Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(adriatic @ 2016 03 07, 12:31)
mano sunus nei vienoj kedutej negulejo, buvo totaliai rankinukas, kol sedet neismoko  lotuliukas.gif
pirkau ir kedutes skirtingas, ir supynes ivairias, kad nors kuri laika rankos laisvos pabutu, bet visur isbudavo tik po 5-10 minuciu su salyga, kad sedziu salia ir ji kalbinu, tik atsisuki kazka padaryt  - issyk dudos paleidziamos buvo smile.gif
baltai pavydedavau draugems, kuriu vaikai ramiai pabudavo kedutese, miegodavo pietu lovytese, nesikeldavo naktimis kas pusvalandi ir pan... smile.gif  bet nieko, rupestingas vaikinukas uzaugo, siryt prasitare, kad jeigu is mokyklos grizinetu namo pats autobusu, uzsuktu ryt i geliu parduotuve mamai geliu nupirkt, kad staigmena man po darbo butu (nepaleidziam dar pacio vazinet autobusais)  ax.gif ir kaip paskui pykt ant to vaiko, kai neklauso ar atsikalbineja kartais  biggrin.gif

Susileidzia mamos tokius zodzius isgirde 4u.gif saunuolis sunelis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos norejau paklausti. Perkant is Laredoute.fr prie kontaktiniu duomenu praso ivesti mob, kuris turi buti daugiau nei 10 skaiciu kaip jus vedate savo mob?
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 03 07, 12:35)
Tada 10eur nuolaida automatiskai visiems gultukams ir dar 10eur su koduku dave.
Taip, mytoys jau isdalinus siuntima ir su 15proc papildoma nuolaida tokia suma gavosi wink.gif

O tai dabar galiojantis 15% viskam netinka? Kazkas dar siandien ieskojo kompanijos pirkti mytoys su tokia nuolaida
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 03 07, 14:00)
O tai dabar galiojantis 15% viskam netinka? Kazkas dar siandien ieskojo kompanijos pirkti mytoys su tokia nuolaida

Turetu tikti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2016 03 07, 10:10)
Turiu nupirkjusi savo dvyniams oranžinė su brodo spalvos, jie mano pagalbininkai Nr.1 biggrin.gif Naudojam ne tik namuose, bet ir vežiojamės su savimi kur reikia, kompaktiškai susikleidžia. Prie jų nupirkau dar ir žaislus http://www.mytoys.de...1.07.01/1828774  Dabar, kai jau supranta juos, būna užimti kurį laiką smile.gif Žodžiu, rekomenduoju 4u.gif  4u.gif 
Mamos, kur rasti didelį pripučiamą veiklos ratą, kad galėčiau susodinti du vaikučius. Noriu panašaus į šį http://www.amazon.co...pf_rd_i=desktop
Ir, reikia dviviečio triratuko, gal kur metėt? Kaip sunku ką nors rasti dvyniams doh.gif

Mačiau tokius dviratukus vaikutis.lt
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 03 07, 13:00)

Tinka, bet vistiek brangiai gaunasi smile.gif nors ismete nebloga pasiulymagultuko su zaisliuku, bet skart nebeliko sandelyje jo biggrin.gif
Atsakyti
Laukiu dar norinčių jungtis prie vaistinės https://www.sonnen-apotheke-shop.de/

siųskit norus: puseliu@gmail.com
Atsakyti
mytoys jau uzsakytas su 15 proc nuolaida
Atsakyti
Virtuveles ideja - pasidaryti paciam :-)
Atsakyti
Darysiu uzsakyma is windeln smile.gif tai jei kas galite imeskite I pasta man ta koda smile.gif kuri reikes kazkur irasyti, tam , kad antram pirkimui butu nuolaida smile.gif tatjanaruzg@gmail.com aciu smile.gif jei dar parasysite kur ji irasyti visai busiu dekinga smile.gif))) nes vokiskai nelabai as smile.gif))
Atsakyti
Sveikos, ateinu su klausimu..Jei kas esate susidure, gal atsakysite man..Pirkau vente privee prekes etam sale metu ( ne sio sestadienio, bet ankstesnio, lyg vasario 19 d)..Vasario 24 d. gavau ju emaila, kad dalis prekiu yra issiusta, o kita dalis arba bus issiusta veliau, arba bus grazinti pinigai uz jas..Vis laukiu is ju kokiu ziniu..Ta pirmoji dalis praeita savaite jau pasieke tuki, o del likusiu (70% prekiu) jokiu ziniu, nei pinigu saskaitoje, nei emailo, nei naujienu paskyroje..Sakykite, kas susiduret, ar ilgai tenka laukti to antro papildymo..ar visgi jau judinti juos ir rasyti emaila su klausimais 4u.gif g.gif
Dekui, kas atsakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane* @ 2016 03 07, 14:13)
Sveikos, ateinu su klausimu..Jei kas esate susidure, gal atsakysite man..Pirkau vente privee prekes etam sale metu ( ne sio sestadienio, bet ankstesnio, lyg vasario 19 d)..Vasario 24 d. gavau ju emaila, kad dalis prekiu yra issiusta, o kita dalis arba bus issiusta veliau, arba bus grazinti pinigai uz jas..Vis laukiu is ju kokiu ziniu..Ta pirmoji dalis praeita savaite jau pasieke tuki, o del likusiu (70% prekiu) jokiu ziniu, nei pinigu saskaitoje, nei emailo, nei naujienu paskyroje..Sakykite, kas susiduret, ar ilgai tenka laukti to antro papildymo..ar visgi jau judinti juos ir rasyti emaila su klausimais 4u.gif  g.gif
Dekui, kas atsakys smile.gif

man parašė, kad grąžins pinigus viena diena vėliau, nei baigėsi išsiųsti numatytas laikas
Atsakyti