Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Bonjour!
85,6, kas yra -0,7kg. Buvo praeitą savaitę paklydimų, bet užtat mažiau daržovių ax.gif
Būna mum kartais, kad iš ryto išvažiuojam trumpam, o grįžtam namo tik vakare, prieš tai užsukę į kitą šalį!(taip taip, kai gyveni nykštukinėje šalyje dažnai netyčia užvažiuoji į kitą šalį, o galim net iš trijų pasirinkti bigsmile.gif ). Tai va, tokiom dienom, ne namie būnant, ir tenka užragauti uždraustų vaisių, nes "netyčia" labai alkis užspaudžia ax.gif

Smagaus pirmadienio visoms thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nese85: 18 balandžio 2016 - 09:37
QUOTE(nese85 @ 2016 04 18, 11:27)
Būna mum kartais, kad iš ryto išvažiuojam trumpam, o grįžtam namo tik vakare, prieš tai užsukę į kitą šalį!(taip taip, kai gyveni nykštukinėje šalyje dažnai netyčia užvažiuoji į kitą šalį, o galim net iš trijų pasirinkti bigsmile.gif ). Tai va, tokiom dienom, ne namie būnant, ir tenka užragauti uždraustų vaisių, nes "netyčia" labai alkis užspaudžia ax.gif

Sveikos visos!
Man atsitiko lygiai tas pats☺Vyras darbo reikalais važiavo į Lenkiją, tai ir aš kartu biggrin.gif Maisto iš namų nesidėjom, nes pagalvojau, kad, ai, nusipirksim ko nors užkąst pakeliui...Nu ir gavosi nesąmonė...- užsukom į prekybcentrį, tai ten nieko normaliai valgomo B dienai neradau verysad.gif Tai ir valgėm-biški grūdėtos varškės 3%(guodžiausi tuo, kad daug baltymų joje-net 20), dar rūkytos žuvies ir vištienos ir keletą ruginių duoniukų.Nu ir finale, po tokios dienelės + 1kg. verysad.gif
Kaip gaila, tai žiauru...nes jau butų buvęs savaitės minusiukas virš 1,5, o dabar tik 1kg.
Taigi prisiduodu:svoriukas 74,7kg. (-1kg.)
Reziume:-į keliones tik su savo maisteliu!
Atsakyti
Sveikos, prisiduodu: 90,2 kg. (-0,7 kg) Buvo ir daugiau nukritę, bet pora taurių vyno , nedukaniškos mišrainės savaitgalį ir svoris greitai šokteli aukštyn:(
Atsakyti
Special for Toza 4u.gif
Ta pati panele, ir ta pati suknele.

My Webpage

Viskas, ka sugebejau isspaust bandant ikelti nuotrauka, yra sita nuoroda doh.gif Na, tikiuosi, atsidarys.
Kaip nuotrauka daryti matoma forume, man liko paslaptis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nese85: 18 balandžio 2016 - 11:03
Prisiduodu 84,1 (-1,2 kg). Judu letais zingsneliais tikslo link.
Turiu tik problemu su galvos svaigimu. Bandau save stebet ar cia dietos pasekme ar per daug kavos geriu ar nuo daug vandens kiekio+kava koki magni ir kitus mineralus isplaunu ar dar kokie dalykai..
Ar dar kas nors turit panasiu nusiskundimu?
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 04 18, 12:57)
Special for Toza 4u.gif

Puikūs pasikeitimai thumbup.gifŠaunuolė nereali thumbup.gif
Atsakyti
Kokie minusai bigsmile.gif kokios saunuoles thumbup.gif

mano 80.3 (-0.2) niekada tos 7-os zonos nepasieksiu schmoll.gif biggrin.gif

QUOTE(nese85 @ 2016 04 18, 11:57)
Special for Toza 4u.gif

My Webpage

Viskas, ka sugebejau isspaust bandant ikelti nuotrauka, yra sita nuoroda doh.gif Na, tikiuosi, atsidarys.

labai gerai matosi pasikeitimai thumbup.gif wub.gif

per part.lt galima kelti nuotraukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 18 balandžio 2016 - 12:06
QUOTE(nese85 @ 2016 04 18, 11:57)
Special for Toza 4u.gif

My Webpage

Oho, koks grožis blink.gif Nemandagu klausti nese85, bet kiek buvo prieš dukaną toje foto? rolleyes.gif Labai gražiai atrodai mirksiukas.gif Prisiduodu ir aš. 90,5 kg, pamečiau tik 1 kg.. unsure.gif Na tikėkimės, po truputėlį į priekį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 04 18, 10:57)
Special for Toza 4u.gif

My Webpage

nese85 milijonai bučkių tu šaunuolė!!! 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nerealūs pasikeitimai, nebe jauna močiutė o superinė mergina thumbup.gif laikykis taip ir toliau...nerealu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(natuliona @ 2016 04 18, 12:06)
Kokie minusai  bigsmile.gif kokios saunuoles  thumbup.gif

mano 80.3 (-0.2) niekada tos 7-os zonos nepasieksiu  schmoll.gif  biggrin.gif
labai gerai matosi pasikeitimai  thumbup.gif  wub.gif

per part.lt galima kelti nuotraukas  smile.gif

pasieksi, tik išlaikyt ....net nusikeikti noriu kaip sunku...aš 6... bandau laikytis, bet organizmas labai priešinasi doh.gif doh.gif doh.gif kovoju kuris kurį "padarys" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 18 balandžio 2016 - 16:37
QUOTE(Veidukas @ 2016 04 18, 16:26)
Oho, koks grožis  blink.gif Nemandagu klausti nese85, bet kiek buvo prieš dukaną toje foto?  rolleyes.gif  Labai gražiai atrodai  mirksiukas.gif  Prisiduodu ir aš. 90,5 kg, pamečiau tik 1 kg..  unsure.gif Na tikėkimės, po truputėlį į priekį  ax.gif

Anokia paslaptis, lentelėje ir taip viskas matosi-visi 106kg. Šiaip, būtent po šitų nuotraukų peržiūros ir prasidėjo Dukanas.Kažkaip nebuvo progos į savę iš šono pažiūrėt, o kai pamačiau blink.gif ...amo netekau,,labai geras spyris užpakalyn buvo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 04 18, 16:38)
Anokia paslaptis, lentelėje ir taip viskas matosi-visi 106kg. Šiaip, būtent po šitų nuotraukų peržiūros ir prasidėjo Dukanas.Kažkaip nebuvo progos į savę iš šono pažiūrėt, o kai pamačiau blink.gif ...amo netekau,,labai geras spyris užpakalyn buvo cool.gif

Man tai real su nauju svoriu tokia ir aukštesnė ir grakštesnė atrodai....labai labai gražu....as beje tas senas foto kur turiu negaliu žiūrėt...bet motyvacijai vieną pakabinus...kad noras keksiuskus ragaut praeitųsmile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nateja @ 2016 04 18, 11:09)
Prisiduodu 84,1 (-1,2 kg). Judu letais zingsneliais tikslo link.
Turiu tik problemu su galvos svaigimu. Bandau save stebet ar cia dietos pasekme ar per daug kavos geriu ar nuo daug vandens kiekio+kava koki magni ir kitus mineralus isplaunu ar dar kokie dalykai..
Ar dar kas nors turit panasiu nusiskundimu?

Draugė bandė laikytis šios dietos 3 kartus, ir sakė, kad visus tris kartus jautėsi labai prastai. Jautė silpnumą, trukčiojo galūnės, ypač naktį. Matyt, kartais kai kuriems tas baltymų perteklius kažkaip suveikia ne taip g.gif
Papildyta:
QUOTE(toza @ 2016 04 18, 16:44)
Man tai real su nauju svoriu tokia ir aukštesnė ir grakštesnė atrodai....labai labai gražu....as beje tas senas foto kur turiu negaliu žiūrėt...bet motyvacijai vieną pakabinus...kad noras keksiuskus ragaut praeitųsmile.gif doh.gif

Kaip minėjau kažkada, antsvorį turėjau visada, bet jis sąlyginai labai gražiai ant manęs suguldavo, bent jau jokio diskomforto ar kompleksų neturėjau. Na bet jau čia buvo virš-viršsvoris doh.gif su mano 168cm pasidariau bačkutė lotuliukas.gif Ir negaliu kaltinti paskutinio neštumo, nes mano prieauglis po jo buvo tik kokie 4kg blush2.gif Žodžiu, galiu kaltinti tik savo plačią burną ir dar platesnes akis, kurios visokius skanumynus užmato lotuliukas.gif Ai, ir dar tą nepasotinamą juodąją skylę kažkur skrandžio platybėse cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nese85: 18 balandžio 2016 - 19:03