Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Aura88 @ 2016 03 06, 14:17)
Plaukams naudoju 8s RUSK serijos sampuna ir nenuplaunama balzama ir man labalbabai patinka CHI aliejukas plaukas su silku.

Stengiuos bent 10 min islaukti.

Kaip tą chi naudojo? Keliais lasiukais istepi plaukus?
Kaip tik chi serijos 3 skirtingus nusipirkau
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2016 03 06, 14:23)

Aha. Mano plaukai ilgi tai as i delna isipilu nedaug ir svelniai itrinu, isglostau i plaukus (nepamirstu ir plauku) galiuku.
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2016 03 06, 13:23)

Turiu ir as ta CHI silka. Patinka, nes nesuriebalina plauku.

Meniu:
virti grikiai su sviestu, bananas, juoda kava
2 milka sausainukai ir kava
2 keptuveje pasildyti cepelinai
piene mirkytos chia seklis, 100 gr liesos varskes, carn flakes dribsniu 2 saukstai, apelsinas. Zalia arbata
7,1 km begimo
Atsakyti
Kiba ismiret visos blink.gif

Darbai nudirbti, pasilepinta kuno pilingu, kauke plaukams. Diena uzskaityta, jau drybsau lovoj smile.gif
Atsakyti
aha kaip tuscia temoj sad.gif ner ka skaityt biggrin.gif
as antra diena rasausi, ka valgau ir kiek kcal suvartoju thumbup.gif kazi kiek reiktu nevirsyt kcal maitinant? g.gif
Atsakyti
Nemiriau nemiriau, dar gyva biggrin.gif
Bet nedaug jau truksta,du tortus siandien padariau wacko.gif Dabar darau plikyta tesla kutabiams, gal kas turit recepta koks idaras ju vidui geriausias? ax.gif
Nezinau kiek sulauksiu sveikintoju ryt mano merginu, tai reikia pasiruost kuo pavaisina...
Meniu nerasau, buvo belekoks. Pavadinkim, kad cheatinau blush2.gif Ir ryt torto gabaleli ragausiu blush2.gif gal isjudinsiu savo medziagu apykaita siek tiek ir toliau sieksiu pirmiausiai 6 priekyje pamatyt.
Paziurejau lentutej, kad tik dviese 7 zonoj esam sad.gif
Angeliux, man rodos +500 galima suvartot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 06, 22:58)
aha kaip tuscia temoj sad.gif ner ka skaityt biggrin.gif
as antra diena rasausi, ka valgau ir kiek kcal suvartoju  thumbup.gif  kazi kiek reiktu nevirsyt kcal maitinant?  g.gif

Kazkur skaiciau, kad per para maitinimui suvartojama nuo 300 iki 600 kcal.
Tai daug maz tane tarpe gali orentiotis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 03 07, 00:06)
Nemiriau nemiriau, dar gyva biggrin.gif
Bet nedaug jau truksta,du tortus siandien padariau  wacko.gif Dabar darau plikyta tesla kutabiams, gal kas turit recepta koks idaras ju vidui geriausias?  ax.gif
Nezinau kiek sulauksiu sveikintoju ryt mano merginu, tai reikia pasiruost kuo pavaisina...
Meniu nerasau, buvo belekoks. Pavadinkim, kad cheatinau  blush2.gif  Ir ryt torto gabaleli ragausiu  blush2.gif  gal isjudinsiu savo medziagu apykaita siek tiek ir toliau sieksiu pirmiausiai 6 priekyje pamatyt.
Paziurejau lentutej, kad tik dviese 7 zonoj esam sad.gif
Angeliux, man rodos +500 galima suvartot  4u.gif

kas tie kutabiai? biggrin.gif

as tai savim didziuojuos, kad savaitgalis thumbup.gif bet reiks padidint gal kcal kieki, nes siandien 1400 tesuvalgiau...
Papildyta:
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 07, 00:11)
Kazkur skaiciau, kad per para maitinimui suvartojama nuo 300 iki 600 kcal.
Tai daug maz tane tarpe gali orentiotis mirksiukas.gif

ok, aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 06, 23:15)
kas tie kutabiai?  biggrin.gif 

Cia toks ukrainietiskas valgis, kaip mini ceburekiukai (panasiausi i juos) arba panasus i koldunus, kuriu tesla plikyta, viduj desiu jautienos idara ir kepsiu ant aliejaus. Man labai skanu ax.gif Ypac kai vaisina tikra ukrainiete blush2.gif

Oho kaip susiemei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 03 07, 00:41)
Cia toks ukrainietiskas valgis, kaip mini ceburekiukai (panasiausi i juos) arba panasus i koldunus, kuriu tesla plikyta, viduj desiu jautienos idara ir kepsiu ant aliejaus. Man labai skanu  ax.gif Ypac kai vaisina tikra ukrainiete  blush2.gif

Oho kaip susiemei  thumbup.gif

skamba kaloringai biggrin.gif

labas rytas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas damos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Lekiam i darbus. Veu, nenoriu.....

Serena, nesugadinai per savaitgali delcios? biggrin.gif
Atsakyti