Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Prisiduodu 84,9 (-0,8) kg
Atsakyti
nese85 gana atostogauti 000189.gif

QUOTE(Nateja @ 2016 04 04, 21:29)
Prisiduodu 84,9 (-0,8) kg

taves ir laukiau smile.gif

tadam!!!!!!!!!!!!
kokios mes saunuoles!!!!!!!!!!!!!
per savaite bendrom jegom atsikratem 8.5 kg!!!!!!!!!

user posted image
Atsakyti
Aciu, kad laukei ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Rupūs Miltai pamirsau tavo ugi irasyti doh.gif primink dar karteli blush2.gif
Atsakyti
Ir aš noriu toj lentelėj būt blush2.gif
Atsakyti
4u.gif esu uzaugus iki 164 cm thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linučiuks @ 2016 04 04, 21:48)
Ir aš noriu toj lentelėj būt blush2.gif

Prasom smile.gif gal rasei skaicius ir praleidau? jei ne surasyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linučiuks @ 2016 04 04, 23:14)
Panos, pridėkit ir mane į tą lentelę, pamiršau, kad pirmadieniais prisiduodat😊Nors aš tik užvakar pradėjau atakintis, šiandien trečia diena tik...
Na, vistiek parašysiu savo duomenis blush2.gif
Ūgis 164cm.,  svoris pradinis 80kg., šiandien svoris 76,9kg., tikslas 60 kg.Startavau 04.02d.

Va, rašiau vakar...Priimkit, priimkit, priimkit tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Linučiuks @ 2016 04 05, 09:55)
Va, rašiau vakar...Priimkit, priimkit, priimkit tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

praeidau smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2016 04 04, 17:45)
Merginos, visas su minusiukais 4u.gif  Inga:) nepasiduok gaudyk, cia tau avansu 4u.gif

Ačiū ax.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios smile.gif nuostabi lentele, nuostabus skaiciukai joje smile.gif thumbup.gif o dabar jei galite man paaiskinkite apie toleruojamus produktus , skaiciau kad ju galima || etape po du i diena, taip pat ten surasytos porcijos kiek butent ju galima.. Tai klausimas je tarkim KK galima 10g ( cia kaip pavyzdys) o man pagaminti patiekala reikia 80g KK tai ka tada daryt? Suvalgyt pagaminto gaminio nedaug? Ar kaip? doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kornelija:) @ 2016 04 05, 11:52)
Sveikos mielosios smile.gif nuostabi lentele, nuostabus skaiciukai joje smile.gif  thumbup.gif o dabar jei galite man paaiskinkite apie toleruojamus produktus , skaiciau kad ju galima || etape po du i diena, taip pat ten surasytos porcijos kiek butent ju galima.. Tai klausimas je tarkim KK galima 10g ( cia kaip pavyzdys) o man pagaminti patiekala reikia 80g KK tai ka tada daryt? Suvalgyt pagaminto gaminio nedaug? Ar kaip?  doh.gif  g.gif

as siulau nedaryti tokiu patiekalu smile.gif

pvz KK galima 2 saukstus i diena (tada kitu toleruojamu negalima) tai ir siulau daryti arba vienai dienai arba maximum 2-iem, nes jei daugaiu tai bardakas bus, nezinai kiek ko suvalgei ir neimanoma sekti tuos produktus smile.gif

o kas per receptas su 80gr KK blink.gif
Atsakyti