Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Ačiū, natuliona!!! Štai aš ir lentelėj 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 04 05, 12:00)
as siulau nedaryti tokiu patiekalu smile.gif

pvz KK galima 2 saukstus i diena (tada kitu toleruojamu negalima) tai ir siulau daryti arba vienai dienai arba maximum 2-iem, nes jei daugaiu tai bardakas bus, nezinai kiek ko suvalgei ir neimanoma sekti tuos produktus smile.gif

o kas per receptas su 80gr KK  blink.gif

joks biggrin.gif as tik kaip pavyzdy parasiau smile.gif kad suprastumet apie ka kalbu smile.gif nes kituose patiekaluose yra daug daugiau ingridentu nei ju galima... todel pasimeciau doh.gif aciu uz atsakyma... smile.gif bandysiu kaip nors susidelioti dienos meniu, nes dabar atejus i antra etapa pasimeciau ir nezinau kuo cia man maitintis kad per daug neprisigalvoti ko galima biggrin.gif blush2.gif jei nesunku gal galite pasakyti kokie dazniausi jusu pietus ar vakariene ? dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kornelija:) @ 2016 04 05, 17:20)
joks  biggrin.gif as tik kaip pavyzdy parasiau smile.gif kad suprastumet apie ka kalbu smile.gif nes kituose patiekaluose yra daug daugiau ingridentu nei ju galima... todel pasimeciau  doh.gif  aciu uz atsakyma... smile.gif bandysiu kaip nors susidelioti dienos meniu, nes dabar atejus i antra etapa pasimeciau ir nezinau kuo cia man maitintis kad per daug neprisigalvoti ko galima biggrin.gif  blush2.gif jei nesunku gal galite pasakyti kokie dazniausi jusu pietus ar vakariene ? dekui smile.gif

vakarienei daznai varskes apkepas, omletas, lietiniai su idaru smile.gif

pietus mesa + darzoves jei galima smile.gif

savaitgali sriuba buna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 05 balandžio 2016 - 16:43
Man dar ataka dabar, tai labai viskas paprasta, bet jau galvoju, ką reiks valgyt perėjus į kitą etapą.Kadangi visų mano dietų kompanionas yra vyras, tai truputį lengviau gamint ir apskaičiuot kiekius😊
Šiaip, iš ankstesnės šios dietos laikymosi patirties galiu pasakyt, kad kuo įmantresni patiekalai labai stabdo svorio kritimą.Man, pavyzdžiui, svorio kritimą stabdydavo, ką ten stabdydavo-svoris šokdavo kaip ant mielių, nuo paprastų šaltibarščių g.gif Nors viskas leidžiama-kefyrą skiesdavau pasukom, kiaušiniai, biški žalumynų, agurko, lyg ir viskas tinkama, o svoris kildavo kokiu kilogramu verysad.gif Tai ir neaišku nuo ko...
Normaliai krisdavo nuo paprasto, nesudėtingo maisto, kad nebūtų daug ingridientų, nes tada, matyt, sunkiau kiekius ir viską sukontroliuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linučiuks: 05 balandžio 2016 - 17:29
QUOTE(Linučiuks @ 2016 04 05, 18:16)
Man dar ataka dabar, tai labai viskas paprasta, bet jau galvoju, ką reiks valgyt perėjus į kitą etapą.Kadangi visų mano dietų kompanionas yra vyras, tai truputį lengviau gamint ir apskaičiuot kiekius😊
Šiaip, iš ankstesnės šios dietos laikymosi patirties galiu pasakyt, kad kuo įmantresni patiekalai labai stabdo svorio kritimą.Man, pavyzdžiui, svorio kritimą stabdydavo, ką ten stabdydavo-svoris šokdavo kaip ant mielių, nuo paprastų šaltibarščių g.gif Nors viskas leidžiama-kefyrą skiesdavau pasukom, kiaušiniai, biški žalumynų, agurko, lyg ir viskas tinkama, o svoris kildavo kokiu kilogramu verysad.gif Tai ir neaišku nuo ko...
Normaliai krisdavo nuo paprasto, nesudėtingo maisto, kad nebūtų daug ingridientų, nes tada, matyt, sunkiau kiekius ir viską sukontroliuot.

