QUOTE(Nateja @ 2016 04 18, 11:09)
Prisiduodu 84,1 (-1,2 kg). Judu letais zingsneliais tikslo link.
Turiu tik problemu su galvos svaigimu. Bandau save stebet ar cia dietos pasekme ar per daug kavos geriu ar nuo daug vandens kiekio+kava koki magni ir kitus mineralus isplaunu ar dar kokie dalykai..
Ar dar kas nors turit panasiu nusiskundimu?
Draugė bandė laikytis šios dietos 3 kartus, ir sakė, kad visus tris kartus jautėsi labai prastai. Jautė silpnumą, trukčiojo galūnės, ypač naktį. Matyt, kartais kai kuriems tas baltymų perteklius kažkaip suveikia ne taip
Papildyta:
QUOTE(toza @ 2016 04 18, 16:44)
Man tai real su nauju svoriu tokia ir aukštesnė ir grakštesnė atrodai....labai labai gražu....as beje tas senas foto kur turiu negaliu žiūrėt...bet motyvacijai vieną pakabinus...kad noras keksiuskus ragaut praeitų
Kaip minėjau kažkada, antsvorį turėjau visada, bet jis sąlyginai labai gražiai ant manęs suguldavo, bent jau jokio diskomforto ar kompleksų neturėjau. Na bet jau čia buvo virš-viršsvoris

su mano 168cm pasidariau bačkutė

Ir negaliu kaltinti paskutinio neštumo, nes mano prieauglis po jo buvo tik kokie 4kg

Žodžiu, galiu kaltinti tik savo plačią burną ir dar platesnes akis, kurios visokius skanumynus užmato

Ai, ir dar tą nepasotinamą juodąją skylę kažkur skrandžio platybėse