Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal is Mangooutlet kas renka? Arba as galeciau nupirkti jeigu kas noretu prisijungti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 05, 08:39)
Dabar Prismoj 40% pėdkelnėms ir kojinėms, o ten ir Vegateksos yra.

Kad ten per akcijas būna pasirinkimas skurdus doh.gif Nu bet reikės nulėkti pasižiūrėti 4u.gif
Atsakyti
mergaites gal yra is Panevezio, ar zinote H@M Panevezyje galioja kad atnesus maiseli senu rubu duoda nuolaidos kupona?kiek tu rubeliu ir kokiu nesti ir kam paduoti-pardavejai?
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2016 03 05, 14:36)
mergaites gal yra is Panevezio, ar zinote H@M Panevezyje galioja kad atnesus maiseli senu rubu duoda nuolaidos kupona?kiek tu rubeliu ir kokiu nesti ir kam paduoti-pardavejai?

as nesiau Vilniuje, tai atnesiau dideli maisa , nes buvo daug drabuziu tikrai nereikalingu, o siaip nesa ta ju standartini H&M maiseli, tas kuris apie 40 cm ant 60 cm smile.gif cia vizualiai, as atnesiau , priejau prie kasos, man parode ant dezes tokios dideles, sako gerai , dekite cia, niekas to maiso neziurejo , ir drabuziu neisiminejo, ir tada pardaveja kuri buvo kasoje dave man ta kupona smile.gif Sistema manau pas jus ta pati , jei ta akcija galioja pas jus .
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 05, 16:30)
as nesiau Vilniuje, tai atnesiau dideli maisa , nes buvo daug drabuziu tikrai nereikalingu, o siaip nesa ta ju standartini H&M maiseli, tas kuris apie 40 cm ant 60 cm smile.gif cia vizualiai,  as atnesiau , priejau prie kasos, man parode ant dezes tokios dideles, sako gerai , dekite cia, niekas to maiso neziurejo , ir drabuziu neisiminejo, ir tada pardaveja kuri buvo kasoje dave man ta kupona smile.gif Sistema manau pas jus ta pati , jei ta akcija galioja pas jus .

HM visose šalyse tai taiko, tai tas pats ir Panevėžyje. Kalbėjau su pardavėjom, ar ši akcija terminuota, sakė, kad visą gyvenimą HM tai taikė ir taikys. smile.gif Kai prirenku, visuomet ten nunešu, ypač šaunu, kad priima ir patalynę (nes tū šliūbinių paklodžių, užvalkalų - pusė spintos).
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2016 03 05, 08:26)
O Vegateksa.lt būna kodukų  g.gif

duoda, kai padarai užsakymą. Esu gavusi 5, 6 ir 7 proc. kodukus.
Atsakyti
QUOTE(linceka @ 2016 03 05, 16:37)
HM visose šalyse tai taiko, tai tas pats ir Panevėžyje. Kalbėjau su pardavėjom, ar ši akcija terminuota, sakė, kad visą gyvenimą HM tai taikė ir taikys. smile.gif  Kai prirenku, visuomet ten nunešu, ypač šaunu, kad priima ir patalynę (nes tū šliūbinių paklodžių, užvalkalų - pusė spintos).

Pirma karta girdziu... o kokia nuolaida duoda? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eeglijaa @ 2016 03 05, 15:56)
Pirma karta girdziu... o kokia nuolaida duoda?  bigsmile.gif

15 proc. vienam pirkiniui už maišelį. Nuolaidos nesumuojamos. Mažąjį maximos visada gaunu tiek. Už didžiulį maximos, davė du kuponus, bet ten net per viršų lipo ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kiek La Redaoute".uk, siuntimas uk adresu ir ar yra galimybės ir fr į UK adresą? Gal kas susidūrėte?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuke: 05 kovo 2016 - 17:38
QUOTE(Angola @ 2016 03 05, 17:27)
15 proc. vienam pirkiniui už maišelį. Nuolaidos nesumuojamos. Mažąjį maximos visada gaunu tiek. Už didžiulį maximos, davė du kuponus, bet ten net per viršų lipo  ax.gif

25%nuolaida HM https://www.hm.com/lt/newsletter
Atsakyti
QUOTE(tuke @ 2016 03 05, 17:37)
Mergaitės, o kiek La Redaoute".uk,  siuntimas uk adresu ir ar yra galimybės ir fr į UK adresą? Gal kas susidūrėte?
4u.gif

Lt kortu pries metus neprieme
Atsakyti
O kur geriausia pirkti aliejus skirtus kuno prieziurai? Nes kiek ziurinejusi,tai kainos labai skirtingos ir klausimas ar tikrai kaina atitinka kokybe g.gif
Atsakyti