Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2016 03 06, 10:49)
41 dydžio vidpadis yra paprastai 27 cm. Ir man trūksta ilgio. Pati tą patvirtinot dabar rašydama kad 41 dydžio bate tik 26.5 cm. O sportiniai batai turi būt šiek tiek didesni kad būtų komfortas.

Nu nežinau kiek ten turi būti, nes aš to vidpadžio niekad nematuoju, čia tiek ant etiketės parašyta.

user posted image
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpa: 06 kovo 2016 - 11:49
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 06, 12:59)
ką reiškia negalios garantija? nebent iš amazon.com pirkote. Nes jei tai buvo Europos amazon, kokybės garantija galioja 2 metus, nepriklausomai ką peza pardavėjai.

Ne,pirkau is co.uk. Skambinaus Lietuvoj tu omron atstovams-UAB Ringitas,ir man aiskiai pasake,kad dazniausiai garantinis aptarnavimas yra tiesiog aparato keitimas,ir siuo atveju perkant ji ne LT keitimo nebutu schmoll.gif Na,man taip paaskino,tad taip ir parasiau mirksiukas.gif cia Lietuva...daug kam yra taikoma tarptautine garantija,bet lietuviai ja interpretuoja savo naudai ir randa budu issisukt.
Atsakyti
QUOTE(juvile @ 2016 03 06, 12:47)
4u.gif Kam reikia -25% mytoys iki 13dienos galioja, rasykit i manomazylis13@gmail.com. Atiduosiu pirmai parasiusiai drinks_cheers.gif

P.S.gal kokia vilnietė renka SD? ax.gif

...mytoys nebeturiu jau.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 06, 11:46)
Ne,pirkau is co.uk. Skambinaus Lietuvoj tu omron atstovams-UAB Ringitas,ir man aiskiai pasake,kad dazniausiai garantinis aptarnavimas yra tiesiog aparato keitimas,ir siuo atveju perkant ji ne LT keitimo nebutu schmoll.gif Na,man taip paaskino,tad taip ir parasiau mirksiukas.gif cia Lietuva...daug kam yra taikoma tarptautine garantija,bet lietuviai ja interpretuoja savo naudai ir randa budu issisukt.

Sugedus, jums amazon.co.uk pakeistu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Tresor,2016 03 06, 11:06]
Cocooncenter truksta 15 eur. rydienos uzsakymui.
Gal kas norite pagelbeti ir prisijungti smile.gif

Sveiki. Sakykit darot su persiuntimu per paštomatą?Labai reiktų papildyti atsargas,tad jeigu persiunčiat bėgu kraut krepšelį...
Atsakyti
Nespejau mytoys koduko -25. Gal dar kam nors atlieka?
Atsakyti
Dovanoju mytoys 25% koduka, galioja iki 03.13 rubams/batams ir sporto prekems.
Pirmai parasiusiai i AZ.
Atsakyti
QUOTE(Nerille @ 2016 03 06, 14:32)
Pirmai parasiusiai i AZ.

Aš irgi dovanoju, turiu du mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos reikia kokybiskos pukines patalynės,kur galima pigiau nusipirkti? 4u.gif
Atsakyti
Priimciau viena kauniete mango jungtis, trūksta apie 23 eur. Swed arba dnb 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerille @ 2016 03 06, 13:32)
Pirmai parasiusiai i AZ.

NEBETURIU
Atsakyti