Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Salteksnis @ 2016 03 06, 13:42)
Supratau. O kur ji rasti? Googlej?

Atsiykit man savo emeila, atsiusiu pakvietima 4u.gif

Tik turekit omeni, kad nuolsida 10€ gausite antram pirkimui. Taciau purma karta turite pirkti ne maziau nei uz 40€

Kam reikia pakvietimo, atsoyskit savo emeila 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 03 06, 13:54)
Atsiykit man savo emeila, atsiusiu pakvietima 4u.gif

Tik turekit omeni, kad nuolsida 10€ gausite antram pirkimui. Taciau purma karta turite pirkti ne maziau nei uz 40€

Kam reikia pakvietimo, atsoyskit savo emeila 4u.gif

aisku smile.gif gaila bet antram netinka smile.gif norisi jau dabar ta nuolaida , kad taikytu smile.gif)))
Atsakyti
Kokius paspirtukus suaugusiems pirkot is mytoys.de? Rekomenduokit
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 06, 09:10)
Reikia būtinai matuot. Nueikit į parduotuvę ir pasimatuokit. Aš asmeniškai dėvėdama 41 perku Nike 42.  Krepšinio batai vėl kitokie. Pamatuokit ne vieną porą. O tada pirkit internetu.

Aciu labai.Taip reikes ir padaryti itariu. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas turite ir nenaudosite barbora.lt nuolaidos koda? 4u.gif dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elena2015 @ 2016 03 06, 13:58)
Kokius paspirtukus suaugusiems pirkot is mytoys.de? Rekomenduokit

As lb ilgai dvejojau ir rinkausi tarp hudora ir micro. Visdelto nusprendziau imti si micro
http://m.mytoys.de/m...te-1858998.html

Pasirode labai fainas ir tvirtas, toks rimtas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 06 kovo 2016 - 14:10
QUOTE(maltakava @ 2016 03 06, 09:25)
Sveikos.Gal kas per tarpininkes is usa uzsakinejo nike krepsinio batus?Noriu vyrui uzsakyti,tik del dydzio abejuoju.Gal kas zino,ar atitinka sios firmos dydziai?Dekoju.

Zinot su Nike labai didele problema ...vienus Nike turim 11.5 kitus 12 nes mazinti... koja mano bernu 28.7 kito 28.8 cm Labai priklauso nuo modelio...ir as bent ziurejau estbay puslapyje rekomendacijas arba galima naudotis live chatu ...
Atsakyti
QUOTE(katerinka0907 @ 2016 03 06, 14:39)
taigi dabar per savo e-bankininkyste pervedant i ES saskaita tik 0,41 eur (cia sebas bet panasiai ir kiti), tiesa reikia generatoriu tureti (kodu kortele netiks)
kartu parasem 4u.gif

o Kodėl netinka kodų kortelė? Manęs paprašė baiginėjant įvesti 3 skaičius iš kortelės ir ,kaip supratau, operacija pavyko. pirmą kartą dariau pavedimą per tarptautinius mokėjimus, tai gal kas ir negerai wub.gif

Atsiskaitinėjau shoes-world.de

Pinigus rezervavo. Patarkit, gal kas ne taip tada wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ledevil @ 2016 03 06, 14:04)
Sveikos,
galvoju daryti užsakymą iš www.lsbags.co.uk ... siuntimas aišku nemažas 17 svarų į Lietuvą.. bet gal surinkus bent jau 8 rankinukus, kad siuntimas vienam vnt gautųsi 2,125 svaro .
Gal bus norinčių prisijungti?
Esu iš Vilniaus smile.gif

Puikumelis! biggrin.gif Priminkit kur siusti krepsiuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 06, 14:35)
o jus is situo account buvote pirkusi ? ar naujas cia jusu padarytas ?

Nauja acounta sukūriau.
Papildyta:
QUOTE(katerinka0907 @ 2016 03 06, 14:39)
taigi dabar per savo e-bankininkyste pervedant i ES saskaita tik 0,41 eur (cia sebas bet panasiai ir kiti), tiesa reikia generatoriu tureti (kodu kortele netiks)
kartu parasem 4u.gif

Aciu visiems už info dėl pavedimu. smile.gif
Jei kas norit prisijungti uSakynesiu šiandien vakare.
www.twoje-lampy.pl
Siuskit į rodnaja84@gmail.com
Vilnius. Bankas seb.
Atsakyti
QUOTE(eeglijaa @ 2016 03 06, 15:32)
Puikumelis!  biggrin.gif Priminkit kur siusti krepsiuka  ax.gif

Išsiunčiau Jums žinutę 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri uzmatet, kur pirkt guminius botus. Ieskau, kad tiktu ir i miesta eit prie normaliu kelniu, o ne tokiu kur pilni senukai doh.gif
Atsakyti