Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

LABAS RYTAS 4u.gif
Syryt po sesiu atakos dienu -1.2
Dabar 97.8
Planuoju 2x2.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visata1015: 07 kovo 2016 - 09:34
Labas rytas!
Pradedu šią savaitę su 86,8 kg.
Atsakyti
Labass rytas
Antra satabilizacijos savaite praejo. Siek tiek griesyta bet principo laikomes
Siryt svoris 64.5 (-0.5 kg per sav)
Atsakyti
Bandziau kazkada sia dieta, bet vat na norisi man vaisu labai ir daug sad.gif, neistveriau
Atsakyti
Labas dienas smile.gif Svoris 88 kg; -3,3 kg.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šiandien svoris 104,5, tai -1,2 atrodo. Ataką baigiau cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Dukano laikiausi gal prieš du metus, pavyko daug pamesti. Deja kažkiek kilogramų grįžo, nes pati apsileidau. Norėčiau vėl pradėti, bet matau čia, forume, kažkas pasikeitė smile.gif Ką reiškia light dukam dieta? Ar dabar jūs šios laikotės ar pagal etapus? Atleiskite ir nepykite jei ko nepaskaičiau ar praleidau ir dabar uždavinėju klausimus doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kayako @ 2016 03 07, 17:37)
Sveikos  4u.gif  Dukano laikiausi gal prieš du metus, pavyko daug pamesti. Deja kažkiek kilogramų grįžo, nes pati apsileidau. Norėčiau vėl pradėti, bet matau čia, forume, kažkas pasikeitė smile.gif Ką reiškia light dukam dieta? Ar dabar jūs šios laikotės ar pagal etapus? Atleiskite ir nepykite jei ko nepaskaičiau ar praleidau ir dabar uždavinėju klausimus  doh.gif  unsure.gif

Sveika!
Na, nuo rugsėjo pradžios nėra mūsų tarpe besiliekninačių su light versija. Nelabai domėjausi, bet čia alternatyva toms, kurioms pamesti reikia visai nedaug, ir kurių svoris nėra baisiai didelis. Bent man taip atrodo:))
O tai kada apsileidote, stabilizacijoje, ar jau po visko?Kiek aną kartą numetėte?
Papildyta:
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 03 07, 15:36)
Labas dienas smile.gif Svoris 88 kg; -3,3 kg.

Galingai pavaryta thumbup.gif
Aš atakos metu apie 4 numečiau, tiesą ir truko savaitę....
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2016 03 07, 17:39)
Sveikos  4u.gif
Šiandien svoris 104,5, tai -1,2 atrodo. Ataką baigiau  cool.gif

Ziurau mes panasiai...
Siandien pas mani raugintu kopustu diena. Jau taip pasiilgau ju per tas 6 atakos dienas...visa katiliuka prisitroskinau su dziovintais baravykais "ant vandens"
Jau viska suvalgiau blush2.gif ir sedziu kaip seskas visa apsipatenkinusi ax.gif
Vakarienei turiu grudetos varskes su naminiu jogurtu, nes labai mazai siandien baltimo gavosi per tuos kopustus.
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 03 07, 20:09)
Galingai pavaryta  thumbup.gif
Aš atakos metu apie 4 numečiau, tiesą ir truko savaitę....

Zinok ne taip ir galingai bigsmile.gif hihihi.gif Cia mano ne visai savaites (nes nesisveriau pirmadieni, o sveriaus penktadieni. Tai iseina 10 dienu. Neseniai pradejau. Atakavausi - 7 dienas. Be to ir antsvoris mano didelis.
Ateity sversiuos pirmadieniais.
Papildyta:
Visata, kaip skanu, mmm...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 07 kovo 2016 - 18:56
[quote=nese85,2016 03 07, 17:09]
Sveika!
Na, nuo rugsėjo pradžios nėra mūsų tarpe besiliekninačių su light versija. Nelabai domėjausi, bet čia alternatyva toms, kurioms pamesti reikia visai nedaug, ir kurių svoris nėra baisiai didelis. Bent man taip atrodo:))
O tai kada apsileidote, stabilizacijoje, ar jau po visko?Kiek aną kartą numetėte?
Papildyta:

Jau po visko. Bandžiau normaliai maitintis, pavykdavo be vargo, bet vis daugėjo paslydimų ir daugėjo biggrin.gif Šiaip ir pasportuoju ir sveikai maitinuosi, stengiuosi minimaliai, nes manau dar daugiau butų sugrįžę. Praeitą kartą numečiau 23 kg, grįžo apie 7-8 kg. Ryt ryte tiksliau pasisversiu ir nuo rytojaus pradėsiu. Jau užpildžiau šaldytuvą, dieta aiški. Stengiuosi smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti