Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos,
galvoju daryti užsakymą iš www.lsbags.co.uk ... siuntimas aišku nemažas 17 svarų į Lietuvą.. bet gal surinkus bent jau 8 rankinukus, kad siuntimas vienam vnt gautųsi 2,125 svaro .
Gal bus norinčių prisijungti?
Esu iš Vilniaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 03 06, 14:33)
Aš irgi dovanoju, turiu du mirksiukas.gif

atiduoti
Atsakyti
Sveikos,

O kur gaunat Windeln kodus? I pasta atsiuncia ar googlinat? Jau seniai vis ieskai,ieskau ir nerandu doh.gif
Atsakyti
renku mytoys su 15 proc nuolaida, ta kuri viskam , kaip naujam pirkejui, jau esame 3 , jei dar kas prisijung vakare uzsakysiu , tatjanaruzg@gmail.com atsiemimas zirmunuose ,
Atsakyti
Sveiki. Nu vat ir man pradėjo pagaliau mytoys siust kodus. Padariau taip.ten kur yra puslapi uzsakyti naujienlaiski ir gausi 5EU. Parašiau emaila. Surašiau duomenys.bet buvau prisijungus prie akaunto. Gavau į paštą laiskeli.Patvirtinau. Ir gavau šiandien irgi -25%.:-) Jei nesugalvosiu pirkti atiduosiu.

Gal kas norit prisijungti prie šviestuvų iš Lenkijos. Daug pigiau nei pas mus. Siuntimas į LT 24eur.
http://www.twoje-lampy.pl

Gal kas patarsit kaip pigiau pervesti pinigus į lenkiška saskaita?
Atsakyti
Gal kas renkat is mangooutlet? Arba as galiu nupirkti, truksta 20 eur.
Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2016 03 06, 13:23)
Sveiki. Nu vat ir man pradėjo pagaliau mytoys siust kodus. Padariau taip.ten kur yra puslapi uzsakyti naujienlaiski ir gausi 5EU. Parašiau emaila. Surašiau duomenys.bet buvau prisijungus prie akaunto. Gavau į paštą laiskeli.Patvirtinau. Ir gavau šiandien irgi -25%.:-) Jei nesugalvosiu pirkti atiduosiu.

Gal kas norit prisijungti prie šviestuvų iš Lenkijos. Daug pigiau nei pas mus. Siuntimas į LT 24eur.
http://www.twoje-lampy.pl

o jus is situo account buvote pirkusi ? ar naujas cia jusu padarytas ?
Atsakyti
QUOTE(Salteksnis @ 2016 03 06, 13:18)
Sveikos,

O kur gaunat Windeln kodus? I pasta atsiuncia ar googlinat? Jau seniai vis ieskai,ieskau ir nerandu doh.gif

Apart pirmo pirkimo kodo, ten retai buna kodu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2016 03 06, 13:23)

Tai kad dabar tarptautiniai pervedimai per SEPA kainuoja tiek pat, kiek LT. Tik kodų kortelė netinka, generatorių bent jau reikia turėti.
Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2016 03 06, 14:23)

taigi dabar per savo e-bankininkyste pervedant i ES saskaita tik 0,41 eur (cia sebas bet panasiai ir kiti), tiesa reikia generatoriu tureti (kodu kortele netiks)
kartu parasem 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katerinka0907: 06 kovo 2016 - 13:39
QUOTE(D'esire @ 2016 03 06, 13:36)

Supratau. O kur ji rasti? Googlej?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 03 06, 13:36)

as siieskojau tai ir to neradau sad.gif(( gal jus zinote ta koda ?
Atsakyti