Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2016 03 04, 20:19)
Panos o ne atopinei sausai odai ką naudojat? Ėmiau sportuot plaukiot tai nuo tų pirčių ir baseino vandenų rašyt galiu ant savęs. Niekad nieko nereikėjo ir netepiau o dabar prireikė bo traukia skūrą krūvon biggrin.gif Reikia kad gerai gertųsi ir neturėtų šlykštaus kvapo.

Man tokiais atvejais pagelbeja kvieciu gemalu aliejus. Ilasinu (skirtinga kieki, ziurint kiek sudrekinti reikia) i savo iprasta krema, ismaisau ir tepu smile.gif Be to turi gydomaji poveiki, apgydo zaizdeles, nudegimus, pan. Jei kvieciai netinka arba pakeitimui dar naudoju vynuogiu kauliuku alieju arba jojobos. O drauge viskam - plaukams, nagams, odai, net dantims bigsmile.gif naudoja kokosu. Jai tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2016 03 04, 20:39)
Man tokiais atvejais pagelbeja kvieciu gemalu aliejus. Ilasinu (skirtinga kieki, ziurint kiek sudrekinti reikia) i savo iprasta krema, ismaisau ir tepu  smile.gif  Be to turi gydomaji poveiki, apgydo zaizdeles, nudegimus, pan. Jei kvieciai netinka arba pakeitimui dar naudoju vynuogiu kauliuku alieju arba jojobos. O drauge viskam - plaukams, nagams, odai,  net dantims  bigsmile.gif  naudoja kokosu. Jai tinka ir patinka  smile.gif

Paskaičiau apie kviečių gemalų aliejų. Rašo jog stebuklas jis. Gal reik pamėgyt. Jis kaip tik tom kurios arčiau pensijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 03 04, 12:26)
insportline, mytoys, amazonas
pabandykit paziuret musu mazyliuose ir skelbiu, pries naujus ten maciau nauju gerom kainom, pirkau sunui

Aciu 4u.gif ieskosiu
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 04, 20:51)
Paskaičiau apie kviečių gemalų aliejų. Rašo jog stebuklas jis. Gal reik pamėgyt. Jis kaip tik tom kurios arčiau pensijos biggrin.gif

Jau ruosies pensijai? Sakyciau ankstoka
Aisku man tas stebuklas nepamaisytu paciai,atitolintume pensija
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 03 04, 21:14)
Jau ruosies pensijai? Sakyciau ankstoka
Aisku man tas stebuklas nepamaisytu paciai,atitolintume pensija

Joa biggrin.gif va, žiūrėk kaip gražiai čia rašo gražiai
http://cleopatrabell...lu-aliejus.html
Atsakyti
Eina sau blyn kokiam mes čia pensininkų būrely atsidūrę lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(JMD @ 2016 03 04, 19:19)
Panos o ne atopinei sausai odai ką naudojat? Ėmiau sportuot plaukiot tai nuo tų pirčių ir baseino vandenų rašyt galiu ant savęs. Niekad nieko nereikėjo ir netepiau o dabar prireikė bo traukia skūrą krūvon biggrin.gif Reikia kad gerai gertųsi ir neturėtų šlykštaus kvapo.

Tai LT gaminamus pabandyk Basalis ar Epaderm'ą, jie bekvapiai tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 04 kovo 2016 - 20:20
QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 04, 21:20)
Eina sau blyn kokiam mes čia pensininkų būrely atsidūrę  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai LT gaminamus pabandyk Basalis ar Epaderm'ą, jie bekvapiai tikrai.

Nu o tai ką daryt biggrin.gif va ir ieškah visokių kremų kad nesiraukšlėčiau kaip ta naginė biggrin.gif

Labai Ačiū! Net nežinojau tokių. Kaip suprantu jie tik univero vaistinėj aniaa? Reikia pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 04, 20:29)
Nu o tai ką daryt biggrin.gif va ir ieškah visokių kremų kad nesiraukšlėčiau kaip ta naginė biggrin.gif

Labai Ačiū! Net nežinojau tokių. Kaip suprantu jie tik univero vaistinėj aniaa? Reikia pabandyt.

Yra ir euruose mačiau tikrai, dar kažkurioj didesnėj. Manau ir Vilniuj tikrai bus kažkur.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 04, 20:19)

aš dabar turiu tokį prausiklį aliejinį, tai abu su savo trimečiu naudojam smile.gif http://www.cocooncen...00ml/25491.html
kas dėl Basalio, tai man jis ne stebuklas, o ir išeiga jo žiauriai didelė kažkaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zz_aiza: 04 kovo 2016 - 21:31
Vaje.... Jau visai pasimečiau nuo pasiūlytų prausiklių unsure.gif Nežinau kokį pirkti g.gif
Atsakyti
ar kam vente buvo supainioje dydžius? ką darėte? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ar buna jysk.lt kokie nuolaidu kodai g.gif
Atsakyti