Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(Rupūs Miltai @ 2016 04 04, 13:06)
kaip suprantu Kornelija irgi is Anglijos.... cia gal kilmatas mus taip veikia.... biggrin.gif , va mano kraste tai lietus, gal todel brinkstu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oj aciu kad pasaket priezasti biggrin.gif pasirodo cia Angliskas lietus kaltas del visko biggrin.gif o sako lietus- ne cukrus , neistirpsi, bet niekas nesake, kad galima isbrinkti biggrin.gif
Atsakyti
Rupūs Miltai ir Kornelija:) saunuoles 4u.gif

QUOTE(*Inga:) @ 2016 04 04, 11:25)
Sveikos  4u.gif
103 lygiai šiandien, praktiškai 0.

o kas vyksta? unsure.gif jei saziningai laikytis tai su tokiu svoriu per savaite turi kristi 1.5kg tikrai unsure.gif kame problema? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Rupūs Miltai @ 2016 04 04, 14:06)
kaip suprantu Kornelija irgi is Anglijos.... cia gal kilmatas mus taip veikia.... biggrin.gif , va mano kraste tai lietus, gal todel brinkstu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Kornelija:) @ 2016 04 04, 14:25)
Oj aciu kad pasaket priezasti biggrin.gif pasirodo cia Angliskas lietus kaltas del visko biggrin.gif o sako lietus- ne cukrus , neistirpsi, bet niekas nesake, kad galima isbrinkti biggrin.gif

zvengiu balsu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 04 04, 14:31)

o kas vyksta?  unsure.gif jei saziningai laikytis tai su tokiu svoriu per savaite turi kristi 1.5kg tikrai  unsure.gif kame problema? unsure.gif
Papildyta:

Pasileidime verysad.gif Bet dar nepasiduodu, žiūrėsim kaip šią savaitę seksis.
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2016 04 04, 14:40)
Pasileidime  verysad.gif  Bet dar nepasiduodu, žiūrėsim kaip šią savaitę seksis.

supratau
Atsakyti
dabar brangiosios, dar karta ir paprastais zodziais pasakykit man, tundrai.... blush2.gif Tai dabar baigiu grynuju baltymu ataka ir ryt jau galiu darzoviu,ar vel keleta dienu tik baltymu, o tada darzoviu? doh.gif ..... gal kartu su lasiniais tirpsta ir smegenys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupūs Miltai @ 2016 04 04, 14:54)
dabar brangiosios, dar karta ir paprastais zodziais pasakykit man, tundrai.... blush2.gif  Tai dabar baigiu grynuju baltymu ataka ir ryt jau galiu darzoviu,ar vel keleta dienu tik baltymu, o tada darzoviu? doh.gif ..... gal kartu su lasiniais tirpsta ir smegenys blush2.gif

po atakos is karto baltymai + darzoves biggrin.gif

kokia schema pasirinkai?
Atsakyti
Galvoju,kad pameginisu 2:2, manau, kad istversiu ax.gif , man svarbu, kad savaitgali su visa seima pernelyg neissiskirciau mirksiukas.gif , galiu bulviu, ryziu makaronu nevalgyti, bet mesyte su salotom smagu detis i lekste. Mes beveik kiekviena savaitgali ka nors kepam lauke arba rukinam savo rukyklelej, tai darzoves toks malonumas kartu su mesyte blush2.gif . Bet gal jus is patirciu savo zinot, kad geriau daryti didesnius intervalus?
Skaitau ta knyga, kur Kornelija smile.gif atsiunte.....Pradzia tokia motyvuojanti, o antra dalis (dietos) tokia sunkiai iveikiama atrodo.... Kur Toza su savo nerealiais pasiekimais???????? Reikia kokiu zodeliu pavydui sukelti biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, visas su minusiukais 4u.gif Inga:) nepasiduok gaudyk, cia tau avansu 4u.gif

p.s laukiu nesulaukiu apkepo su mesa recepto,nepamenu ar nese ar natuliona zadejo idet su vaizdine medziaga kartu....vakar bandziau is galvos meistraut, tai man gavosi keptas varskes cepelinas su jautienos idaru:(
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2016 04 04, 17:45)

