Kai reikia suvalgyti is po vaiku palikta maista, turetu gelbeti fraze, kad jus ne siuksliu deze, todel nereikia ten krauti atlieku..Ir ka padarysi, ismesti..
Su pamokymais lengvai, o as niekaip neatsistoju i vezes is po savaites buvimo pas tevus..Pora naktu nedamiegojimo ir jau mano organizmas saukia, kad nenoriu jokiu tavo dietu. Kazko nesamoningo uzvalgau, tada galvoju, na jau rytoj tik baltymu diena, tada vel nesamoniu, nes del begimo nespeju suvalgyt normalaus baltyminio maisto.
Zodziu, krize, bandau save atstatyt, didelio pliuso ner, bet tvarkos irgi..
Reik ikvepimo, ieskau nauju receptu..
Nezinau, gal desrele pati susigedo, kad taip eme ir isprovokavo mane
, bet ryte vistiek buvo -400 g
. Labai reikejo save ikalbeti imtis tos generalines
, bet iveikiau save ir dabar jau kai kurie namu kampai maloniai blizga
. Kitu kartu buciau save palepinus kava ir saldainiu (iais), bet siandien dar lyg ir pavyksta susitarti, kad ne......., bet savaitgalis - tikras isbandymas man..... Mama, keksiuku nebus?, mama, kokteili suplaksi?, brangioji, tau vyno ipilt?????? .....
.O as atsistoju pries veidrodi ir ne vaikams,ne mieliausiajam, o veidrodziau sakau
.
Dar niekad taip nelaukiau, kad greiciau vakaras ateitu ir galeciau daryti liuliuko, tada valgyt nereikia
, o maniskis isivaizduoja velniai zino ka
2
Laikykimes ,merginos.Grazaus jums savaitgalio, ir prasto apetito

Dar niekad taip nelaukiau, kad greiciau vakaras ateitu ir galeciau daryti liuliuko, tada valgyt nereikia

QUOTE(Rupūs Miltai @ 2016 04 09, 16:27)
Nezinau, gal desrele pati susigedo, kad taip eme ir isprovokavo mane
, bet ryte vistiek buvo -400 g
. Labai reikejo save ikalbeti imtis tos generalines
, bet iveikiau save ir dabar jau kai kurie namu kampai maloniai blizga
. Kitu kartu buciau save palepinus kava ir saldainiu (iais), bet siandien dar lyg ir pavyksta susitarti, kad ne......., bet savaitgalis - tikras isbandymas man..... Mama, keksiuku nebus?, mama, kokteili suplaksi?, brangioji, tau vyno ipilt?????? .....
.O as atsistoju pries veidrodi ir ne vaikams,ne mieliausiajam, o veidrodziau sakau
.
, o maniskis isivaizduoja velniai zino ka
2

Bet jūs superinė moteris esate

Aciu, kad pastebite vidini mano grozi
. Bet as net nesu isimtis is taisykles, nes taisykle sako, kad visi apkunus zmones buna linksmi ir saunus
, Todel esu tikra, kad cia visos esam tokios.... linksmos ir saunios. Va skirtumas tik tas, kad mes sukusim ir vistiek liksim tokios superines, o tos, kurios niekada nebuvo apkunios??????? ka joms daryti???? kaip joms tapti tokiomis linksmomis kaip mes?
. Kai pagalvoji, tai turi tas apkunumas savu pliusu... ir gerai, kad svoris krenta po truputi, tai reiskia, kad mes vidumi ir nesikeiciam. Juk vitaminas C degina riebalus, ar ne? O laikantis sios dietos, citrinos galima tik kaip pagardo.... belieka pasigaminti vitaminu besijuokiant.

Aš gal keistai pasakysiu, bet man visai patinka but su apvalumais. Kažkaip neįsivaizduoju savęs tarkim 55kg. Man atrodo, man net netiktų būti lieknai
Per visą savo gyvenimą tik vieną kartą man svoris užkliuvo, tada ir pradėjau draugystę su Dukanu.
Dėl naujų receptų, aš tai bent jau adaptuoju įprastus valgius pgl dukanišką sudėtį. Kokį guliašą jautienos, balandėlius, šaltieną labai lengvą transformuot. Dariausi kažkadą tokius vištienos filė pirštelius, kepiau orkaitėje, apvoliojau kiaušinio ir maltų sėlenų plakinyje, dar pasidariau "kečupo" iš pomidorų pastos ir skaniausiai užvalgiau
Dar galima desertui darytis tokį skanėstą-pudingą:pienas+saldiklis+krakmolas, galima kakavos inmesti, arba vanilės aromato. Jei noris standžiau, daugiau krakmolo, jei ne-mažiau. Labai gera savę palepinti kartais. Arba tą pačią vaisinės arbatos žėlę pasluoksniuoti su sustangdintu jogurtu, arba varške.....

Dėl naujų receptų, aš tai bent jau adaptuoju įprastus valgius pgl dukanišką sudėtį. Kokį guliašą jautienos, balandėlius, šaltieną labai lengvą transformuot. Dariausi kažkadą tokius vištienos filė pirštelius, kepiau orkaitėje, apvoliojau kiaušinio ir maltų sėlenų plakinyje, dar pasidariau "kečupo" iš pomidorų pastos ir skaniausiai užvalgiau

Dar galima desertui darytis tokį skanėstą-pudingą:pienas+saldiklis+krakmolas, galima kakavos inmesti, arba vanilės aromato. Jei noris standžiau, daugiau krakmolo, jei ne-mažiau. Labai gera savę palepinti kartais. Arba tą pačią vaisinės arbatos žėlę pasluoksniuoti su sustangdintu jogurtu, arba varške.....

