Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Sveikos mergaitės 4u.gif O aš irgi pasidžiaugsiu... Nors nedaug dar numečiau, bet matyt jau vizualiai matosi rolleyes.gif Gavau pirmąjį komplimentą iš mylimojo dėl svorio.. Kad labai gražiai atrodau, ir matos, kad sukūdus ax.gif blink.gif wub.gif wub.gif Ech.. faina, bet kaip noris greičiau tą tobulumą pasiekti.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Veidukas @ 2016 04 13, 16:32)
Sveikos mergaitės  4u.gif  O aš irgi pasidžiaugsiu... Nors nedaug dar numečiau, bet matyt jau vizualiai matosi  rolleyes.gif  Gavau pirmąjį komplimentą iš mylimojo dėl svorio.. Kad labai gražiai atrodau, ir matos, kad sukūdus  ax.gif  blink.gif  wub.gif  wub.gif  Ech.. faina, bet kaip noris greičiau tą tobulumą pasiekti..  thumbup.gif

Tobulumui ribu nera tongue.gif
Svarbiausia, mylet save, o tada ir aplinkiniai mus myles ir nepastebes tu musu trukumu. O jei pacios busim nelaimingos del savo putliu zandu ar minkstu sonu, tai ir kiti ta pastebes. Vienu zodziu-daugiau optimizmo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
natuliona, nese85 blush2.gif , gal foto pasidalinsite kokie pasikeitimai- motyvacijai pakelt...be veido aisku...paskutiniu metu ji pas mane krenta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 13 balandžio 2016 - 16:50
QUOTE(toza @ 2016 04 13, 16:49)
natuliona, nese85 blush2.gif , gal foto pasidalinsite kokie pasikeitimai- motyvacijai pakelt...be veido aisku...paskutiniu metu ji pas mane krenta doh.gif

Uoi, sunku bus, nes labai retai fotkinuosi, tai nezinau, ar rasiu "pries" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2016 04 13, 17:49)

zadejau kelti foto kai pasieksiu minus 20 t.y. kai sversiu 78 biggrin.gif ir dabar neturiu pilnu ugiu nuotraukos smile.gif butinai imesiu artimiausiu metu smile.gif
Atsakyti
Veidukas, kaip faina, kad rezultatus kažkas pastebi, ypač mylimasis wub.gif

Papildyta:
QUOTE(toza @ 2016 04 13, 18:49)

Aš tai dariausi prieš dietą sau fotkes su maudymke, kad galėčiau pokyčius stebėt biggrin.gif Kilogramais ir mano dar negaug nukritę-tik 5, bet pokyčiai tikrai akivaizdūs: ir aplinkiniai sako, ir pati pastebiu.Apskritai, baltymų gausios dietos, ne tik veiksmingai mažina svorį, bet mažina jį gražiai.Gaila, kad apimčių neišsomatavau prieš.
Beje, kaip mane nervina, kad čia kažkaip sudėtinga nuotraukas įkelt...kažkaip galėtų padaryt lengvesnį įkelimą-man, blondinei, čia per sudėtinga lotuliukas.gif
Atsakyti
E, bet rimtai, kaip ikelti nuotrauka? Nieko neuzmatau g.gif
Atsakyti
[quote=Linučiuks,2016 04 13, 21:28]

Jo, faina.. mieliausia ir gauti komplimentus iš mylimų bei artimų wub.gif

Ei, merginos, toks klausimas man iškilo.. ax.gif O kaip jums reikalai su energija? Pvz. prieš Dukaną jaučiausi energingesnė, guvesnė, dėmesingesnė.. o dabar miegu, miegu, ir likau kokia atbukus, kaip maišu trenkta.. lotuliukas.gif O man negalima dabar tokiai būti... mokslai, egzai, sesija tuoj.. doh.gif Ar ir jūs tokios miegančios gražuolės ar tik aš viena.. nesuprantu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linučiuks @ 2016 04 10, 18:07)
Šaunuolė thumbup.gif Taip toliau! thumbup.gif
Priminkit, koks tas garsusis vyniotinis?Koks receptas?
Beje, Kornelija, mes panašiai pradėjom, su panašiais skaičiukais 4u.gif

Pirmiausia atsiprasau, kad taip ilgai neatrasiau, vis reciau prisijungti tenka prie jusu mielosios, nervai ima kad svoris atrodo stovi vietoje, bet bent mazais mazais zingsneliais i prieky smile.gif o skanaus vyniotinio receptas stai toks ....

4 kiausiniai
250g minkstos varskytes ( as dejau quark)
saldiklis pagal skoni
1 a.s. kepimo milteliu
baltymus suplakam iki standziu putu, trynius, puse dalies varskytes, saldikli ir kepimo miltelius sumaisom kartu. baltymus atsargiai sujungiam su tryniu mase. Dedam ant silikoninio kilimelio ar kepimo popieriaus, kepam 180 temperaturoje apie 15-20min priklauso nuojusu orkaites ( orkaite butina pasildyti pries dedant gamini i kepimui) , likusia varskyte sumaisom su saldikliu galima imaisyti vaniles ar cirtrinos zieveles itarkuoti. iskepus biskvitui ji nuimam nuo popieriaus ir sutepam su varskyte, susukam i viniotini ir skanaujam, SKANAUS !!! thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
[quote=Veidukas,2016 04 15, 07:42]
[quote=Linučiuks,2016 04 13, 21:28]

Jo, faina.. mieliausia ir gauti komplimentus iš mylimų bei artimų wub.gif

Ei, merginos, toks klausimas man iškilo.. ax.gif O kaip jums reikalai su energija? Pvz. prieš Dukaną jaučiausi energingesnė, guvesnė, dėmesingesnė.. o dabar miegu, miegu, ir likau kokia atbukus, kaip maišu trenkta.. lotuliukas.gif O man negalima dabar tokiai būti... mokslai, egzai, sesija tuoj.. doh.gif Ar ir jūs tokios miegančios gražuolės ar tik aš viena.. nesuprantu.. g.gif
[/quote]
Zinoki, as irgi prie dietos tokia kazkokia ne tokia pasidariau.... g.gif Bet nezinau, gal ne dietoj esme, o isvargina mane nedamiegotos naktys, kuriu galo nematau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 04 15, 23:13)
Zinoki, as irgi prie dietos tokia kazkokia ne tokia pasidariau.... g.gif Bet nezinau, gal ne dietoj esme, o isvargina mane nedamiegotos naktys, kuriu galo nematau doh.gif

Kiek aš pasiskaitinėjau, pasidomėjau, čia tikrai dieta veikia. Negaunam cukraus, anglių, užtai nebepaskrendam.. doh.gif Bet geriau neskrisiu, nei sustosiu siekti savo tikslo.. cool.gif
Atsakyti
Labas rytas saulutes smile.gif na ka pirmadienis... kazkaip kolkas ramu tad padrysiu pradzia smile.gif 73,1 (-1,5) ... reiketu dziaugtis ir dziaugiuosi zinoma smile.gif bet gyvenu Anglijoje ir po savaites skrendam su dukryte i Lietuva aplankyti mociutes ... ojojoj kaip bijau tu atostogu doh.gif kaip atsilakyti maaaammmmoooosssss patiekalams kuriu gali paragauti vos karta ar max du i metus doh.gif na nieko vistiek be proto laukiu atostogu ir dziaugiuosi tirpstanciais kg smile.gif geros dieneles jums smile.gif
Atsakyti