O man stabdo, netgi priaugu, nuo skumbrės rūkytos (sūri), višta rūkyta.. tad atsisakiau. smile.gif
Atsakyti
As jau antra diena kai perku silke doh.gif doh.gif doh.gif kai grieztai laikiausi 1 ir 2 etape dietos aplamai tokiu nesamoniu nesinorejo...nei skumbres nei silkes nei nieko biggrin.gif savaitgali kepsiu natulionos apkepa -darbo dienom nerizikuoju, kad ant nakties nepatvarkyciau labai jau jis skaniai atrodo ...o sportas siandien supratau, kad nejokia cia sveikata ar malonumas doh.gif ...vos ant koju pastoviu , kaip nuvare doh.gif
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2016 04 05, 21:43)
...o sportas siandien supratau, kad nejokia cia sveikata  ar malonumas doh.gif ...vos ant koju pastoviu , kaip nuvare doh.gif

Šaunuolė, kad sportuoji!Kokį sportą lankai?
Man tai sportuot kažkaip neišeina blush2.gif , nors namie net du treniruokliai stovi, bet neprieinu aš prie jų dar...Aplink namus per dieną prisivaikštau, nes pavasaris, tai pagrėbt, lysvę susikast kokią, gėlyną patvarkyt-vos taip kojas pavelku, tai nebesinori nė pažiūrėt į tuos sportus...
Beje, kažkur interneto platybėse, radau produktų, padedančių lieknėt, bet tuo pačiu ir naudingų organizmui, tai pasidalinsiu : žuvis, vištiena(ypač kartu su citrina), kiaušiniai, ankštinės daržovės, salierų stiebai, paprikos, pomidorai, salotos(bet kokios), rauginti kopūstai, jūrų kopūstai, paprasti kopūstai ir valgyt 5 kartus per dieną tuo pačiu metu.Tai mums iš to sąrašo tik ankštinės netinka, o daugiau viską galim šniaukšt! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linučiuks: 05 balandžio 2016 - 20:31
esu issigandus ir net labai... verkiant reikia jusu patarimo... siandien suvalgiau silkes... dar geriau kefyro ( abu nauji mano racione) nezinau kodel man tokio derinio uzsinorejo doh.gif ir kaip jums atrodo jeigu vakar ryte buvo 75,6 tai siandien vakare 77,8 unsure.gif doh.gif kas per velniava ??? siandien turejo buti kaip ir paskutine mano atakos diena, bet kai pamaciau tokius skaicius atrodo norisi pratesti dar kelias dienas verysad.gif ir dar dabar kaip tik siom dienom turetu prasideti mano dieneles, ar tai galetu itakoti tooookkkiiii svorio kilima ??? as verksiu tuoj taip dziaugiausi taip dziaugiausi ir se tau kad nori, galvoje tik viena mintis kad nepasiduosiu tokiai provokacijai ir as stipresne uz kg bet nu blyn... kodel taip svoris soko i virsu ? taip nuotaika sugadino kad nors imk ir pati nusipjauk koki lasini nuo sono blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kornelija:) @ 2016 04 05, 23:17)
esu issigandus ir net labai... verkiant reikia jusu patarimo... siandien suvalgiau silkes... dar geriau kefyro ( abu nauji mano racione) nezinau kodel man tokio derinio uzsinorejo  doh.gif  ir kaip jums atrodo jeigu vakar ryte buvo 75,6 tai siandien vakare 77,8  unsure.gif  doh.gif 

svertis reikia visada tuo pat metu, jei ryte tai ryte.....vakare svoris visada buna didesnis...o derinys ispudingas... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Linučiuks @ 2016 04 05, 20:18)
Šaunuolė, kad sportuoji!Kokį sportą lankai?

1 val su trenere aerobika, priklausomai nuo dienos pasirenkam, ar virsutinei kuno dalia ar apaciai, na ir dar begioju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2016 04 06, 06:59)
svertis reikia visada tuo pat metu, jei ryte tai ryte.....vakare svoris visada buna didesnis...o derinys ispudingas... blush2.gif

As ir pritariu kad reikia svertis pastoviu laiku, netgi pati patebejau, kad jei svarstykles pernesus i kita vieta biskeli svori rodo kita ax.gif (pas mane nera super lygios grindys)

Dar gali itakoti, kaip ir uzsiminiai Kormelija , tavo dienos, nes tada organizmas daugiau kaupia skyscius
Atsakyti
QUOTE(Kornelija:) @ 2016 04 06, 01:17)
esu issigandus ir net labai... verkiant reikia jusu patarimo... siandien suvalgiau silkes...

Manau, čia ta silkė sulaikė vandenį kūne ir gavosi toks kilimas.O, jei dar MM turi prasidėt, tai net nekeista.Beje, aš atakoj tokių produktų, kaip silkė, ar kokia rūkyta višta, tai nepripažįstu-ataka turi būt kuklesnė biggrin.gif
Beje, pasisvėrus vakare, po bet kokio dienos maisto bus pliusas.Geriausia svertis ryte, atlikus visus reikaliukus-tada svoris tikriausias ir nesisverinėti dienos eigoj, ar vakare, nes tik nuotaiką sau gadinsit.
Atsakyti
Aciu jums visoms, na ne su tokia pakilia nuotaika siandien nulipau nuo svarstykliu, bet ka padarysi, iki pirmadienio tikiuos numesti iki tiek kiek buvo praita pirmadieni bent biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu ziuresim ... keliausim toliau , cia organizmas mane bando isgazdinti siulydamas visokiu provokociju doh.gif neisdegs schmoll.gif schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti