Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 17, 15:43)
dideles darysit? Mes data nusprendem ir viskas.

+/- 20 žmonių. Uzsakem kavine, ten vaziuosim po bažnyčios. Noriu gražiai papuošti stalo, gražios aplinkos, gražaus ir skanaus tortuko, balionų.
O kur jūs švęsti? Kada nusprendėt?
Mes 08 27
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 03 17, 15:11)
tikrai tikrai grietinėlės
kame tu manai tie grudeliai plaukioja  biggrin.gif
riebumas gal nėr didelis aišku
man tai grietinėlė skanu  wub.gif  thumbup.gif
aš ir kavą tik su grietinėle gerčiau, bet apseinu, nes man jos daaug reiktų  biggrin.gif

Net Vikipedijoj pasitikrinau, aha, tikrai grietineleje plaukioja, bet liesoj biggrin.gif
Mano vaikai megsta, kai isverdu makaronus, nusunkiu, tada idedu indeli grudetos varskes, nuo silumos ta varske apsileidzia, susyla, vaikams skanu ax.gif dar grudeta varske dedu i varskinius blynus, bet ten ir paprastos varskes dedu rolleyes.gif Viena valgydauvau pusryciams darbe, o siaip man paprasta varske skaniau blush2.gif
Atsakyti
aš i omleta atradau kad skanu imaisyt grudeta o va blynus su ja sunku kept, kimba, svyla, tyzta kazkodel man, blynus su paprasta geriau kepu
su makaronais nemėginau, pabandysiu thumbup.gif

paprasta tai kitokia, bet man paprasta tada turi but su uogiene ar su grietine ar su medum kad valgyciau biggrin.gif
nu arba jogurto ir prieskoniniu darzoviu reiktu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 17 kovo 2016 - 15:23
smile, laikykites 4u.gif greiciau ta siluma normali, baigsis pagaliau tos ligos, virusu bujojimai doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
apie grudeta varske diskutuojate, kaip tik vakarienei valgau, bet nuodemingai su batonu ir uogiene blush2.gif smile.gif
meniu
arbata, 2 sumustiniai su desra, agurku ir suriu
piet. spageciai, desrele pakepta su svogunais ir pomidoru padazu, pomidoru, agurku salotos su grietine; kava
vak. balinta kava, 2 riekes paskrudinto batono su grudeta varske ir slyvu dzemu
Atsakyti
Meniu:
obuolys
2 kepti varskeciai su 2 saukstais saldytu braskiu
150 g naturalaus jogurt su chia, glaistytas surelis, kava su cukrum
juoda arbata su cukrum ir pienu
2 dideli obuoliai
lekste darzoviu sriubos, sauja moliugu seklu
2 obuoliai
dar bus puodelis saldzios arbatos

QUOTE(qqte @ 2016 03 17, 15:22)
aš i omleta atradau kad skanu imaisyt grudeta o va blynus su ja sunku kept, kimba, svyla, tyzta kazkodel man, blynus su paprasta geriau kepu
su makaronais nemėginau, pabandysiu  thumbup.gif

paprasta tai kitokia, bet man paprasta tada turi but su uogiene ar su grietine ar su medum kad valgyciau  biggrin.gif
nu arba jogurto ir prieskoniniu darzoviu reiktu

As su omletu nebandziau, reiks isbandyt thumbup.gif
blynai man gerai kepa, kol dvynes buvo mazos, tai tik grudeta dedavau, kiausini ir siek tiek miltu, tada sunkiau iskept, bet jei ne per karstai kaitini, gerai iskepdavo

QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 17, 16:44)
smile, laikykites 4u.gif  greiciau ta siluma normali, baigsis pagaliau tos ligos, virusu bujojimai doh.gif

Aciu 4u.gif Laukiu ir as silumos ...

