Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(keistuole @ 2016 03 07, 17:24)
registravausi, bet tik naujienlaiškį atsiuntė be jokio kodo

Ten reikia gerokai isiziureti lens.gif lens.gif lens.gif laugh.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri neseniai pirkot odine kuprine moteriska irgalit pasidalinti kur radot? ieskau, kad but naturali oda ir nevirsytu 35*20*20 matmenu, kad tiktu i ryanair ir aisku siaip visur nesioti vietoj rankines.

va kazko panasaus ieskau, tik aisku ne tokia kaina schmoll.gif biggrin.gif http://www.amazon.it...-...31&sr=1-115
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 03 07, 16:24)
registravausi, bet tik naujienlaiškį atsiuntė be jokio kodo

Pas mane buvo prisegtas failas, kuriame parašyta, jog suteikiama 25 proc nuolaida. O apačioje parašytas mano emeilas, kuriam ji suteikiama.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 03 07, 14:24)
man neduoda jokios nuolaidos

Man irgi nieko nedave schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivija @ 2016 03 07, 16:48)
Man irgi nieko nedave  schmoll.gif

Turbut neduoda, nes jau buvau prisiregistravus anksciau doh.gif
Atsakyti
Sveikos, asos man įdėjo ne tą daiktą į siuntinį. Rašo, kad kompensuos siuntimą ir grąžins pinigus. Tik vat man klausimas ar tikrai grąžins tas siuntimo išlaidas, nes turiu patirtį su mangooutlet, kad nekompensavo išlaidų, nors jų klaida buvo (brokuotas rūbas). Mangooutlet įdėjau čekį į siuntos vidų ir po to nufotografuotą čekį siunčiau į CS. Nieko.
Atsakyti
nusipirkau windeln , tai po to atsirada langas kur staigiai reikejo pasirinkti kokios nuolaidos noriu smile.gif spaudziau Adidas smile.gif tai va , turiu adidas.de 20 procentu nuolaidos koda , galioja iki 04 menesio neatsimenu kada . Ar siuncia jie I lt nezinau, nieko kol kas neziurejau. Bet jei kas nori is ten pirkti galiu atiduoti koduka, kas man 1 preke nupirks smile.gif zodziu jei ka, tai I az . ieskojau ten pas juos sale skyrelio, nieko neradau, nezinau , kokios tos kainos geros blogos, greitai permeciau akimis ir tiek.
Atsakyti
Panos, gal kuri pažįstate gerą sodininką? Jis turėtų išmanyti apie augalus, jų priežiūrą, savybes ir t.t. smile.gif ir būtų šiuolaikiškas.
Atsakyti

žiūrinėjau vienoj LT internetinėje parduotuvėje vaikiškus batus, ir pamačiau vienus už 1 EUR (aisq, kaina tai nereali, bet ko šiais laikais nebūna lotuliukas.gif ), na ir galvoju, kaipgi nepirkus batų už 1 eur, aisq suskroviau krepšelį, ir pasirinkau apmokėjimą kurjeriui.
kažin, internetinė pardė gali- turi teisę anuliuoti užsakymą, jei tarkim ta kaina ale "per klaidą" nurodyta?
Atsakyti
QUOTE(amusante20 @ 2016 03 07, 17:45)
žiūrinėjau vienoj LT internetinėje parduotuvėje vaikiškus batus, ir pamačiau vienus už 1 EUR (aisq, kaina tai nereali, bet ko šiais laikais nebūna  lotuliukas.gif ), na ir galvoju, kaipgi nepirkus batų už 1 eur, aisq suskroviau krepšelį, ir pasirinkau apmokėjimą kurjeriui.
kažin, internetinė pardė gali- turi teisę anuliuoti užsakymą, jei tarkim ta kaina ale "per klaidą"  nurodyta?

jei tai pigu.lt - tai pas juos būna tokios akcijos-atrakcijos, kai vieną prekę parduoda po eurą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 03 07, 18:47)
jei tai pigu.lt - tai pas juos būna tokios akcijos-atrakcijos, kai vieną prekę parduoda po eurą smile.gif

ne pigu.lt...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 07, 17:23)
Panos, gal kuri pažįstate gerą sodininką? Jis turėtų išmanyti apie augalus, jų priežiūrą, savybes ir t.t. smile.gif ir būtų šiuolaikiškas.

JMD reikia dar prirasyt jaunas ir isvaizdus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2016 03 07, 17:33)
merginos, gal kuri neseniai pirkot odine kuprine moteriska irgalit pasidalinti kur radot? ieskau, kad but naturali oda ir nevirsytu 35*20*20 matmenu, kad tiktu i ryanair ir aisku siaip visur nesioti vietoj rankines.

va kazko panasaus ieskau, tik aisku ne tokia kaina  schmoll.gif  biggrin.gif  http://www.amazon.it...-...31&sr=1-115

bag and more parduotuvej laaaabai didelis pasirinkimas panasiu modeliu.
Atsakyti