Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

O, merginos, jūs kažkiek pajudate, pasportuojate? Man taip iškilo klausimas, nese85, taip gražiai atrodai.. ir talija atsiradusi thumbup.gif O aš kažkaip baisiai tingiu sportuoti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Veidukas @ 2016 04 18, 22:21)
O, merginos, jūs kažkiek pajudate, pasportuojate? Man taip iškilo klausimas, nese85, taip gražiai atrodai.. ir talija atsiradusi  thumbup.gif  O aš kažkaip baisiai tingiu sportuoti..  blush2.gif

Kai orai buvo atšilę, tai eidavau po kokius 5km. greitu ėjimu, bet dabar man šalta blush2.gif - tingiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Veidukas @ 2016 04 18, 20:21)
O, merginos, jūs kažkiek pajudate, pasportuojate? Man taip iškilo klausimas, nese85, taip gražiai atrodai.. ir talija atsiradusi  thumbup.gif  O aš kažkaip baisiai tingiu sportuoti..  blush2.gif

Mano visas sportas tai kiek pavaikstau su vaikais lauke blush2.gif blush2.gif Reiktu, oi reiktu, bent dukart savaiteje pasportuoti, beeet.....jau 30 metu tas "beeet" doh.gif
Ten ne talija, tiesiog uzpakalis didelis lotuliukas.gif Optine iliuzija, taip sakant tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 04 18, 22:46)
Mano visas sportas tai kiek pavaikstau su vaikais lauke blush2.gif  blush2.gif Reiktu, oi reiktu, bent dukart savaiteje pasportuoti, beeet.....jau 30 metu tas "beeet" doh.gif
Ten ne talija, tiesiog uzpakalis didelis lotuliukas.gif Optine iliuzija, taip sakant tongue.gif

Meluoji lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif talija tikrai, ir puikiai atrodai, užpakalis ne prie ko lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Linučiuks @ 2016 04 18, 22:44)
Kai orai buvo atšilę, tai eidavau po kokius 5km. greitu ėjimu, bet dabar man šalta blush2.gif - tingiu blush2.gif

Visos mes norim būt gražios ir visos tingim... blush2.gif blush2.gif o kaip prisiversti.. man vien pilvas kažkoks nesusipratimas.. skura.. blink.gif doh.gif verysad.gif nu pamotyvuokit kuri, a? blush2.gif
Atsakyti
as su lentele smile.gif

3 zmones dingo bet dar palikau lentelej,tikiuosi sugris smile.gif

user posted image
Atsakyti
Rupus miltai, jei skaitai mano posta, tai trauk desrele is burnos ir grizti i doros kelia!!!!As, o manau ne as viena, pasiilgom tavo smagiu zinuciu thumbup.gif

O siaip, sveikinu visas su minusais! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 04 19, 17:26)
Rupus miltai, jei skaitai mano posta, tai trauk desrele is burnos ir grizti i doros kelia!!!!As, o manau ne as viena, pasiilgom tavo smagiu zinuciu thumbup.gif

O siaip, sveikinu visas su minusais! 4u.gif

Ačiū, po žingsnelį į priekį 4u.gif Tik, va rupūs miltai, rimtai, nejau pabėgo.. g.gif Sugrįžk, atleisim už dešrelę.. lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
http://www.part.lt/i...6b74933d518.jpg
Jeeeeeeeeesssssssss!!! thumbup.gif Pabandžiau, ir pavyko nuotrauką įkelt!Netikėjau...
Čia mano duoniukai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 21 balandžio 2016 - 14:46
oi tik kita karta butinai sumazink nuotrauka, part.lt galima ir sumazinti iki 640
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 04 19, 23:16)
oi tik kita karta butinai sumazink nuotrauka, part.lt galima ir sumazinti iki 640

O, ačiū!Man ją normalaus dydžio rodo telefone blush2.gif O jums ją rodo per didelę?
Atsakyti
QUOTE(Linučiuks @ 2016 04 19, 22:40)
O, ačiū!Man ją normalaus dydžio rodo telefone blush2.gif O jums ją rodo per didelę?

didziuleeeeeeeeee !!!
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 04 19, 08:11)

3 zmones dingo bet dar palikau lentelej,tikiuosi sugris  smile.gif

Aš viena iš tų trijų ax.gif Paskaitinėju, kaip jūs gyvenat, bet pati niekaip į normas su maistu neįsipaišau, tai ir nebeprisiduodu. Tebesistengiu valgyt pagal Dukaną, bet beveik visos dienos su daržovėm ir pan... Svoris lėčiau, bet rieda žemyn, nebevalgau duonos, batono, saldumynų, blynų ir kitų miltinių, porcijos sumažėjo, už tai dėkoju Jums, šauni kompanija 4u.gif , o bet tačiau Dukano dieta, tai jau, deja, nebepavadinsi. Sekmės visoms 4u.gif
Atsakyti