merginos, gal galit rekomenduot per kuria tarpininke siunciates laivu po 7dol uz kg? turbut tokios, pas kuria but laivu ir drabuziam taxu nebutu nelabai yra? o gal yra? busiu dekinga, jei galesite rekomenduoti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 02, 17:24)
tai tikiu grįš tie pinigai visi atgall ir niekas jų nenuskaičiuos
o kaži kodėl per kiekvieną nesėkmingą bandymą pirkti rezervavo tuos centus? man taip niekad nebuvo čia normalu, taip būna?
QUOTE(Kaira @ 2016 03 02, 18:40)
o kaži kodėl per kiekvieną nesėkmingą bandymą pirkti rezervavo tuos centus? man taip niekad nebuvo čia normalu, taip būna?
Draugei taip buvo. Na bet kuriuo atveju juk buvo meginimas-gal tokia ju sistema. Bet nesukciau galvos kol tai ner nuskaiciuota
Gal zinote kur yra pirkti vitaminu Priorin?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 02, 17:21)
Kaip tik dariau uzsakyma, apmokejimas grynais, parasiau vaistinei, kad noriu pritaikyti koda, galiu ir apmoketi pavedimu (nes pas kurjeri kita saskaita). Ot chimycinu
tai nebūtinai grynais, galima ir kortelę panaudot atsiimant . Bet iš karto po užsakymo paskambino, paaiškino kaip su vaistais elgtis, nereceptinius pirkau, nuo sinusito .
QUOTE(rytem @ 2016 03 02, 17:25)
Kur galima nusipirkti pirties kvapų, pirties arbatos, druskos?
Peku kvapus iherbe , pirčiai visad naudodavau eukaliptą, dabar mėtą parsisiunčiau, nuostabus kvapas pirty, pats geriausias iš bandytų, bent jau man.
QUOTE(Ryyyzoji @ 2016 03 02, 16:19)
nieks... jokiu rieduciu neturit?
Kai kurios narės ankstesnėse temose minėjo FILA ir K2, aš pirkau Hudora, siunta dar tik keliauja
QUOTE(linceka @ 2016 03 02, 18:20)
Kai kurios narės ankstesnėse temose minėjo FILA ir K2, aš pirkau Hudora, siunta dar tik keliauja
Jo, tik va reik atsiliepimu kaip jie? Kurie geresni?
QUOTE(Ryyyzoji @ 2016 03 02, 19:28)
Jo, tik va reik atsiliepimu kaip jie? Kurie geresni?
Manau greit gausim, mes vasario 26 d. užsakytą siuntą iš Mytoys jau gavom. Man svarbiausia kad silikoniniai būtų ratukai, geri guoliai, kvėpuojanti goretex medžiaga, minšktas važiavimas. Tai kai gausim, parašysiu
Ar yra koks galiojantis pigu.lt kodas?
QUOTE(-Gyte- @ 2016 03 02, 18:04)
Kai as ju pries metus ieskojau, pigiausius radau Ogmios miesto sporto prekiu parduotuveje Siares miestelyje, maniske butent baltu ieskojo, ten tokiu buvo.
Sveikos,
Kaip reikia suvesti i paieska Toys sekimo koda? Man tiek post, tiek post24 neranda nieko nors matau kad jau lyg Lietuva pasieke.
Kaip reikia suvesti i paieska Toys sekimo koda? Man tiek post, tiek post24 neranda nieko nors matau kad jau lyg Lietuva pasieke.