Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Sveikos visos, dabar besijungiančios ir profesionalės,sveikinu su pagaliau praėjusiomis pagundų šventėmis 4u.gif
Aš gal šį kartą susilaikysiu nuo prisidavimo, bet kitą pirmadienį-būtinai.
Atsakyti
Skaitau visų žinutes... atrodo svoris vos vos krenta.. Iš kur tiek kantrybės? Kažin ar ištversiu... doh.gif
Atsakyti
Tai siandien prisiduodam biggrin.gif

81.4 (+600) blush2.gif buvo man atostogos trumpos blush2.gif

nese85 dar svencia g.gif

naujokems labas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Veidukas @ 2016 03 29, 11:30)
Skaitau visų žinutes... atrodo svoris vos vos krenta.. Iš kur tiek kantrybės? Kažin ar ištversiu...  doh.gif

Pradzioj man gerai krito smile.gif dabar kai atsikraciau 17 kg tai minimaliai, reikia labai stengtis smile.gif

as zadu mesti svori iki vasaros pradziosm vasara atostogauti su uodom ir darzovem blush2.gif rudeni toliau testi, negalesiu uogu sezono praleisti schmoll.gif
Atsakyti
Taigi labas rytas, jei dar rytas kam nors tongue.gif . Pirmieji mano skaiciai,kurie bus itraukti i lentele, visai manes nedziugina, bet gi pasiryzimas ir pazadai turi buti vykdomi. Mano ugis yra 164, o svoris siandien ryte 99. Pirmoji mano dietos diena ir yra siandien. Svajoju sverti 75. Nekukliai taip, bet svajones juk turi buti dideles biggrin.gif .
Atsakyti
Įraukit ir mane į lentelę. Ūgis 1,60, svoris 93,5, tas pats. blush2.gif Nežinau, atrodo atsigėriau daugiau, užvalgiau ko ir opt, vos ne kilogramas į viršų... ryte manau geriausiai svertis tik iš lovos. Realiausi skaičiai būna.. g.gif O va su uogom kažin kaip bus, braškės.. ech.. blush2.gif aš jau sakiau laikysiuos iš paskutinių, bet.. Dievo keliai nežinomi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Veidukas @ 2016 03 29, 14:32)
ryte manau geriausiai svertis tik iš lovos. Realiausi skaičiai būna..  g.gif  lotuliukas.gif

Nepamirsk pries sverimasi nykstukus aplantyti biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, tos kurios pakankamai nemazai numetet, ar sportas yra jusu dienotvarkeje? puse valandos spartaus ejimo ryte i mokykla ir puse valandos po pietu is mokyklos , stumiant maziaus vezimeli gali buti sporto pradzia? ar jus jau rimtai tuo uzsiimate blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupūs Miltai @ 2016 03 29, 14:13)
Merginos, tos kurios pakankamai nemazai numetet, ar sportas yra jusu dienotvarkeje? puse valandos spartaus ejimo ryte i mokykla ir puse valandos po pietu is mokyklos , stumiant maziaus vezimeli gali buti sporto pradzia? ar jus jau rimtai tuo uzsiimate blush2.gif

Kaip pradzia tikrai tinka:) su dideliu antsvoriu, koki pradzioje dietos turejau tai net nepatartina buvo begiojimai ir pan. Pradejau eit i baseina pradzioje ir ejimas ant takelio buvo, o intensyviau sportuot pradejau jau kai atsikraciau 20 kg ar daugiau, nes oda suglebusi liko, ypac ant pilvo. Dabar be fanatizmo 2 kartus i savaite su trenere sportuoju po valanda ir karta I savaite stengiuosi i baseina istrukt. Bet kuriuo atveju manau, kad didziausia itaka sioje dietoje turi mityba, o sportas tik kaip pagalbine priemone
Atsakyti
ar suglebus oda ir liko, ar padetis gereja? mano pilvas toks didelis, atrodau kaip pries gimdyma, todel beveik esu tikra, kad kai svoris pakris, tai maisas liks kabeti sad.gif.Is jusu zinutes man kaip per kokius filmukus tik skaicius 20 isryskeja ir mirksi biggrin.gif . Rupus miltai, kaip turi buti lengva.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visata1015 @ 2016 03 29, 15:04)
Nepamirsk pries sverimasi nykstukus aplantyti  biggrin.gif

Ai, taip, kas be ko.. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rupūs Miltai @ 2016 03 29, 15:41)
ar suglebus oda ir liko, ar padetis gereja? mano pilvas toks didelis, atrodau kaip pries gimdyma, todel beveik esu tikra, kad kai svoris pakris, tai maisas liks kabeti sad.gif.Is jusu zinutes man kaip per kokius filmukus tik skaicius 20 isryskeja ir mirksi biggrin.gif . Rupus miltai, kaip turi buti lengva.... smile.gif

O aš manau, kad kai svoris taip lėtai krenta, oda savaime kažkiek ir pati pasitvarko be papildomu (pvz.: presui) pratimų. Aišku, jie reikalingi ir netgi būtini, bet ir pats kūnas turėtų su tuo tvarkytis.. g.gif Tad manau didelis maišas tikrai tikrai neliks... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Veidukas @ 2016 03 29, 19:13)
Ai, taip, kas be ko..  lotuliukas.gif
Papildyta:

O aš manau, kad kai svoris taip lėtai krenta, oda savaime kažkiek ir pati pasitvarko be papildomu (pvz.: presui) pratimų. Aišku, jie reikalingi ir netgi būtini, bet ir pats kūnas turėtų su tuo tvarkytis..  g.gif Tad manau didelis maišas tikrai tikrai neliks...  thumbup.gif

Deja deja....aisku as daug pameciau...bet yra 3 vietos, kur oda nenorejo ir vis dar nenori trauktis:) krutine, rankos ir pilvas..reikia laiko...dabar jau geresnis vaizdas, bet ir laiko jau daug praejo...aisku dar amzius nebe 18 lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 29 kovo 2016 - 19:20
ar viska surinkau g.gif

kai kas jau dingo kaip I vandeni verysad.gif

user posted image
Atsakyti