QUOTE(amusante20 @ 2016 03 07, 17:45)
žiūrinėjau vienoj LT internetinėje parduotuvėje vaikiškus batus, ir pamačiau vienus už 1 EUR (aisq, kaina tai nereali, bet ko šiais laikais nebūna
), na ir galvoju, kaipgi nepirkus batų už 1 eur, aisq suskroviau krepšelį, ir pasirinkau apmokėjimą kurjeriui.
kažin, internetinė pardė gali- turi teisę anuliuoti užsakymą, jei tarkim ta kaina ale "per klaidą" nurodyta?
Jums turi parduoti preke uz tiek kiek nurodyta. Man teko kazkada is LT internetines parduotuves nusipirkti kvepalus itin pigiai. Jie mano uzsakyma anuliavo ir parase,kad grazins pinigus. O po poros valandu vel imete siuos kvepalus gerokai brangiau. Parasiau,kad jie negali taip daryti - be jokio pagrindo anuliuoti uzsakyma,jie nesutiko. Kreipiausi i vartotoju teises ir aiskiau nurodziau,kad noriu ne pinigus atgauti,o kad man butu parduota preke uz ta kaina kuri buvo nurodyta pirkimo metu. Ir po gero menesio preke gavau. Cia yra lygiai tas pats,kai kokioj Maximoj buna nurodyta vienokia kaina ant etiketes,o cekyje ismusa didesne,nors visada pasiulo grazinti pinigus as visada reikalauju parduoti preke uz tiek kiek nurodyta ant etiketes ir parduoda. Siaip situacija keistoka,bunant uzsienyje teko keleta kartu irgi taip apsigauti,tai be jokiu kalbu preke parduoda uz tiek kiek nurodyta ir nesvarbu kieno tai klaida,tik Lietuvoj turi gincytis tam kad gautum kas tau priklauso.