Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(lera* @ 2016 03 04, 17:05)
Ir tai ne joks vanduo ten krenta, krenta visko po truputį, juolabiau ,kad delčioje - baltymai, kurie saugo raumeninį audinį, va lesant angliavandenius,-keksiukus , tortus, vaisius ir pan naikinamas  raumeninis audinys, o ne riebalai wink.gif

Norint teisingai maitintis, pagrindine dienos maisto norma turi sudaryti butent angliavandeniai (gerieji, o ne is saldumynu), o ne baltymai. Cia nebent tie, kas daug sportuoja, turi baltymu balansa islaikyt, kad raumenys nenyktu, kitiems nenunyks tie raumenys, nei nuo obuolio, nei nuo keksiuko ar torto retkarciais. Apie ta baltymine dieta, kur svoris gerai krenta, jau irgi pakankamai neigiamu atsiliepimu...
Atsakyti
Meniu:
1 virtas kiausinis, lasisa, puse pomidoro, rieke j.duonos.
Kava
Kava ir saldainis
2 kotletai, makaronai, salotos is kinisko kopusto, pomidoru,svoguno, paprikos ir majonezo
obuolys, kava
granola, dz.vaisiai uzpilti kefyru.
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 03 04, 17:57)
Norint teisingai maitintis, pagrindine dienos maisto norma turi sudaryti butent angliavandeniai (gerieji, o ne is saldumynu), o ne baltymai.

Esant normaliam svoriui taip, metant svorį ne
Atsakyti
balius bus ?
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 04, 19:34)
balius bus ?

Pas mane yra biggrin.gif B alu geria, o as su arbata biggrin.gif
Atsakyti
Siaip teoriskai sitoj temoj is vis galim valgyt bele ka bele kiek, svarbu iki 18 val biggrin.gif
smile_at tai tu neatsisakyk tu gyvenimo malonumu, valgyk ir tuos cukrus ir tuos miltus tiesiog pamazink truputi
viena valgyma per diena keisk baltymiskesniu
cia ne i sita tema bet pvz man tiko labai mirimanovos sistema,jos laikydamasi ir numeciau pagrindini balasta
bet paskui jau atsibodo tos vakarienes grieztokos, ypac nervindavo kad vakarienei kazkodel netiko mesa su darzovem, o man tai neisivaizduojama mesa be darzoviu, darzoves be jos galiu, atvirksciai nea..
o pusryciam is viso ka nori ir kiek ko nori thumbup.gif
ai pas ja irgi iki 6 paskutinis valgymas

Siandien savo meniu rasyt negaliu..dar kazko valgysiu tongue.gif
mb gimtadienis ryt tai svenciam is anksto cool.gif
Atsakyti
Einu googlint kas per mirimanovos sistema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 04, 19:50)
Einu googlint kas per mirimanovos sistema biggrin.gif

Panasi kazkiek i jagelaviciutes
pusryciams ka nori kiek nori
Pietums jau kudziau, paderini daugiau, riebalo maziau bet turi but sotu
vakarienei jau tik tam tikri deriniai
ir jokiu uzkandziu

yra sm tik labai neaktyvi ta tema -60 vadinasi
kol svori meti ir jei nedaug tai nieko..bet paskui tai tos vakarienes mane uzkniso cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 04 kovo 2016 - 20:15
Vakariene ziauriai nuodeminga, 2 gabaliukai picos ir gabalas sakocio, kookio skanumo nusipirkau, sveriami sakocio gabaliukai, gyvenime nevalgius tokio skanaus thumbup.gif
buvau i darba nulekus, ech wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 03 04, 15:04)

Beje, jei kas prisimena, rodziau kuriuos dzinsiukus uzsisakiau http://www.lordandta...-wb3034r0yt1--1 , jau  gavau juos,minsktuciai, labai smagus.
Dabar ziuriu kaina dar geresne, tai antrus dydziu didesnius uzsisakiau, nes labai jau ilgai teks laukt, kol anuos galesiu uzsidet  doh.gif  kas perkat per tarpininkes, tai rekomenduoju (tik aukstaugems tai gali but trumpoki  blush2.gif )

labai grazus dzinsai,jei as 177 cm man butu trumpi ane?

Labas vakaras,Profe sveik greiciau 4u.gif
meniu
pusryciai-kose 4 grudu+2 a.s braskiu uogienes
kava balinta
pietus-7 saukstai plovo+2 agurkai rauginti
pavakariai-tuno salotos(tuno savo sult puse indelio,1 pomidoras,1agurkas,kukuruzu 2 saukstai,salotos aisbergo gabalas,2 kiausiniai)
vakariene-1 kivis,1 obuolys,1 apelsinas
Atsakyti
ech... noreciau ir as pas jus grizt, bet nesiruosiu dar pasiruosus... nesustoju kimsti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 03 04, 19:31)
Esant normaliam svoriui taip, metant svorį ne

Na gal cia kaip kam. As asmeniskai pazistu du zmones, kurie svori mete Dukano dietos pagalba. Kol jos laikesi -svoris krito puikiai, kai baigesi Dukanas - kg grizo... As net nesvajoju apie tokias dietas, nes labai megstu vaisius, uogas darzoves, ypac kai yra galimybe valgyti nepirktinius...

QUOTE(qqte @ 2016 03 04, 19:47)
Siaip teoriskai sitoj temoj is vis galim valgyt bele ka bele kiek, svarbu iki 18 val  biggrin.gif
smile_at tai tu neatsisakyk tu gyvenimo malonumu, valgyk ir tuos cukrus ir tuos miltus tiesiog pamazink truputi
viena valgyma per diena keisk baltymiskesniu

Tai stengiuosi sengiuosi mazinti, jau duonos nebepamenu kada valgiau ir sviesto blush2.gif
O ir pieno produktus vis stengiuosi valgyti, ir vistiena... Gal su laiku dar labiau pakeisiu biggrin.gif

QUOTE(garbane @ 2016 03 04, 21:05)
labai grazus dzinsai,jei as 177 cm man butu trumpi ane?

Assu 174 trumpesniu turbut nenoreciau,kai yra galimybe renkuosi tall, aisku man jie per ilgi buna, bet kaip skiniai zeme nesivelka. O siu vidines klesnes ilgis 73 cm, tai cia nuo koju ilgio priklauso ) pasimatavau dar kart siandien,nu kokie manjie mieli prie kuno ax.gif
Atsakyti