Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveiki. Turiu atliekamą MyToys 25 proc. nuolaidos kodą. Rašo, kad galioja naujos kolekcijos rūbams ir batams. Galioja iki kovo 13 d.
Rašykite AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2016 03 08, 13:33)
Šiuo metu galioja tokios pap. nuolaidos, pritaiko automatiškai krepšelyje  4u.gif
Ab einem Warenkorbwert von 75,- € 5% Rabatt*
Ab einem Warenkorbwert von 100,- € 10% Rabatt*
Ab einem Warenkorbwert von 200,- € 15% Rabatt*

Įdomu ar kas turi Concord X-bag? Ar nėra labai sunku reguliuoti aukštį ir plotį?

Geriausia kaina gaunasi perkant 3 ir daugiau, tada dar panasiai po 13,4 eur nusiminusuoja nuo kedutes thumbup.gif
Atsakyti
as vakar pirkau uz 200 euru man nieko neminusavo sad.gif( gal del to kad nauojau ta koda pasta , nezinau , zodziu parasykite kaip jums seksis smile.gif as tokios labia norejau kedutes, uzsakiau jau sunui kita smile.gif bet galvoju gal imti dar viena smile.gif)) dukra paaugs smile.gif) zodziu jei bus ta papildoma nuolaida parasykite , bandysiu ir as tada pirkti
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 08, 11:58)
as vakar pirkau uz 200 euru man nieko neminusavo sad.gif( gal del to kad nauojau ta koda pasta , nezinau , zodziu parasykite kaip jums seksis smile.gif as tokios labia norejau kedutes, uzsakiau jau sunui kita smile.gif bet galvoju gal imti dar viena smile.gif)) dukra paaugs smile.gif) zodziu jei bus ta papildoma nuolaida parasykite , bandysiu ir as tada pirkti

Man tikrai taiko.
Atsakyti
winelne pati sudeju tas kedutes smile.gif viskas ok , taiko viska smile.gif 4 kedutes gaunasi 306 eurai
Atsakyti
Man sunkiai sekasi gaudytis su ta vokiečių kalba unsure.gif
O gal kuri galėtų mane prijungti prie kėdutės pirkimo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2016 03 08, 12:22)
O perkant iš http://www.windeln.de/ gal yra koks papildomas kodukas siuntimo išlaidoms padengti ar šiaip koks pirkimo pirmo kodukas?  blush2.gif

su pakvietimu, jei dar nesat prisiregistravus duoda antram pirkimui 10eur, jei pirma kart perkant ne maziau uz 40eur. Jei reikia, galiu atsiust pakvietima, parasykit az emaila ir varda pavarde.
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2016 03 08, 12:27)
Dėkui  4u.gif
Ką tik gavau laišką, kad apmokėjimą gavo  smile.gif
Pirmą kartą dariau apmokėjimą į vokiečių parduotuvę, tai sunerimau, nes mokėjimą atlikau šeštadienį, o šiand ryte  žiūriu rašo, kad apmokėjimas negautas  smile.gif

Mūsų bankų naglumui ribų nėra. O jei pinigus moki per korespondentus, iš viso. Kažkur skaičiau, kad mūsų pinigučius iki 4 dienų dar pas save prasukinėja.
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2016 03 08, 12:15)
su pakvietimu, jei dar nesat prisiregistravus duoda antram pirkimui 10eur, jei pirma kart perkant ne maziau uz 40eur. Jei reikia, galiu atsiust pakvietima, parasykit az emaila ir varda pavarde.

Ačiū wink.gif
Man jau išsiuntė kita narė 4u.gif
Atsakyti
Priminkit kiek kainuoja Vente-privee siuntimas į LT? schmoll.gif

pirkčiau Diesel akinius, gal kas norėtų jungtis?
Atsakyti
o tik concordo kedutėm taiko papildomą nuolaidą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2016 03 08, 12:11)
Man sunkiai sekasi gaudytis su ta vokiečių kalba unsure.gif
O gal kuri galėtų mane prijungti prie kėdutės pirkimo?  blush2.gif

Man irgi sunku su vokiečių, prancūzų, ispanų ir t.t biggrin.gif bet naudojuosi Google Chrome naršyklę, nusistatau, kad šitas klabas automatiškai verstų į anglų (galima nustatyti kokią norit kalbą) ir be jokių sunkumu perku biggrin.gif
Atsakyti