produktų. Tokiu būdu per keletą mėnesių pasiekiau savo išsvajotus skaičiukus, o toliau toks keistas periodas bandant išlaikyti pasiektą rezultatą. Pradžioj svoris šokinėjo, tai plius du, tai minus du... Vėliau vienas kilogramas užsidėjo ir stabilizavosi, vėl plius du minus du, tada tas antras atgulė... Žiūriu, kad jau kaikurie rūbai tapo nebedėvimi. Beliko pasidaryti sau logišką išvadą - arba susiimti ir grįžti į vėžias, arba keisti garderobą

Tai ir susiėmiau, parsikraustau pas jus...
Šiandien GB dieną turiu, o kadangi esu naujokė, tai prašau senbuvių pakomentuoti mano meniu - pusryčiai: kefyro stiklinaitė su avižų sėlenomis, pietūs: veršienos didkepsnis, pavakariai: jogurto mažas indukas (papirkau "Dobilo" natūralų, bet žiūriu, kad jame cukraus lygu yra, tai gal jis nelabai tinka), o vakarienei: aoie 200 g. liesos varškės. Tiesa dar kyla klausimas, jeigu man tereikia atsikratyti iki 4 kg., kažin kiek atakos dienų pasirinkti - 2 ar 3?
Dabartinis mano svoris - 54 kg., o ūgis - 160 cm. Nesmerkit jeigu galvojate, kad "kažką" į medį varau, na bet tobulumui gi nėra ribų... Nebesu pirmos jaunystės, todėl medžiagų apykaita lėtėja... Reikia daug daugiau pastangų kovojant su tais nepageidaujamais riebaliukais.