Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(maltakava @ 2016 03 06, 09:25)
Sveikos.Gal kas per tarpininkes is usa uzsakinejo nike krepsinio batus?Noriu vyrui uzsakyti,tik del dydzio abejuoju.Gal kas zino,ar atitinka sios firmos dydziai?Dekoju.

Reikia būtinai matuot. Nueikit į parduotuvę ir pasimatuokit. Aš asmeniškai dėvėdama 41 perku Nike 42. Krepšinio batai vėl kitokie. Pamatuokit ne vieną porą. O tada pirkit internetu.
Atsakyti
turiu is as member shopo koda 15 proc iki kovo 18, tai jei kam reikia atiduosiu
Papildyta:
Renku mytoys su 15 proc nuolaida , taiko ir kedutems ir zaislams , ka tik patikrinau smile.gif)) manau visoms prekems , isskyrus tas , kurioms automatiskai minusuoja kazkiek proc krepselyje. Priimsiu pora merginu shippui pasidalinti. Atsiemimas Zirmunuose , pinigu prasysiu kai bus prekes vietoje , rasykite I AZ . jei nesusirinks kompanija , 5-6 zmoniu nepirksiu, tada informuosiu asmeniskai.
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2016 03 06, 09:25)
Sveikos.Gal kas per tarpininkes is usa uzsakinejo nike krepsinio batus?Noriu vyrui uzsakyti,tik del dydzio abejuoju.Gal kas zino,ar atitinka sios firmos dydziai?Dekoju.

Nike mazinti. Visada perkam dydziu didesnius
Atsakyti
Renku mytoys su 15 proc nuolaida , taiko ir kedutems ir zaislams , ka tik patikrinau smile.gif)) manau visoms prekems , isskyrus tas , kurioms automatiskai minusuoja kazkiek proc krepselyje. Priimsiu pora merginu shippui pasidalinti. Atsiemimas Zirmunuose , pinigu prasysiu kai bus prekes vietoje , rasykite I AZ . jei nesusirinks kompanija , 5-6 zmoniu nepirksiu, tada informuosiu asmeniskai. jei noresite keduciu ar kitu dideliu daiktu, patikrinkite ar juos siuncia I lt
Atsakyti
Cocooncenter truksta 15 eur. rydienos uzsakymui.
Gal kas norite pagelbeti ir prisijungti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2016 03 05, 21:22)
O kur geriausia pirkti aliejus skirtus kuno prieziurai? Nes kiek ziurinejusi,tai kainos labai skirtingos ir klausimas ar tikrai kaina atitinka kokybe  g.gif

as su pussesere kosmetologe jau keleta kartu pirkom is aroma-zone. Ji gamina naturalia kosmetika, tai kokybe (lyginant su LT biokosmetikos akademija, kvapu namai) sake tikrai nenusivyle, o kai kurie produktai net geresni buvo. O kainos, aisku, daug kartu mazesnes smile.gif nuo 59 eur jie siuncia i LT nemokamai.
Atsakyti
Nu nežinau kaip jums tie Nike mažnti, aš nešioju 40, Nike pasiėmiau 41, tai jau tikrai mano vargšė koja nedaaugs biggrin.gif.

Parduodu Nike running dart 10 (čia ne dydis,taip vadinas smile.gif, jei kam reik, vidpadis 26,5 cm blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2016 03 06, 07:52)
sveikos mergios, patarkite kur pirkti Omron kraujospudzio matuokli, reikia su didele mandzete, tik va modeliuko nenusprendziau dar kokio....mamai dovanu reikia....is kur siustis Amazon ? o kaip su garantija buna ? Aciu

Čia neblogos kainos ir siuntimas nemokamas nuo tam tikros sumos http://www.cocooncen...categories.html
Atsakyti
4u.gif Kam reikia -25% mytoys iki 13dienos galioja, rasykit i manomazylis13@gmail.com. Atiduosiu pirmai parasiusiai drinks_cheers.gif

P.S.gal kokia vilnietė renka SD? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juvile: 06 kovo 2016 - 10:48
QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 06, 11:26)
Nu nežinau kaip jums tie Nike mažnti, aš nešioju 40, Nike pasiėmiau 41, tai jau tikrai mano vargšė koja nedaaugs biggrin.gif.

Parduodu Nike running dart 10 (čia ne dydis,taip vadinas smile.gif, jei kam reik, vidpadis 26,5 cm  blush2.gif

user posted image

41 dydžio vidpadis yra paprastai 27 cm. Ir man trūksta ilgio. Pati tą patvirtinot dabar rašydama kad 41 dydžio bate tik 26.5 cm. O sportiniai batai turi būt šiek tiek didesni kad būtų komfortas.
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2016 03 06, 08:52)
sveikos mergios, patarkite kur pirkti Omron kraujospudzio matuokli, reikia su didele mandzete, tik va modeliuko nenusprendziau dar kokio....mamai dovanu reikia....is kur siustis Amazon ? o kaip su garantija buna ? Aciu

Pirkau uosviam Kaledom is amazono,garantija negalios,domejaus. Bet man kazkaip dzin buvo,kai sumokejau 25€ uz matuokli,kuris pas mus 45-50€ kainuoja...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 06, 11:52)
Pirkau uosviam Kaledom is amazono,garantija negalios,domejaus. Bet man kazkaip dzin buvo,kai sumokejau 25€ uz matuokli,kuris pas mus 45-50€ kainuoja...

ką reiškia negalios garantija? nebent iš amazon.com pirkote. Nes jei tai buvo Europos amazon, kokybės garantija galioja 2 metus, nepriklausomai ką peza pardavėjai.
Atsakyti