QUOTE(Veidukas @ 2016 04 09, 21:24)
Bet jūs superinė moteris esate
Kiekvieną kartą skaitydama jūsų komentarą, tiek vitamino C dozės gaunu, kad pakanka visai dienai
Šaunuolė, daugiau tokių optimistų ant šio svieto 

Tikrai!Nu, rupūs miltai, tikrai Jūs labai faina

Papildyta:
QUOTE(nese85 @ 2016 04 10, 00:39)
Labai gera savę palepinti kartais. Arba tą pačią vaisinės arbatos žėlę pasluoksniuoti su sustangdintu jogurtu, arba varške..... 

Taip, tikrai tokie desertukai labai praverčia, kai jau visai riesta be saldumynų.Aš, kai laikiausi pirmąkart, dažnai darydavausi karkade arbatos žele-išeidavo tokia graži raudona rūgštelė, puiki būdavo atgaiva širdžiai.Bet jau dabar nebeturiu tos karkade, reiks ieškot rūgštesnės arbatos nusipirkt.
QUOTE(Linučiuks @ 2016 04 10, 09:00)
Tikrai!Nu, rupūs miltai, tikrai Jūs labai faina 
Papildyta:
Taip, tikrai tokie desertukai labai praverčia, kai jau visai riesta be saldumynų.Aš, kai laikiausi pirmąkart, dažnai darydavausi karkade arbatos žele-išeidavo tokia graži raudona rūgštelė, puiki būdavo atgaiva širdžiai.Bet jau dabar nebeturiu tos karkade, reiks ieškot rūgštesnės arbatos nusipirkt.

Papildyta:
Gal kinrožės tiktų?
merginos,nepasitikekit jokiais mazais riesutukais sokolade
. Priimi viena, o jis kaip koks apsimetelis pabegelis- greit pasikviecia ir daugiau seimos nariu......
.... ir jau turi saujele riesutuku saujoj.... po akimirkos ir visai jau ne saujoj,o daug giliau jie pasislepia....
. Nesuprantu, kodel vyrams ir vaikams nereikia savaitgaliais dirbti ir mokytis????????

QUOTE(nese85 @ 2016 04 10, 15:32)
Gal kinrožės tiktų?
Tikrai!Ačiū!Bandysiu.
Papildyta:
QUOTE(Rupūs Miltai @ 2016 04 10, 16:11)
merginos,nepasitikekit jokiais mazais riesutukais sokolade
. Priimi viena, o jis kaip koks apsimetelis pabegelis- greit pasikviecia ir daugiau seimos nariu......
.... ir jau turi saujele riesutuku saujoj.... po akimirkos ir visai jau ne saujoj,o daug giliau jie pasislepia....
. Nesuprantu, kodel vyrams ir vaikams nereikia savaitgaliais dirbti ir mokytis???????? 

Bloga mergaitė...oi bloga...

Tpfu, tpfu, tpfu...man, kažkodėl, visiškai nekyla noras nuodėmiaut

Tikriausiai del sitos saldumynu invazijos kaltos artejancios mano dienos...
.Bet as laikausi ir nekeikiu saves uz tas mazutelaites nuodemeles..... juk esu tik vos suklupusi moteris
, svarbu netapt puolusia
. Man nuo pradzios lieknejimo nukrito 5 kg, nuo sitiekos lasiniu, tai tik perline kruopa
, ir jokio figuros pagerejimo nematau. Taciau neprarandu vilties.
Dabar man turbut prasidejo ,,lomkes'', nes nakti sapnavau, kad esu kazkioj tortu degustacijoj. Tortu daugybe, as kemsu gabalais ir nerandu ne vieno skanaus.... Klausimas, tai kodel tada rijau gabalais??? Kazin kiek laiko trunka toks smegenu protestas pries proto nusvitima?

Dabar man turbut prasidejo ,,lomkes'', nes nakti sapnavau, kad esu kazkioj tortu degustacijoj. Tortu daugybe, as kemsu gabalais ir nerandu ne vieno skanaus.... Klausimas, tai kodel tada rijau gabalais??? Kazin kiek laiko trunka toks smegenu protestas pries proto nusvitima?
QUOTE(Rupūs Miltai @ 2016 04 10, 14:25)
Tikriausiai del sitos saldumynu invazijos kaltos artejancios mano dienos...
.Bet as laikausi ir nekeikiu saves uz tas mazutelaites nuodemeles..... juk esu tik vos suklupusi moteris
, svarbu netapt puolusia
. Man nuo pradzios lieknejimo nukrito 5 kg, nuo sitiekos lasiniu, tai tik perline kruopa
, ir jokio figuros pagerejimo nematau. Taciau neprarandu vilties.

oj juokiuosi balsu

QUOTE(Kornelija:) @ 2016 04 10, 20:45)
hm parejau namo sokolada i spintele
padejau ir issikepiau dukanietisko vyniotinio, taigi skaniai su kavyte valgiau ir saldu ir gardu ir jokio sirdies skausmo, tik dar didesnis pasididziavimas paciai pries save kad valio atsilaikiau

Šaunuolė

Priminkit, koks tas garsusis vyniotinis?Koks receptas?
Beje, Kornelija, mes panašiai pradėjom, su panašiais skaičiukais