p.s laukiu nesulaukiu apkepo su mesa recepto,nepamenu ar nese ar natuliona zadejo idet su vaizdine medziaga kartu....vakar bandziau is galvos meistraut, tai man gavosi keptas varskes cepelinas su jautienos idaru:(

nuotraukos telephone vis dar blush2.gif

pyragas 2-iem dienom 4u.gif

4 kiausiniai,4 v.s. avizu selenu, 2 v.s. kvieciu selenu, 4 v.s. sauso pieno milteliu (Cia perkam), 1 a.s. psiliumo (duoda puruma, , neturit nedekit), 1 v.s. chia seklu, 4 v.s. naturalaus jogurto, 1 a.s. (su kaupu) kepimo milteliu.

selenas, chia seklas sumalti I miltus.
kiausiniu baltymus atskirti ir su mikseriu plakti iki putu, trynius isplakti su jogurtu, tada sudeti visus birius produktus ir dar isplakti, gale idedam baltymus ir atsargiai ismaisom.

idaras: rukyta vistiena(arba virta vistiena arba 1 skardine tuno koncervu), svogunu laisku sauja, krapu irgi nemazai ir trys vrsti kiausiniai. Zalumynus ir kiausinius supjaustom, sumaisom, iberiam druskos. Vistiena supjaustom smulkiais kubeliais.

I silikonine forma ipylam truputeli daugiau nei puse teslos, tada barstom idara su zalumynais ir kiausiniu, ant visaus vistiena ir tada likusia tesla. pabarstom linu seklomis.

I orkaite 180-200 laipsniu ir kepti apie 30 min, su dantu krapstuku patikrinkit ar tesla iskepe. smile.gif

cia daryta su tunu smile.gif

taip atrodo kai idejau idara

user posted image

pries dedant I orkaite

user posted image

jau kvepia smile.gif

user posted image

skanaus!!!

user posted image

Atsakyti
Aciu natuliona 4u.gif as bandziau pparasciau parasisukt del to fuuu ir gavosi, nedejau selenu maltu, tik kukuruzu krakmolo i varske ir kiausini......ismeciau siandien savo kepini.....kai pastovejo aplamai nevalgomas atrodo.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 04 balandžio 2016 - 18:40
QUOTE(Rupūs Miltai @ 2016 04 04, 13:32)
Sveikos, merginos. Siandien prasidejo septinta (paskutine atakos diena), bet ji mane  truputi nuliudino  blush2.gif . Vakar rytas busvo daug sviesesnis, nes svarstykles rode maziau nei siandien,bet vis tik reikia sakyti siandienos skaicius : 97,4kg, -1,6kg. Gerai, bet vakar buvo dar 700 gramu maziau.... blink.gif . O taip saziningai laikausi.... gal tikrai nereikia svertis kasdien, tada nesigrauztum , kad kazkiek svyruoja ne i teigiama puse g.gif . Baisiai nuotaika pagedo, bet galvoju gal del vistos krutineles saslykiuko, gal kiek suresnis buvo.... ar jus druskos visiskai vengiat, nors man atrodo parasyta, kad siek tiek galima. Zinau, kad nepasiduodu, kad ir toliau siekiu tikslo, bet paguoskit, kad taip buna, jog svoris ima ir sokteli taip sau, kad panervintu arba motyvacija patikrintu doh.gif

Nepergyvenk, aš irgi juk panikavau čia prieš keletą dienų smile.gif susinormalizuos viskas tikrai, gal šiek tiek sūroka buvo, o esmė.. vanduo, vanduo, vanduo... tada krenta super mirksiukas.gif
Atsakyti
Panos, pridėkit ir mane į tą lentelę, pamiršau, kad pirmadieniais prisiduodat😊Nors aš tik užvakar pradėjau atakintis, šiandien trečia diena tik...
Na, vistiek parašysiu savo duomenis blush2.gif
Ūgis 164cm., svoris pradinis 80kg., šiandien svoris 76,9kg., tikslas 60 kg.Startavau 04.02d.
Atsakyti