Isbandau siurbli robotuka, tegu dirba thumbup.gif
Atsakyti
Meniu;
Obuolys, duoniukas, kava
Kava su pienu
Šiek tiek karšto rūkymo skumbrės, omletas iš 2 kiaušinių, slakelis pieno, svogūno, 4 krabų lazdelių
Kava su pienu
Geriamas jogurtas
Duoniukas, keli šaukštai salotų ( karšto rūkymo skumbrė, kiaušiniai, svogūnas, natūralus jogurtas, krienai), citrinos dvi riekeles
Dar pasidariau didelį puodelį arbatos
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 03 17, 18:44)
Isbandau siurbli robotuka, tegu dirba  thumbup.gif

ir kaip? bigsmile.gif maniskis kasdien dirba bigsmile.gif

as laukiu giminiu susitikimo datos, o tuo paciu priderinsim ir krikstynas... planas rugseji bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 03 17, 15:09)
Sveikos.
Visa naktis be miego...

sveikatos jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(smile_at @ 2016 03 17, 15:12)
Man irgi reikia pradet rupintis krikstynom, pradzioj sugalvot ar namie daryt, ar kavine uzsakinet, dar del datos derint, kad sese butu atskridus i LT... Nemegstu as tu organizaciniu rupesciu  blush2.gif

ir as nemegstu ziauriai ...

QUOTE(zingeidi @ 2016 03 17, 15:12)
+/- 20 žmonių. Uzsakem kavine, ten vaziuosim po bažnyčios. Noriu gražiai papuošti stalo, gražios aplinkos, gražaus ir skanaus tortuko, balionų.
O kur jūs švęsti? Kada nusprendėt?
Mes 08 27

mes 10 zmoniu (seneliai, mes, kriksto tevai ir ju antros puses ir vaikiukas vienas mazas.) Mes krikstysim mano gimtinej, svesim mano tevu sodyboj, kadangi pavyzdine tai nereik nieko nuomot, o balius bus paprastas, jokio alko, zodziu vaiko svente:) Fotografo tik neissirenku, noriu labai graziu nuotrauku, nors karta biggrin.gif 07.09
Atsakyti
Meniu
2 riekeles jones, puse avokado pora saukstu grudetos varskes
bananas
Vistienos ir kalafioru troskinys, naturalus ryziai-prigaminu vis 3 dienom doh.gif
mandarinas, gal 10 lazdyno riesutu, keli mazi gabaleliai fermentinio surio, 2 taures sampano
tuno salotos:tuno aliejuje 80 gr, icebergas, svogunas, kapareliai, marinuoti svoguneliai, jelapenos, citrinu sultys

Biski tas koleges gimtadienis kortas su tuo sampanu sumaise, vakariene kitokia planavau
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 17, 18:44)
ir kaip?  bigsmile.gif  maniskis kasdien dirba bigsmile.gif

as laukiu giminiu susitikimo datos, o tuo paciu priderinsim ir krikstynas... planas rugseji  bigsmile.gif

Na nieko, atrodo kruosciai dirba biggrin.gif Tiesa, nepriveike visko is pirmo kart sutvarkyti, tai nuvaziavo pasikraut, stebiu kaip bus toliau, kai pasikraus. Kraunasi jau beveik 2 val., idomu per kiek pasikraus g.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 17, 18:53)
sveikatos jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
ir as nemegstu ziauriai ...
mes 10 zmoniu (seneliai, mes, kriksto tevai ir ju antros puses ir vaikiukas vienas mazas.) Mes krikstysim mano gimtinej, svesim mano tevu sodyboj, kadangi pavyzdine tai nereik nieko nuomot, o balius bus paprastas, jokio alko, zodziu vaiko svente:) Fotografo tik neissirenku, noriu labai graziu nuotrauku, nors karta biggrin.gif 07.09

Aciu 4u.gif Kazi kokia naktis laukia ateinanti, nes temperatura vel kilt pradejo unsure.gif o as jau i sonus svyruoju, atrodo sededama uzmigsiu... Atsirado gresme, kad maze i musu lova parkeliaus, nes nakti bemaitindama luzinet pradedu doh.gif
Atsakyti
Ryt penktadienis blink.gif kur tos dienos dingsta nesuprantu...
Atsakyti