Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kimora @ 2016 03 07, 12:29)
Buna pigiau wink.gif
Mytoys.de pries pusmeti bordo spalvos babybjornas su siuntimu gavosi 84.5eur
O ta smelines spalvos pirkau savo mazyliui pries kokius 3men. is windeln.de tai jo kaina man gavosi 87eur su viskuo, zodziu dvigubai pigiau wink.gif

tai ir mytoys akcija jiems gera buvo smile.gif bet kada dar pasitaikys gerų kainų dabar-klausimas smile.gif o tas gultukas bent mano mažei buvo reikalingas 5mėn smile.gif nes 5mėn atsisėdo ir nebereikėjo jo doh.gif doh.gif tikiuosi brolis ilgiau supsis biggrin.gif

beje reabilituojant FP gultukus- tai mes 2 turėjom biggrin.gif BB ir FP su žaisliukais, tai mėgiami buvo abu smile.gif gaila FP gera kaina neberandu, nes mielai irgi abu turėčiau vėl biggrin.gif galėtų ir mažoji sesė kuriam nors šalia prisėsti biggrin.gif

FP tokį turėjom, tai mažoji lavino rankytes kišdama į žailsiuko apačią ir stumdydama jį pirmyn/atgal smile.gif tik mokėjau apie 100-120lt
http://www.amazon.co...r price bouncer
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 07 kovo 2016 - 11:42
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 07, 12:40)
tai ir mytoys akcija jiems gera buvo smile.gif bet kada dar pasitaikys gerų kainų dabar-klausimas smile.gif o tas gultukas bent mano mažei buvo reikalingas 5mėn smile.gif nes 5mėn atsisėdo ir nebereikėjo jo  doh.gif  doh.gif  tikiuosi brolis ilgiau supsis biggrin.gif

beje reabilituojant FP gultukus- tai mes 2 turėjom biggrin.gif BB ir FP su žaisliukais, tai mėgiami buvo abu smile.gif gaila FP gera kaina neberandu, nes mielai irgi abu turėčiau vėl biggrin.gif galėtų ir mažoji sesė kuriam nors šalia prisėsti biggrin.gif

Taip, kaip buvo 30proc. nuolaida viskam, ta kaina dar geresne turejo gautis thumbup.gif

As su dvyniais turejau ir FP su vibro funkcija ir zaisliukai ir BB, tai vienam netiko nei vienas, o kitas gulejo abejuose ir FP dar daugiau turbut. O geriausiai abiems buvo ant ranku ar krutines miegot biggrin.gif
Dabar kadangi tokia kaina, tai nusipirkau vel BB, bus matyti, bet stebuklais netikiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 07, 11:09)
Mamos,papasakokit kur perkat medines vaikiskas virtuveles?arteja mazosios 2-sis gimtadienis,galvoju gal nupirkt g.gif kazi ne per anksti? g.gif nuejus pas draugus domisi...man faina is Ikejos,bet brangoka man,apie 120€ kainuoja,nu blyn daug blush2.gif noreciau iki kokiu 80€,bet ne plastikines. Jei kas kur ka gero uzmatet,busiu dekinga uz uzrodyma mirksiukas.gif

Mes turim is ikea. Mano sunui 3,5 m -tai virtuvele vienas is labiausiai pasiteisinusiu zaislu.
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 07, 11:40)
tai ir mytoys akcija jiems gera buvo smile.gif bet kada dar pasitaikys gerų kainų dabar-klausimas smile.gif o tas gultukas bent mano mažei buvo reikalingas 5mėn smile.gif nes 5mėn atsisėdo ir nebereikėjo jo  doh.gif  doh.gif  tikiuosi brolis ilgiau supsis biggrin.gif

FP tokį turėjom, tai mažoji lavino rankytes kišdama į žailsiuko apačią ir stumdydama jį pirmyn/atgal smile.gif tik mokėjau apie 100-120lt
http://www.amazon.co...r price bouncer

Jei uzmatysit vibro kedute gera kaina, uzrodykit 4u.gif turim BB, bet mielai isbandyciau ir kitokia
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2016 03 07, 12:51)
Jei uzmatysit vibro kedute gera kaina, uzrodykit 4u.gif turim BB, bet mielai isbandyciau ir kitokia

Galit Jonelio kiemelyje pasiziureti, pries dvi savaites buvo nemazai vibro gultuku ir dar nuolaida 30proc joms dave.
Atsakyti
mes to vibro kazkaip niekad nenaudojom smile.gif bet dukrytei patiko ryškios spalvos, žaisliukai, muzikėlės tame gultuke smile.gif
tiesa su BB ismoko pati užmigti biggrin.gif tai nukrito rupestėlis nuo galvos dėl migdymo..bet gal tik sutapimas smile.gif
Atsakyti
Gal kuri renkate spordirect (arba aš galiu parinkti) labai prireikė vienos prekės. Miestas Vilnius. Atsiimti prekes Lazdynuose. Rašykite į AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lagūna: 07 kovo 2016 - 12:27
QUOTE(Kimora @ 2016 03 07, 11:29)
Buna pigiau wink.gif
Mytoys.de pries pusmeti bordo spalvos babybjornas su siuntimu gavosi 84.5eur
O ta smelines spalvos pirkau savo mazyliui pries kokius 3men. is windeln.de tai jo kaina man gavosi 87eur su viskuo, zodziu dvigubai pigiau wink.gif
user posted image

Na, bet is kur gauti ta windeln koda? biggrin.gif
O mytoys, tai cia siuntima issidalinus tiek gavosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2016 03 07, 13:59)
Gal kuri renkate spordirect (arba aš galiu parinkti) labai prireikė vienos prekės.

prisijungčiau
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Gal butu norinciu jungtis prie mango.com?
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 07, 12:58)
mes to vibro kazkaip niekad nenaudojom smile.gif bet dukrytei patiko ryškios spalvos, žaisliukai, muzikėlės tame gultuke smile.gif
tiesa su BB ismoko pati užmigti biggrin.gif tai nukrito rupestėlis nuo galvos dėl migdymo..bet gal tik sutapimas smile.gif

mano sunus nei vienoj kedutej negulejo, buvo totaliai rankinukas, kol sedet neismoko lotuliukas.gif
pirkau ir kedutes skirtingas, ir supynes ivairias, kad nors kuri laika rankos laisvos pabutu, bet visur isbudavo tik po 5-10 minuciu su salyga, kad sedziu salia ir ji kalbinu, tik atsisuki kazka padaryt - issyk dudos paleidziamos buvo smile.gif
baltai pavydedavau draugems, kuriu vaikai ramiai pabudavo kedutese, miegodavo pietu lovytese, nesikeldavo naktimis kas pusvalandi ir pan... smile.gif bet nieko, rupestingas vaikinukas uzaugo, siryt prasitare, kad jeigu is mokyklos grizinetu namo pats autobusu, uzsuktu ryt i geliu parduotuve mamai geliu nupirkt, kad staigmena man po darbo butu (nepaleidziam dar pacio vazinet autobusais) ax.gif ir kaip paskui pykt ant to vaiko, kai neklauso ar atsikalbineja kartais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Salteksnis @ 2016 03 07, 13:24)
Na, bet is kur gauti ta windeln koda? biggrin.gif
O mytoys, tai cia siuntima issidalinus tiek gavosi? g.gif

Tada 10eur nuolaida automatiskai visiems gultukams ir dar 10eur su koduku dave.
Taip, mytoys jau isdalinus siuntima ir su 15proc papildoma nuolaida tokia suma gavosi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 03 07, 12:35)
Tada 10eur nuolaida automatiskai visiems gultukams ir dar 10eur su koduku dave.
Taip, mytoys jau isdalinus siuntima ir su 15proc papildoma nuolaida tokia suma gavosi wink.gif

Eina sau... Nu pavydziu labai biggrin.gif
Atsakyti