Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(qqte @ 2016 03 04, 15:29)
jei labai norisi spartint tai isivaizduoju kad turetu padet cukraus sumazinimas, visokiu blyneliu vakarais, uogieniu kiekio...ir baltymu didinimas

Lengva pasakyt blush2.gif askai tokia saldziarure, tai norisi man to cukraus unsure.gif
QUOTE(lera* @ 2016 03 04, 15:37)
Stumkit, stumkit, o mes su Serena laikysimes ir būsim lieknos ir gražios ir papūskit mums į uodegas vacation4.gif
Papildyta:

Tai aš čia apie jūsų tobulą mitybą kalbėjau , ne apie delčią wink.gif

Jus jau dabar lieknos ir grazios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 03 04, 15:54)
Lengva pasakyt  blush2.gif  askai tokia saldziarure, tai norisi man to cukraus  unsure.gif

Nu suprantu kad norisi..man pvz keptu bulviu norisi, lasiniu neribotais kiekiais..nu bet graziai ir sveikai norisi but labiau
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 03 04, 15:37)
Stumkit, stumkit, o mes su Serena laikysimes ir būsim lieknos ir gražios ir papūskit mums į uodegas vacation4.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
as preita karta kai metem 10dienu, tai po jos sveriau 62 berots ir svoris laikesi apie pora menesiu, bet aisku ziurejau ka valgiau nerijau visko, bet ir ne kudai valgiau, stovejo svoris, tai dabar atlaikysiu 10dienu, o paskui kcal skaiciuosiu ir jokiu nereikalingu angliavandeniu smile.gif cia mano toks planas, noriu vasarai grazios figuros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 03 04, 15:04)
Frofesore, sveik greiciau  4u.gif
Nota, tai va tas ir atbaido,kad kaip greit nukris, taip greit sugris kg sad.gif man po tokiu dietu grizta ... Bet kaipman paspartint kritima, nes tokiais tempais iki kito pavasario galesiu tik svajot apie garderobo atnaujinima  doh.gif
Maze miega lauke,as jauposavo sportu. Arbatos dar pagersiu ir pietausiu.
Beje, jei kas prisimena, rodziau kuriuos dzinsiukus uzsisakiau http://www.lordandta...-wb3034r0yt1--1 , jau  gavau juos,minsktuciai, labai smagus.
Dabar ziuriu kaina dar geresne, tai antrus dydziu didesnius uzsisakiau, nes labai jau ilgai teks laukt, kol anuos galesiu uzsidet  doh.gif  kas perkat per tarpininkes, tai rekomenduoju (tik aukstaugems tai gali but trumpoki  blush2.gif )

Koki dydi emei?
Atsakyti
-300 4u.gif
Atsakyti
Nėra visoms vieno ir teisingo svorio metimo būdo, kiekviena pasirenkam sau tinkamiausią 4u.gif
Aš nekritikuoju daugumos meniu, nors matau klaidų, juk susirinkom ne į "sveikos mitybos" temą, o į lieknėjančių ir nevalgančių po 18 val, ir tegul kiekviena pasirenka tą lieknėjimo kelią kokio jai reikia, netrukdykim wink.gif
Ir tai tik mano nuomonė, tad peace cool.gif
NoTa, (be sarkazmo),tavo kol kas vienos meniu temoje nuoseklūs ir geri, bet ne visos tam pajėgios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera*: 04 kovo 2016 - 16:30
QUOTE(lera* @ 2016 03 04, 16:29)
Nėra visoms vieno ir teisingo svorio metimo būdo, kiekviena pasirenkam sau tinkamiausią 4u.gif
Aš nekritikuoju daugumos meniu, nors matau klaidų, juk susirinkom ne į "sveikos mitybos" temą, o į lieknėjančių ir nevalgančių po 18 val, ir tegul kiekviena pasirenka tą lieknėjimo kelią kokio jai reikia, netrukdykim wink.gif
Ir tai tik mano nuomonė, tad peace cool.gif
NoTa, (be sarkazmo),tavo kol kas vienos meniu temoje nuoseklūs ir geri, bet ne visos tam pajėgios smile.gif

O kodel nekritikuoji meniu?
Sutinku, kad kiekvienas renkasi kaip tuos kilogramus numesti. Bet nuomones issakyti galim, ar labai sunku tas pastabas ar kritika priimti? Sako, kad mokytis niekada nevelu...
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 03 04, 16:13)
Nu suprantu kad norisi..man pvz keptu bulviu norisi, lasiniu neribotais kiekiais..nu bet graziai ir sveikai norisi but labiau

Sugedinai mane blush2.gif As irdaug ko noriu, bet daug ko jau atsisakius esu. Dar griezciau atsisakyt cukraus, miltu nesubrendau. Bet jei iki balandzio 1 d nepamatysiu priekyje 6,tai teks kazkam subrest noriu to ar ne blush2.gif

QUOTE(TITA777 @ 2016 03 04, 16:22)
Koki dydi emei?

pries tai 28, dabar 29 uzsisakiau :4u

p.s. mano meniu kritikuot leidziu,pazadu nepyksiu biggrin.gif nepazadu,jog is kart pulsiu ir pasitaisysiu bet girdedama pastabas kasdien,gal greiciau subresiu pokyciams.
Ta roga rasau meniu:
pusryciai - 2 obuoliai, 2 mini keksiukai
priespieciai - 125 g naturalaus jogurto su chia seklom, 2 saukstai seklu misinio salotoms
pietus - pabaigiau vistienos ir brokoliu troskini pagaliau (nu nemegsta mano seima brokoliu nors tu ka, pabandyk sveikiau maitintis, tai reikia sau ir jiems atskirai gaminti sad.gif ), juoda arbata su cukrum ir pienu
pavakariai -bananas
vakarienei bus varske su sauksteliu cukraus, saukstu grietines ir saukstu slyvienes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile_at: 04 kovo 2016 - 16:50
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 04, 16:43)
O kodel nekritikuoji meniu?
Sutinku, kad kiekvienas renkasi kaip tuos kilogramus numesti. Bet nuomones issakyti galim, ar labai sunku tas pastabas ar kritika priimti? Sako, kad mokytis niekada nevelu...

Nemanau turinti tam kompetencijos wink.gif

Kritika, kokia čia kritika?kad dietinames čia reikia už valią pagirti, o ne kritikuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 03 04, 16:54)
Nemanau turinti tam kompetencijos wink.gif

Kritika, kokia čia kritika?kad dietinames čia reikia už valią pagirti, o ne kritikuoti biggrin.gif

Joo, imkim dabar girti viena kita, vien jau, kad temoj esam biggrin.gif juk dietinames, bandom.
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 04, 17:00)
Joo, imkim dabar girti viena kita, vien jau, kad temoj esam biggrin.gif  juk dietinames, bandom.

Aš juokavau, nereikia man pagyrimų, didžiausias pagyrimas man - skaičiai svarstyklėse smile.gif

Ir tai ne joks vanduo ten krenta, krenta visko po truputį, juolabiau ,kad delčioje - baltymai, kurie saugo raumeninį audinį, va lesant angliavandenius,-keksiukus , tortus, vaisius ir pan naikinamas raumeninis audinys, o ne riebalai wink.gif
Atsakyti
Neturiu varskes vakarienei, kazi kiausiniai tiks? g.gif
Atsakyti