Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

AKCIJA

Boots international siandien 20proc viskam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 08, 12:31)
o tik concordo kedutėm taiko papildomą nuolaidą?  g.gif

Turit omeny 5%, 10% ar 15%?
Kaip supratau iš laiško, kad visiems užsakymams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2016 03 08, 13:27)
Priminkit kiek kainuoja Vente-privee siuntimas į LT?  schmoll.gif 

pirkčiau Diesel akinius, gal kas norėtų jungtis?

Nesiunčia į Lt Vente. Per UK reikia pirkti. Kiek kainuos siuntimas iki UK nurodyta įėjus į pasiūlymą 5 ar 6 svarai
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2016 03 08, 12:37)
Turit omeny 5%, 10% ar 15%?
Kaip supratau iš laiško, kad visiems užsakymams  4u.gif

O aš įsidėjau paspirtuką į krepšelį su kėdutėm, tai nieko jis nekeičia - išimu nuolaida tokia pat kaip ir su juo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 03 08, 13:36)
AKCIJA

Vilnius,gal kas pirktu boots?Reikia eye q vaikams labai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 08, 07:44)
Kartais tam tikru modeliu ar net spalvos gali imt ir nesiust smile.gif

Aga, viena spalva tesiuncia smile.gif
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 08, 08:06)
O tai prie jūsų konkrečių kėdžių nebuvo parašyta, kad siunčia tik Vokietijos ribose? Jei buvo, tai negausit jūs tų kėdžių, neišsiųs.

Joa, parasyta, bet kai vokiskai nesuprantu, tai neatkreipiAu demesio biggrin.gif pati kalta biggrin.gif

Windelne ne visom prekem man taiko... Gultukui netaiko pvz biggrin.gif

Gal kas pirkot balansinius dviracius 3m vaikams? Ziuriu PUKY, HUDORA... Pastarasis zenkliai pigiau, bet gal jie lievi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salteksnis: 08 kovo 2016 - 13:05
QUOTE(Eura @ 2016 03 08, 13:55)
Vilnius,gal kas pirktu boots?Reikia eye q vaikams labai. 4u.gif

Mano vaikui irgi reikia, prisijungčiau, Vilnius 4u.gif
Papildyta:
Mergaitės visažinės, nebežinau kur dar ieškoti, gal patarsit blush2.gif guminių batų, tinkamų nešioti prie normalių kelnių ir kad iš tolo nelabai atskirtum ar guminiai. Kartais mieste matau merginas tokiais guminiais, nu man gražu ir pati noriu, plius kai tokios balos pas mus doh.gif idealiausia - juodi, be kulno ir be traktoriaus protektoriaus (kaip senukuose doh.gif ), aukštu aulu, be kokių papražinimų. Shoes, amazon, 6 pm, sierratrading jau žiūrėjau. Dar LT Paliūtį žinau, bet jo toks darbo laikas ir dar Žirnių gatvė doh.gif kad man laisvadienį tektų imt, kad ten nuvažiuot. Gal dar batų kalne pažiūrėt? Kažkada ieškojau ten, bet neapsisprendžiau ar patinka doh.gif g.gif kur būtų galima dar paieškot?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 03 08, 12:36)
AKCIJA

Gal kas pirks siauliuose ar persiustu per terminala?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 03 08, 13:27)
Mano vaikui irgi reikia, prisijungčiau, Vilnius  4u.gif
Papildyta:
Mergaitės visažinės, nebežinau kur dar ieškoti, gal patarsit  blush2.gif guminių batų, tinkamų nešioti prie normalių kelnių ir kad iš tolo nelabai atskirtum ar guminiai. Kartais mieste matau merginas tokiais guminiais, nu man gražu ir pati noriu, plius kai tokios balos pas mus  doh.gif idealiausia - juodi, be kulno ir be traktoriaus protektoriaus (kaip senukuose  doh.gif ), aukštu aulu, be kokių papražinimų. Shoes, amazon, 6 pm, sierratrading jau žiūrėjau. Dar LT Paliūtį žinau, bet jo toks darbo laikas ir dar Žirnių gatvė  doh.gif kad man laisvadienį tektų imt, kad ten nuvažiuot. Gal dar batų kalne pažiūrėt? Kažkada ieškojau ten, bet neapsisprendžiau ar patinka  doh.gif  g.gif kur būtų galima dar paieškot?

Tokiu batu esu maciusi danijos isparduotuveje ogmios mieste 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2016 03 08, 13:31)
Gal kas pirks siauliuose ar persiustu per terminala?

Meginos, o 2 metuku vaikams duodate tuos kudikinius ar tuos braskinius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 03 08, 14:27)
Mergaitės visažinės, nebežinau kur dar ieškoti, gal patarsit  blush2.gif guminių batų, tinkamų nešioti prie normalių kelnių ir kad iš tolo nelabai atskirtum ar guminiai.

Nelabai įsivaizduoju kaip tokie guminiai turėtųatrodyti, bet gal kažkas panašaus http://www.amazon.de...hjIOSyF009yw_IQ
http://www.amazon.de...Al3dw-8Fbo_y7Uw
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 08 kovo 2016 - 13:39
QUOTE(D'esire @ 2016 03 08, 14:33)
Papildyta:

Meginos, o 2 metuku vaikams duodate tuos kudikinius ar tuos  braskinius 4u.gif

braskinius, nes pamate, kad brolis valgo ir fsio. kudikisku neima, o braskiniu laukia kaip saldainiu
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 03 08, 14:33)
Papildyta:

Meginos, o 2 metuku vaikams duodate tuos kudikinius ar tuos  braskinius 4u.gif

Ačiū, bandysiu ten ieškotis.
Pradėjau nuo skystų, bet kai paragavo braškinių, tai į skystus net žiūrėt nenorėjo, bėgdavo slėptis pamatęs kad su šaukštu ateinu. Jei gerai kramto, tai nusikaltimo nebus, jei duosit. Bent jau man taip daktarė sake, pradėjau duoti kažkur nuo 2,5 metų amžiaus.
Atsakyti