Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Labas rytas;)
Aš vis galvoju kokį desertą rytdienai padaryti...nieko negaminsiu, tik kažką saldaus....gal tirmamisu? Ar plikytu pirageliu su kokiu nors įdaru?
Atsakyti
labos
uj savaigalis baisus baisus maisto prasme biggrin.gif ir saldainiu ir desryciu ir silkiu nu visko buvo
tokiais tempais ataugt nesunku, viskas reik darbo dienom laikytis graziai

QUOTE(smile_at @ 2016 03 05, 21:11)
O kas blogai su figura, kad slim netinka  g.gif

zinok nesuprantu, bet paprastai neilendu per liaskas, kojas jei liemuo geras
reiktu dar megint isimieruot dabar g.gif

QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 05, 23:24)
Damos, kokiomis priemonemis, vitaminais striprinate plaukus?

Kitas klausimas-ar pavalgius uzgeriate vandeniu, arbata?

tiesiog geriu vitaminu kompleksa. ne spec plaukam, o visam organizmui
plauku pas mane ner gausiai, bet nei slenka nei skilineja tai nieko as jiem spec nedarau

geriu kai noriu gert, neziuriu ar valgant ar pries valgi ar po
dazniausiai geriu ir valgydama ir po valgio smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 07, 08:14)
skamba kaloringai  biggrin.gif

labas rytas  smile.gif

Tai ir nesakau, kad dietinis valgis smile.gif bet retkarciais galima smile.gif scented proga biggrin.gif

QUOTE(zingeidi @ 2016 03 07, 08:40)
Labas rytas;)
Aš vis galvoju kokį desertą rytdienai padaryti...nieko negaminsiu, tik kažką saldaus....gal tirmamisu? Ar plikytu pirageliu su kokiu nors įdaru?

Itariu, kad ka bepagamintum, tas bus labai skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 07, 08:23)
Serena, nesugadinai per savaitgali delcios? biggrin.gif

Seip nelabai smile.gif penktadieni vakare ir sestadieni vakare po vyno taure atsigeriau ir kelis gabaliukus dziugo suvalgiau, tai judu toliau su delcia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 07, 08:55)
Seip nelabai smile.gif penktadieni vakare ir sestadieni vakare po vyno taure atsigeriau ir kelis gabaliukus dziugo suvalgiau, tai judu toliau su delcia smile.gif

O panašiai, kaip aš smile.gif
Aš ir džiugo valgiau tik su alyvuogėm ir kava, o toliau nenukrypau smile.gif tęsiu ir aš toliau

Labas rytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera*: 07 kovo 2016 - 09:28
QUOTE(smile_at @ 2016 03 07, 09:51)
Labas rytas smile.gif
Tai ir nesakau, kad dietinis valgis smile.gif bet retkarciais galima smile.gif scented proga biggrin.gif
Itariu, kad ka bepagamintum, tas bus labai skanu biggrin.gif

Tirmamisu labiau vilioja, bet dar pagalvosiu ar verta, nes reiks ir pačiai valgyti:D
Atsakyti
Labas rytas,jau vel pirmadienis smile.gif
Savaitgali buvo pas amne sampano,surio,torto,bet su protu viskas.Siandien bandau vel grysti i vezias.

Darau pietus,nusipirkau arvi kalakutai farsa,nu ziuresiu kaip cia gausis kotletukai is jo,niekad nesu darius.Darzoviu sriubyte verda,visi namai jau kvepia wub.gif

Zingeidi tiramisu daryk wub.gif ,labai megstu,bent as ji.Pasidaryk dar zeles keliu sluoksniu ,skanu ir nekaloringa thumbup.gif
Atsakyti
man kalakutienos kotletukus labiausia patiko keksiukų formelėse kept thumbup.gif
reiks gal greitu metu irgi faršo nusipirkt

vakar pridariau pilna greitpuodi tinginiu balandeliu biggrin.gif visa savaite valgysim biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, dariau gliukozės toleravimo testą tai tikrai nebuvo taip šlykštu kaip kai kurios nupasakojo, o ir tikras progresas kad nenualpau nuo kraujo ėmimo. Bet sesutė tai auksinė, taip ima kraują kad net durio nejauti biggrin.gif

QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 06, 23:58)
aha kaip tuscia temoj sad.gif ner ka skaityt biggrin.gif
as antra diena rasausi, ka valgau ir kiek kcal suvartoju  thumbup.gif  kazi kiek reiktu nevirsyt kcal maitinant?  g.gif

savaitgalis tai tuščia, ir šią savaitę turėtų panašiai but nes 3 išeiginės laukia smile.gif

šiaip sakoma kad pieno gamybai apie 500 cal išeikvoja organizmas, tai jei tik savo pieneliu maitini manau ir orientuokis panašiai, na gali aišku mažiau biški imt mirksiukas.gif Beje šiandien sapnavau kad savo lialką maitinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2016 03 07, 12:24)
Labas rytas, dariau gliukozės toleravimo testą tai tikrai nebuvo taip šlykštu kaip kai kurios nupasakojo, o ir tikras progresas kad nenualpau nuo kraujo ėmi
savaitgalis tai tuščia, ir šią savaitę turėtų panašiai but nes 3 išeiginės laukia  smile.gif

šiaip sakoma kad pieno gamybai apie 500 cal išeikvoja organizmas, tai jei tik savo pieneliu maitini manau ir orientuokis panašiai, na gali aišku mažiau biški imt  mirksiukas.gif  Beje šiandien sapnavau kad savo lialką maitinu  wub.gif

nedariau as gliukozes testo, pas mus jo nedaro kazkodel... g.gif
geras! mano lialka apzoryte biggrin.gif papusryciavom abi, tai guli pas mane ant krutines wub.gif o as atradau laida youtube Extreme weight loss, tai vis ziuriu gulinedama cool.gif vakar vyras iseme visas duris namuose, perdaze, tai kaip keista be duru gyventi biggrin.gif as uzuolaidas issilyginau ir pasikabinau wub.gif

na stengsiuosi nenusilpti, bet ir nevirsyti lb daug kcal... kol kas nesportuoju, su mazaja i lauka einam trumpam, nes dar salta pas mus, tai vis tiek plius minus gulimas rezimas... po vakar jau -200 g thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2016 03 07, 12:20)
Labas rytas,jau vel pirmadienis smile.gif
Savaitgali buvo pas amne sampano,surio,torto,bet su protu viskas.Siandien bandau vel grysti i vezias.

Darau pietus,nusipirkau arvi kalakutai farsa,nu ziuresiu kaip cia gausis kotletukai is jo,niekad nesu darius.Darzoviu sriubyte verda,visi namai jau kvepia wub.gif

Zingeidi tiramisu daryk wub.gif ,labai megstu,bent as ji.Pasidaryk dar zeles keliu sluoksniu ,skanu ir nekaloringa thumbup.gif

Jei pavyks patekti į parduotuvė tai būtinai darysiu tirmamisu. Jai ne, tai tada nieko;D
O aš troskinu šviežius kopūstus su šonkauliukais;)
Atsakyti
mergytes gal kuri naudojat AGAVU sirupa,kuo skiriasi tamsus ir sviesus sirupai?
Papildyta:
jau radau kuo skiriasi
Atsakyti