Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Labas rytas, prisiduodu: svoris 90,9 kg, per savaitę nukrito 1,8 kg. Jau ir ant rūbų jaučiasi, vis tik 11 kg numečiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Prisiduodu, 91,5 kg. -0,8 kg. Mano dienos, mano dienos... turbūt taip sunkiai šįkart doh.gif
Atsakyti
Labas
80.5 tai -0.4 per savaite, vezlio zingsniukais biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, visos!
Prisiduodu ir aš...Svoris 75,7kg.Per savaitę-1,2kg.
Mažoka, kaip pačiai pradžiai g.gif -per BD dienas visai nekrenta...
Atsakyti
Ner ka slept doh.gif +0,4 kg. 85,3 kg. Bet dar vilciu yra blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, pirmadienio sulaukusios lieknesnes 4u.gif .Smagu nors tu ka. Ir as prisiduodu. Nera kuo didziuotis, bet kukliai pasidziaugti galima. Dabar 96, 5 kg, tai reiskia, kad per savaite -900 gramu ax.gif .
Prisiminus desrele ir sauja riesutuku blush2.gif , tai dar ne pasaulio pabaiga thumbup.gif . O kur dar tai, kad arteja mano dienos.... Anksciau tokiu laiku tai as tiesiog nevalgydavau, o lapnodavau, o dabar visai normaliai maitinuosi. Ir man tai didele pergale. O jus visos tikros saunuoles. Laukiu, kai galesiu parasyti kai kuriu jusu zinuciu jungini. Sveriu 75, ir dar nuo ju numeciau 11 kg lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na prisiduodu ir as 74,6 (-1) ... atrodytu lyg ir neblogai, bet kad labai jau svoris sokineja.. vakar visu kylu maziau rode... gal cia kad dar organizmui sokas,,, g.gif na tegul sokiruojasi teks priprasti tongue.gif
Atsakyti
Sveikos Pupos!
Svoris 86,3kg. Pagal paskutinę lentelę busiu pliuse, bet iš tikrųjų tai po atostogų -1,4kg!
Atsakyti
dar laukiu visata1015 ir *Inga skaiciuku smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 04 11, 18:24)
dar laukiu visata1015 ir *Inga skaiciuku smile.gif  4u.gif

nesulaukem:(

user posted image
Atsakyti
Labas, visoms!
Bandžiau tuos kukulius iš jautienos ir vištienos, troškinti baltam pieno-pievagrybių padaže.Suuuuupeeer!!!Labai skanu verysad.gif Dar B dienai dariau vištienos kepenėlių paštetą-ant duoniukų pusryčiams, nu man super!
Kaip visos laikotės?Prisidavėt, panos, svoriukus ir tylu temutėj biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.
As tai visad laukiu, kad kas pirmas parasytu tongue.gif

Pasigirsiu, prikalbinau drauge laikytis dietos, tiksliau kai pamate nuotrauka pries/po, tai jau ta pacia diena vaziavo selenu pirktis. Ir ka sau manot? Labai puikiai jai sekasi, svoris krenta, pradzioj dideliu suoliu, dabar leciau. Sako, buna visad pavalgiusi ir laiminga smile.gif

Kalbinau dar viena, dukart pradejo, dukart mete. Sako, jog prastai jautesi, kazkaip baltymu kiekis ja neigiamai veikia, svaigo galva ir drebejo galunes. O gaila, teks dar ilgai klausytis bedavoniu del virssvorio lotuliukas.gif

Na, ir trecia mano prikalbinta putliazande prisitaike Dukana pagal save, tai rezultatai truputi matosi.

Zodziu, piramides principu: atversk i Dukana tris draugus ir vartai i tobula kuna bus tau atidaryti lotuliukas.gif
Jo jo, kur gi ne tongue.gif
Atsakyti