Mytoysas geras. Pasakojau, kad vakar kurjeris atvežė vieną paspirtuką iš dviejų išsiųstų kartu, net siuntų numeriai beveik nesiskiria, šeštadienį jį jau mačiau sistemoj. Kito, išsiųsto kartu, iki šiol LT nemačiau ir jau galvojau kaip dabar reiks su vokiečiais bendraut . Bet šiandien susirinkau iš dėžutės 2 lapelius (iš iherbo siuntinių laukiu), nueinu į paštą, laukiu dviejų iherbinių dėžučių, o man atneša paspirtuką , jis buvo registruotas, bet numeris kitas, nei mytoyso nurodytas .
Uzsakynesiu siandien windeln.de autokedute. Jei kas norit prasom priimsiu į kompanija kad surinkti 200eur. Bus -15%.
Siuskit į rodnaja84@gmail.com
Vilnius.bajorai.bankas dnb.
QUOTE(pasimetus1140 @ 2016 03 08, 20:32)
Gal kas nors esat pirke si dvirati?
http://www.mytoys.de...8.01.06/2535246
idomu kokie atsiliepimai butu...
http://www.mytoys.de...8.01.06/2535246
idomu kokie atsiliepimai butu...
kadangi irgi žvalgausi į dviratuką, tai pažiūrėjau, jog Jūsų varianto turbūt nesiunčia į LT, tai nebent per adreso nuomą...
Renku cocooncenter Vilniuje, persiusiu per Omniva, atidavinejimui nelabai turesiu laiko, tad tik siuntimas. Pinigeliu prasysiu is anksto (swed). Rasykit inga.keziene@gmail.com
QUOTE(wicked @ 2016 03 08, 21:18)
kadangi irgi žvalgausi į dviratuką, tai pažiūrėjau, jog Jūsų varianto turbūt nesiunčia į LT, tai nebent per adreso nuomą...
O, tikrai kokio amziaus vaikui ziurit? Maniskiui 5.5m ir maniau jam 16" reikia. Dabar jau nzn
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 08, 21:53)
Mytoysas geras. Pasakojau, kad vakar kurjeris atvežė vieną paspirtuką iš dviejų išsiųstų kartu, net siuntų numeriai beveik nesiskiria, šeštadienį jį jau mačiau sistemoj. Kito, išsiųsto kartu, iki šiol LT nemačiau ir jau galvojau kaip dabar reiks su vokiečiais bendraut . Bet šiandien susirinkau iš dėžutės 2 lapelius (iš iherbo siuntinių laukiu), nueinu į paštą, laukiu dviejų iherbinių dėžučių, o man atneša paspirtuką , jis buvo registruotas, bet numeris kitas, nei mytoyso nurodytas .
as balansini i pasta gavau lapeli... mytoys.de nuvyle sikart...
man rodos, kad mytoysas čia ne prie ko čia mūsiškiai taip nusprendžia. Nes aš esu kažkada seniai pirkus 5 didelius vienodus daiktus, tai vieną atvežė į namus, kitų ėjau į paštą. Kai paklausiau okdėl taip, tai man pareiškė, kad aš parašiau prašymą (kad nepristatytų namo, o paliktų pašte). Ant dėžių - absoliučiai nieko kitaip nebuvo...
man windeln netaiko jokios papildomos nuolaidos
QUOTE(rodnaja @ 2016 03 08, 21:55)
Uzsakynesiu siandien windeln.de autokedute. Jei kas norit prasom priimsiu į kompanija kad surinkti 200eur. Bus -15%.
Kompanija surinkta.