Renku antra krepseli cocooncenter
Siandien uzsakau, nedaug truksta iki nemokamo siuntimo.
QUOTE(JMD @ 2016 03 04, 10:30)
Nėr ką ten pirkt. Kokius 5 metus paskutinius
Jaučias vis baisesnė chaltūra. Laukiu vidudienio ir kol nėr baisybės žmonių - bandysim praeit per mugę.
Jaučias vis baisesnė chaltūra. Laukiu vidudienio ir kol nėr baisybės žmonių - bandysim praeit per mugę.
o man smagu vien tas žmonių šurmulys visada prisiperku kokių medinių samčių nes nuo mano gaminimo dažnumo jie metus vos atlaiko
šiemet vyras išvažiavo dirbt į vilniaus kaziuką.
aš pati ryt su vaikais klaipėdos kaziuką aplankysim.
Merginos patarkite iš kur atsisiųsti riedučius vaikiškus ( iš 4 ar 3 ratų) gera kaina?
Sveikos, gal kuri patartumet, kur monopoli pigiau pagriebti?
QUOTE(ta-pa-ti @ 2016 03 04, 10:38)
o man smagu vien tas žmonių šurmulys visada prisiperku kokių medinių samčių nes nuo mano gaminimo dažnumo jie metus vos atlaiko
Aš max ką nuperku - tai iš pažįstamų grybukų iš šakočio tešlos dar anksčiau barankų vaikui nupirkdavau, tų tokių senovinių. Bet paskutinį kartą tokios klaikybės buvo, kad ir tų nepirksiu. Kai buvau maža, man ta mugė buvo stebuklinė, tiek visko būdavo. Smagių daikčiukų. O pernai 3 kart aplink Kazį apėjau kol vaikui švilpuką radom. Ko bepaklausi sako nedarom - nieks neperka.... išsikreipė man ta mugė
Gal kas nors užsienio internetinėms parduotuvėms naudoja Danskebank MasterCard kreditinę kortelę? Jei taip, ar praeina? Galvoju Swedbank kreditinę kortelę keisti į Danskebank ir galvoju, ar nesusidursiu su sunkumais? Ar čia nuo banko nelabai priklauso? Ačiū
Dar turiu vietos http://www.cocooncenter.co.uk/ krepšelyje, siunčiu lpexpress terminalu
QUOTE(Tresor @ 2016 03 04, 09:35)
Renku antra krepseli cocooncenter
o siame nera umcaoro pirkti? nes ieskau ir nerandu
QUOTE(JMD @ 2016 03 04, 10:30)
Nėr ką ten pirkt. Kokius 5 metus paskutinius
Baronka. Grybuka dar tokius kabancius zaisliukus renku. Ten viena mociute juos siuna tai 10metu paimu vis po 1-2is jos ar jos anuku ) labiau einu pasivaiksciot man patinka surmuliukas. I chalturas neziuriu. Bet daug draugu menininku dalyvauja. Tikrai galima pamatyti zmoniu auksarankiu darbeliu. Man patinka
QUOTE(Lagūna @ 2016 03 04, 10:41)
Merginos patarkite iš kur atsisiųsti riedučius vaikiškus ( iš 4 ar 3 ratų) gera kaina?
insportline, mytoys, amazonas
QUOTE(autojo @ 2016 03 04, 10:51)
Sveikos, gal kuri patartumet, kur monopoli pigiau pagriebti?
pabandykit paziuret musu mazyliuose ir skelbiu, pries naujus ten maciau nauju gerom kainom, pirkau sunui
Ar pigu.lt nebeleidzia pirkti neuzsiregistravus? Anksciau kiek pirkau, nesiregistrupdavau. Dabar ziuriu, kad nebeleidzia i krepseli detis
QUOTE(turlaurita @ 2016 03 04, 10:11)
Gal kas nors užsienio internetinėms parduotuvėms naudoja Danskebank MasterCard kreditinę kortelę? Jei taip, ar praeina? Galvoju Swedbank kreditinę kortelę keisti į Danskebank ir galvoju, ar nesusidursiu su sunkumais? Ar čia nuo banko nelabai priklauso? Ačiū
Aš , seniau kreditinę, dabar debetinę Mastercard - jokių problemų .