Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 03 02, 10:57)
Mergaitės, ar galima kur nors Europoj nusipirkti šitų Clarins radiance plus golden glow booster savaiminio įdegio lašiukų? Ar tik siųstis iš JAV g.gif
user posted image

Gal matėt jau, MeistroMargaritos temoj viena mergina per daug užsipirko šių, galit užklaust kainos:
http://www.sephora.c...booster-P385261
Atsakyti
Merginos, kokius rieducius turit? Kokius rekomenduotumet? Reik man (suaugusiam) ir vaikui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2016 03 02, 13:42)
Per ~3savaites. Gal jusu uztruko del buvusiu ju nauju metu.

Aciu, ne, as dabar pirkau, bijau, kad nebutu kaip pirma karta - virs 2 menesiu doh.gif
Atsakyti
oi čia grynai kaip D duos biggrin.gif kinieciu paštas nenuspejamas biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, pirkau iš Mytoys ir gavau:
limango 10eur nuolaidos kodą - iki kovo 31 .
mirapodo (avalynė, berods) 12,95 eur nuolaidos kodą - galioja iki balandžio 10.
Douglas 10%, galioja iki balandžio 30.

Neplanuoju iš ten pirkti, o jei kuriai iš jūsų reiktų - parašykite į lina.druskiene@gmail.com - atiduosiu smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
Kur ieškoti sportinės avalynės UK? Žinau tokias parduotuves, kaip size.co.uk, office.co.uk, asos, dar gal kokių yra?
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2016 03 02, 14:26)
Laba diena,
Kur ieškoti sportinės avalynės UK? Žinau tokias parduotuves, kaip size.co.uk, office.co.uk, asos, dar gal kokių yra?

sportsdirect
mandmdirect
Atsakyti
Gal kas norite prisijungti prie amazon.co.uk UK adresu? Trūksta iki nemokamo siuntimo smile.gif Visai neblogų žiemos sezono prekių užsilikę biggrin.gif
el. p. mano nikas gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 03 02, 14:30)
sportsdirect
mandmdirect

Šias žinau, bet man reikia Nike Air Max 1, čia labiau tokoi stiliaus kaip mano minėtos parduotuvės reikėtų..
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2016 03 02, 15:52)
Šias žinau, bet man reikia Nike Air Max 1, čia labiau tokoi stiliaus kaip mano minėtos parduotuvės reikėtų..

ka siulo amazonas?
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2016 03 02, 14:52)

http://de.buyvip.com...f=qd_sta_hero_3
Atsakyti
Sveiki, gal kas renkate is sportsdirect? Prisijungciau 4u.gif
Atsakyti