Labas rytas;)
Aš vis galvoju kokį desertą rytdienai padaryti...nieko negaminsiu, tik kažką saldaus....gal tirmamisu? Ar plikytu pirageliu su kokiu nors įdaru?
labos
uj savaigalis baisus baisus maisto prasme
ir saldainiu ir desryciu ir silkiu nu visko buvo
tokiais tempais ataugt nesunku, viskas reik darbo dienom laikytis graziai
zinok nesuprantu, bet paprastai neilendu per liaskas, kojas jei liemuo geras
reiktu dar megint isimieruot dabar
tiesiog geriu vitaminu kompleksa. ne spec plaukam, o visam organizmui
plauku pas mane ner gausiai, bet nei slenka nei skilineja tai nieko as jiem spec nedarau
geriu kai noriu gert, neziuriu ar valgant ar pries valgi ar po
dazniausiai geriu ir valgydama ir po valgio
uj savaigalis baisus baisus maisto prasme

tokiais tempais ataugt nesunku, viskas reik darbo dienom laikytis graziai
QUOTE(smile_at @ 2016 03 05, 21:11)
zinok nesuprantu, bet paprastai neilendu per liaskas, kojas jei liemuo geras
reiktu dar megint isimieruot dabar

QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 05, 23:24)
Damos, kokiomis priemonemis, vitaminais striprinate plaukus?
Kitas klausimas-ar pavalgius uzgeriate vandeniu, arbata?
Kitas klausimas-ar pavalgius uzgeriate vandeniu, arbata?
tiesiog geriu vitaminu kompleksa. ne spec plaukam, o visam organizmui
plauku pas mane ner gausiai, bet nei slenka nei skilineja tai nieko as jiem spec nedarau
geriu kai noriu gert, neziuriu ar valgant ar pries valgi ar po
dazniausiai geriu ir valgydama ir po valgio

Labas rytas 
Tai ir nesakau, kad dietinis valgis
bet retkarciais galima
scented proga 
Itariu, kad ka bepagamintum, tas bus labai skanu

QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 07, 08:14)

QUOTE(zingeidi @ 2016 03 07, 08:40)
Labas rytas;)
Aš vis galvoju kokį desertą rytdienai padaryti...nieko negaminsiu, tik kažką saldaus....gal tirmamisu? Ar plikytu pirageliu su kokiu nors įdaru?

QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 07, 08:23)
Seip nelabai

QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 07, 08:55)
Seip nelabai
penktadieni vakare ir sestadieni vakare po vyno taure atsigeriau ir kelis gabaliukus dziugo suvalgiau, tai judu toliau su delcia 

O panašiai, kaip aš

Aš ir džiugo valgiau tik su alyvuogėm ir kava, o toliau nenukrypau

Labas rytas
QUOTE(smile_at @ 2016 03 07, 09:51)
Labas rytas 
bet retkarciais galima
scented proga 

Tirmamisu labiau vilioja, bet dar pagalvosiu ar verta, nes reiks ir pačiai valgyti:D
Labas rytas,jau vel pirmadienis
Savaitgali buvo pas amne sampano,surio,torto,bet su protu viskas.Siandien bandau vel grysti i vezias.
Darau pietus,nusipirkau arvi kalakutai farsa,nu ziuresiu kaip cia gausis kotletukai is jo,niekad nesu darius.Darzoviu sriubyte verda,visi namai jau kvepia
Zingeidi tiramisu daryk
,labai megstu,bent as ji.Pasidaryk dar zeles keliu sluoksniu ,skanu ir nekaloringa

Savaitgali buvo pas amne sampano,surio,torto,bet su protu viskas.Siandien bandau vel grysti i vezias.
Darau pietus,nusipirkau arvi kalakutai farsa,nu ziuresiu kaip cia gausis kotletukai is jo,niekad nesu darius.Darzoviu sriubyte verda,visi namai jau kvepia

Zingeidi tiramisu daryk

man kalakutienos kotletukus labiausia patiko keksiukų formelėse kept
reiks gal greitu metu irgi faršo nusipirkt
vakar pridariau pilna greitpuodi tinginiu balandeliu
visa savaite valgysim

reiks gal greitu metu irgi faršo nusipirkt
vakar pridariau pilna greitpuodi tinginiu balandeliu

Labas rytas, dariau gliukozės toleravimo testą tai tikrai nebuvo taip šlykštu kaip kai kurios nupasakojo, o ir tikras progresas kad nenualpau nuo kraujo ėmimo. Bet sesutė tai auksinė, taip ima kraują kad net durio nejauti
savaitgalis tai tuščia, ir šią savaitę turėtų panašiai but nes 3 išeiginės laukia
šiaip sakoma kad pieno gamybai apie 500 cal išeikvoja organizmas, tai jei tik savo pieneliu maitini manau ir orientuokis panašiai, na gali aišku mažiau biški imt
Beje šiandien sapnavau kad savo lialką maitinu

QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 06, 23:58)
aha kaip tuscia temoj
ner ka skaityt 
as antra diena rasausi, ka valgau ir kiek kcal suvartoju
kazi kiek reiktu nevirsyt kcal maitinant? 

as antra diena rasausi, ka valgau ir kiek kcal suvartoju

savaitgalis tai tuščia, ir šią savaitę turėtų panašiai but nes 3 išeiginės laukia

šiaip sakoma kad pieno gamybai apie 500 cal išeikvoja organizmas, tai jei tik savo pieneliu maitini manau ir orientuokis panašiai, na gali aišku mažiau biški imt

QUOTE(olivute @ 2016 03 07, 12:24)
Labas rytas, dariau gliukozės toleravimo testą tai tikrai nebuvo taip šlykštu kaip kai kurios nupasakojo, o ir tikras progresas kad nenualpau nuo kraujo ėmi
Beje šiandien sapnavau kad savo lialką maitinu 

nedariau as gliukozes testo, pas mus jo nedaro kazkodel...

geras! mano lialka apzoryte

na stengsiuosi nenusilpti, bet ir nevirsyti lb daug kcal... kol kas nesportuoju, su mazaja i lauka einam trumpam, nes dar salta pas mus, tai vis tiek plius minus gulimas rezimas... po vakar jau -200 g

QUOTE(garbane @ 2016 03 07, 12:20)
Labas rytas,jau vel pirmadienis
Zingeidi tiramisu daryk
,labai megstu,bent as ji.Pasidaryk dar zeles keliu sluoksniu ,skanu ir nekaloringa 

Zingeidi tiramisu daryk

Jei pavyks patekti į parduotuvė tai būtinai darysiu tirmamisu. Jai ne, tai tada nieko;D
O aš troskinu šviežius kopūstus su šonkauliukais;)
mergytes gal kuri naudojat AGAVU sirupa,kuo skiriasi tamsus ir sviesus sirupai?
Papildyta:
jau radau kuo skiriasi
Papildyta:
jau radau kuo skiriasi