Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(smile_at @ 2016 03 04, 21:50)
Na gal cia kaip kam. As asmeniskai pazistu du zmones, kurie svori mete Dukano dietos pagalba. Kol jos laikesi -svoris krito puikiai, kai baigesi Dukanas - kg grizo... As net nesvajoju apie tokias dietas, nes labai megstu vaisius, uogas darzoves, ypac kai yra galimybe valgyti nepirktinius...

Oi ne aš nesidietinu pastoviai, prižiūriu mityba ir visko joje būna, tik va dabar 10 dienų ta delčia, nieko blogo tiesiog nematau , kad jos laikausi ir tiek smile.gif
Atsakyti
smile_at , o kiek tau per klubus. noreciau ir as tokiu dzinsiuku, bet nzn koki dydi imt
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 03 04, 21:57)
Oi ne aš nesidietinu pastoviai, prižiūriu mityba ir visko joje būna, tik  va dabar 10 dienų ta delčia, nieko blogo tiesiog nematau , kad jos laikausi ir tiek smile.gif

Sutinku, kad reikia priziuret mityba drinks_cheers.gif O del dietos, kad ir delcios, as zinau, kad man sugriztu kg, tai ir nesigundau, aisku greit numest noretusi biggrin.gif Bet ne visi mes vienodi ir ne visu organizmai vienodi, jei kazkam tinka dieta ir kg negrizta, tai net pavydu blush2.gif

QUOTE(TITA777 @ 2016 03 04, 22:22)
smile_at , o kiek tau per klubus. noreciau ir as tokiu dzinsiuku, bet nzn koki dydi imt

mano dabar 100, i 28 ilendu, susisega, bet laisvum siek tiek noretusi blush2.gif iki nestumo visus dzinsus pirkdavau 28 dydzio su savo 97-98. Sakyciau su Levis, RL dydis atitinka siu dzinsu blush2.gif
TITA Jei per Kate 25 uzsakinesi, tai dar papildomai nuolaidai jos surenka, dzinsu kaina doleriais 15 su centais gaunasi, tai su visais siuntimais apie 25 kainuos, ne daugiau (as pirmus uz 24 uzsakiau, kaina gavosi 32 eurai) jei abejoji del dydzio,imk du dydzius, netikusius uz tokia kaina manau lengvai parduosi thumbup.gif as kaip tik neseniai vyriskus marskinius dvejus nusiunciau, nori pabandyt MB, tai uzsakymas renkasi vel tikrai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile_at: 04 kovo 2016 - 22:44
pas mane 98, tai reik sakai imt 28. Kitus siustus ziurejau raso 32.
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2016 03 04, 22:45)
pas mane 98, tai reik sakai imt 28. Kitus siustus ziurejau raso 32.

32 tai cia ilgis greiciausiai, as iprastai imu 34 ilgi, bet sie yra 32,
Tokiam dydi paskestum lotuliukas.gif
Dar pas mane slaunys storos, tai del to 28 reikia, jei pas tave kojos plonos, gal net i 27 ilystum g.gif
Papildyta:
QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 04, 21:23)
ech... noreciau ir as pas jus grizt, bet nesiruosiu dar pasiruosus... nesustoju kimsti  rolleyes.gif

Kaip sekasi lelyte maitint? ar daznai keliasi nakti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile_at: 04 kovo 2016 - 22:55
QUOTE(smile_at @ 2016 03 04, 22:59)
32 tai cia ilgis greiciausiai, as iprastai imu 34 ilgi, bet sie yra 32,
Tokiam dydi paskestum  lotuliukas.gif
Dar pas mane slaunys storos, tai del to 28 reikia, jei pas tave kojos plonos, gal net i 27 ilystum  g.gif
Papildyta:
Kaip sekasi lelyte maitint? ar daznai keliasi nakti?  blush2.gif

Gali but. Nesigaudau
Atsakyti
Baikit gundyt rubu prisipirkt, dar man negalima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 04, 23:02)
Baikit gundyt rubu prisipirkt, dar man negalima  ax.gif

Kol atkeliaus, jau bus galima biggrin.gif
Kaina fantastiska uz tokius dzinsus, tai ir pasidalinau, as gi draugiska flirt.gif Vis geriau nei sakociais cia mus gundai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 03 04, 23:08)
Kol atkeliaus, jau bus galima biggrin.gif
Kaina fantastiska uz tokius dzinsus, tai ir pasidalinau, as gi draugiska  flirt.gif Vis geriau nei sakociais cia mus gundai  blush2.gif

Didelis aciu uz pasidalinima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 04, 19:39)
balius bus ?

koks balius verysad.gif budziu prie karsciuojancio vaiko...nafik viska...
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 05, 00:57)
koks balius verysad.gif  budziu prie karsciuojancio vaiko...nafik viska...

vajetau, sveikatos mazutei 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Frofesore sveikatos jums ten abiem
kaip dukryte gal jau nekarsciuoja?

Apie dzinsus tai as bijociau nesimatavus
kolege viena karta parveze is amerikos, prasiau 8 dydzio tai ji man 28 parveze
nu ir guli sekmingai spintoj, niekam neiskisau nes ir ilgis ju 30, nelabai kam tokie trumpi tiko biggrin.gif
be to as niekada i jokius slim leg neilendu verysad.gif tik i tiesaus kirpimo
o kaip noretusi tu siauru..ech...
Atsakyti