Sveikos
Prisiduodu, 91,5 kg. -0,8 kg. Mano dienos, mano dienos... turbūt taip sunkiai šįkart

Labas
80.5 tai -0.4 per savaite, vezlio zingsniukais
80.5 tai -0.4 per savaite, vezlio zingsniukais

Sveikos, visos!
Prisiduodu ir aš...Svoris 75,7kg.Per savaitę-1,2kg.
Mažoka, kaip pačiai pradžiai
-per BD dienas visai nekrenta...
Prisiduodu ir aš...Svoris 75,7kg.Per savaitę-1,2kg.
Mažoka, kaip pačiai pradžiai

Ner ka slept
+0,4 kg. 85,3 kg. Bet dar vilciu yra

Sveikutes, pirmadienio sulaukusios lieknesnes
.Smagu nors tu ka. Ir as prisiduodu. Nera kuo didziuotis, bet kukliai pasidziaugti galima. Dabar 96, 5 kg, tai reiskia, kad per savaite -900 gramu
.
Prisiminus desrele ir sauja riesutuku
, tai dar ne pasaulio pabaiga
. O kur dar tai, kad arteja mano dienos.... Anksciau tokiu laiku tai as tiesiog nevalgydavau, o lapnodavau, o dabar visai normaliai maitinuosi. Ir man tai didele pergale. O jus visos tikros saunuoles. Laukiu, kai galesiu parasyti kai kuriu jusu zinuciu jungini. Sveriu 75, ir dar nuo ju numeciau 11 kg

Prisiminus desrele ir sauja riesutuku

Sveikos Pupos!
Svoris 86,3kg. Pagal paskutinę lentelę busiu pliuse, bet iš tikrųjų tai po atostogų -1,4kg!
Svoris 86,3kg. Pagal paskutinę lentelę busiu pliuse, bet iš tikrųjų tai po atostogų -1,4kg!
dar laukiu visata1015 ir *Inga skaiciuku

Labas, visoms!
Bandžiau tuos kukulius iš jautienos ir vištienos, troškinti baltam pieno-pievagrybių padaže.Suuuuupeeer!!!Labai skanu
Dar B dienai dariau vištienos kepenėlių paštetą-ant duoniukų pusryčiams, nu man super!
Kaip visos laikotės?Prisidavėt, panos, svoriukus ir tylu temutėj
Bandžiau tuos kukulius iš jautienos ir vištienos, troškinti baltam pieno-pievagrybių padaže.Suuuuupeeer!!!Labai skanu

Kaip visos laikotės?Prisidavėt, panos, svoriukus ir tylu temutėj

Sveikos.
As tai visad laukiu, kad kas pirmas parasytu
Pasigirsiu, prikalbinau drauge laikytis dietos, tiksliau kai pamate nuotrauka pries/po, tai jau ta pacia diena vaziavo selenu pirktis. Ir ka sau manot? Labai puikiai jai sekasi, svoris krenta, pradzioj dideliu suoliu, dabar leciau. Sako, buna visad pavalgiusi ir laiminga
Kalbinau dar viena, dukart pradejo, dukart mete. Sako, jog prastai jautesi, kazkaip baltymu kiekis ja neigiamai veikia, svaigo galva ir drebejo galunes. O gaila, teks dar ilgai klausytis bedavoniu del virssvorio
Na, ir trecia mano prikalbinta putliazande prisitaike Dukana pagal save, tai rezultatai truputi matosi.
Zodziu, piramides principu: atversk i Dukana tris draugus ir vartai i tobula kuna bus tau atidaryti
Jo jo, kur gi ne
As tai visad laukiu, kad kas pirmas parasytu

Pasigirsiu, prikalbinau drauge laikytis dietos, tiksliau kai pamate nuotrauka pries/po, tai jau ta pacia diena vaziavo selenu pirktis. Ir ka sau manot? Labai puikiai jai sekasi, svoris krenta, pradzioj dideliu suoliu, dabar leciau. Sako, buna visad pavalgiusi ir laiminga

Kalbinau dar viena, dukart pradejo, dukart mete. Sako, jog prastai jautesi, kazkaip baltymu kiekis ja neigiamai veikia, svaigo galva ir drebejo galunes. O gaila, teks dar ilgai klausytis bedavoniu del virssvorio

Na, ir trecia mano prikalbinta putliazande prisitaike Dukana pagal save, tai rezultatai truputi matosi.
Zodziu, piramides principu: atversk i Dukana tris draugus ir vartai i tobula kuna bus tau atidaryti

Jo jo, kur gi ne