Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Sveika atvykusi rupus milai 4u.gif
Truputis valios ir labai greitai visi dalmantinai islakstys lotuliukas.gif
O mane ligos uzklupo. Kaip supratau antra gripo banga ir gerkle skauda, limfmazgiai sutine.
Siandien jau atsigavau, kepiausi lasisa su bulbu (kalafijoru) kose.
Supratau, kad gyvensiu-apetitas niekur neprapuole biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, sveikinu visas su Šv. Vėlykomis smile.gif
Ar priimsite į savo būrį?
Pradėjau laikytis dietos kovo 14 d. Prieš pradėdama napasisvėriau, nes galvojau, kad neužteks valios. Mano nuostabai - įveikiau atakos 5 dienas ir dabar 6-ta diena kaitaliojimo smile.gif
Pradėjau svertis tik nuo kovo 21 d, nes pajaučiau, kad nusiteikiau rimtai.
Atakos savaitę galėjau netekti kelių kilogramų?
Atsakyti
Sveikos, mano vilciu ir svajoniu ikvepejos 4u.gif . Su sventem visas jus ir jusu artimuosius thumbup.gif . Siandien vaikstau po namus tokia keista nuotaika, lyg kazkas turetu nutikti... kardinalaus ir neatitaisomo g.gif . Ryt esu sau prisiekus, kitiems pazadejus, kad pradesiu nauja etapa. Noriu tiketi, kad tai ir bus tas kardinalus ir neatitaisomas karas su kilogramais mirksiukas.gif . Tik jus niekur nepabekit, pasakokit ir viliokit mane savo stiprybe, pasiekimais ir uzplustancia laime.... Jau jau, va ten, va uz to kalno , va ten truputi toliau, matau savo liekna ateiti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Spirkit man i minkstaja, kad greiciau paskrieciau link jos blush2.gif
Atsakyti
Su pavasario švente visas 4u.gif
Paisausi i kompanija ir aš lotuliukas.gif
65kg ugis 166 pradedu nuo rydienos smile.gif
Noriu 8 kg atsikratyt smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės! mirksiukas.gif Visų pirma, sveikinu visas dukanietes su Šventėmis! 4u.gif Norėčiau ir aš prisijungti, baisiai nuobodu dukanintis vienai schmoll.gif Dietos laikytis pradėjau kovo 20 d. su 96 kg. Atakos laikiausi 6 dienas, tada pradėjau BD, ir vat antroje BD dienoje, per pačias Velykas sugriešijau ax.gif Gabaliuką Napoleono, juk Velykos.. m? tongue.gif Tai va, šiandien atgailauju su grynais baltymais. Tiesa, dabar svoris 93.5. Tikslas 66 kg, pagal Dukano skaičiavimus iki spalio 18 d. smile.gif Tad labai būsiu dėkinga, jei ir mane priimsit, pašefuosit, paauklėsit, pabarsit.. Smagiau visoms, o ne po vieną drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu vieną klausimą visoms: kaip jūsų organizmas reaguoja į padidintą baltymų kiekį?
Laikausi dietos 2 sav. ir pradėjo niežtėti visą kūną. Jaučiu, kad be vaistų niekaip.... sad.gif
O kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(aagnyte @ 2016 03 28, 22:30)
Turiu vieną klausimą visoms: kaip jūsų organizmas reaguoja į padidintą baltymų kiekį?
Laikausi dietos 2 sav. ir pradėjo niežtėti visą kūną. Jaučiu, kad be vaistų niekaip.... sad.gif
O kaip jums?

Gal per daug baltymų, juk mažus vaikus dažnai beria spuogeliais nuo pieno.. g.gif Man kolkas nieko. unsure.gif
Atsakyti
[quote=Veidukas,2016 03 28, 23:29]
Gal per daug baltymų, juk mažus vaikus dažnai beria spuogeliais nuo pieno.. g.gif Man kolkas nieko. unsure.gif

Taip, ir aš atsimenu, kad sakydavo neduoti vaikams per daug pieno produktų.....
Kiek skaičiau lyg nei viena tuo nesiskundė. sad.gif
Atsakyti
[quote=aagnyte,2016 03 29, 00:01]
[quote=Veidukas,2016 03 28, 23:29]
Taip, ir aš atsimenu, kad sakydavo neduoti vaikams per daug pieno produktų.....
Kiek skaičiau lyg nei viena tuo nesiskundė. sad.gif
[/quote]
Gal apmažinti baltymus reikėtų, sako nuo varškės labai jaučiasi.. g.gif Nežinau, man tai nieko, kažkaip puikiai jaučiuosi ir jokių bėdų nekyla thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Veidukas @ 2016 03 29, 08:49)
Gal apmažinti baltymus reikėtų, sako nuo varškės labai jaučiasi..  g.gif  Nežinau, man tai nieko, kažkaip puikiai jaučiuosi ir jokių bėdų nekyla  thumbup.gif

O kiek sėlenų per dieną suvartoji? Gal mažai skysčių geri, inkstai neišsivalo, tada lieka baltymų perteklius? unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Visas su praejusiom sventem biggrin.gif
Savaites pasiekimai -0.7
Dabar 95 doh.gif
Swentes praejo be persirijimu, tik per tas ligas mazai judejimo.
Saldytuve dar laukia puse torto, gerai, kad Dukanisko.
Darbingos savaites smile.gif
Atsakyti
Su sventemis visas!
Prisiduodu 85,7. (-0.8)
Atsakyti
Su šventėmis! Svoris 94 kg (-1.2 kg). Per mėnesį lygiai -8 kg, visai neblogai smile.gif
Atsakyti