Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Renku antra krepseli cocooncenter smile.gif
Siandien uzsakau, nedaug truksta iki nemokamo siuntimo.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 04, 10:30)
Nėr ką ten pirkt. Kokius 5 metus paskutinius
Jaučias vis baisesnė chaltūra. Laukiu vidudienio ir kol nėr baisybės žmonių - bandysim praeit per mugę.

o man smagu vien tas žmonių šurmulys biggrin.gif visada prisiperku kokių medinių samčių biggrin.gif nes nuo mano gaminimo dažnumo jie metus vos atlaiko blush2.gif biggrin.gif

šiemet vyras išvažiavo dirbt į vilniaus kaziuką.
aš pati ryt su vaikais klaipėdos kaziuką aplankysim. bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos patarkite iš kur atsisiųsti riedučius vaikiškus ( iš 4 ar 3 ratų) gera kaina?
Atsakyti
Sveikos, gal kuri patartumet, kur monopoli pigiau pagriebti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2016 03 04, 10:38)
o man smagu vien tas žmonių šurmulys biggrin.gif visada prisiperku kokių medinių samčių  biggrin.gif  nes nuo mano gaminimo dažnumo jie metus vos atlaiko  blush2.gif  biggrin.gif

šiemet vyras išvažiavo dirbt į vilniaus kaziuką.
aš pati ryt su vaikais klaipėdos kaziuką aplankysim.  bigsmile.gif

Aš max ką nuperku - tai iš pažįstamų grybukų iš šakočio tešlos biggrin.gif dar anksčiau barankų vaikui nupirkdavau, tų tokių senovinių. Bet paskutinį kartą tokios klaikybės buvo, kad ir tų nepirksiu. Kai buvau maža, man ta mugė buvo stebuklinė, tiek visko būdavo. Smagių daikčiukų. O pernai 3 kart aplink Kazį apėjau kol vaikui švilpuką radom. Ko bepaklausi sako nedarom - nieks neperka.... išsikreipė man ta mugė sad.gif
Atsakyti
Gal kas nors užsienio internetinėms parduotuvėms naudoja Danskebank MasterCard kreditinę kortelę? Jei taip, ar praeina? Galvoju Swedbank kreditinę kortelę keisti į Danskebank ir galvoju, ar nesusidursiu su sunkumais? Ar čia nuo banko nelabai priklauso? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo turlaurita: 04 kovo 2016 - 10:12
Dar turiu vietos http://www.cocooncenter.co.uk/ krepšelyje, siunčiu lpexpress terminalu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2016 03 04, 09:35)
Renku antra krepseli cocooncenter smile.gif
Siandien uzsakau, nedaug truksta iki nemokamo siuntimo.

o siame nera umcaoro pirkti? 4u.gif nes ieskau ir nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 04, 10:30)
Nėr ką ten pirkt. Kokius 5 metus paskutinius
Jaučias vis baisesnė chaltūra. Laukiu vidudienio ir kol nėr baisybės žmonių - bandysim praeit per mugę.

Baronka. Grybuka biggrin.gif dar tokius kabancius zaisliukus renku. Ten viena mociute juos siuna biggrin.gif tai 10metu paimu vis po 1-2is jos ar jos anuku smile.gif ) labiau einu pasivaiksciot smile.gif man patinka surmuliukas. I chalturas neziuriu. Bet daug draugu menininku dalyvauja. Tikrai galima pamatyti zmoniu auksarankiu darbeliu. Man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2016 03 04, 10:41)
Merginos patarkite iš kur atsisiųsti riedučius vaikiškus ( iš 4 ar 3 ratų) gera kaina?

insportline, mytoys, amazonas

QUOTE(autojo @ 2016 03 04, 10:51)
Sveikos, gal kuri patartumet, kur monopoli pigiau pagriebti?  4u.gif

pabandykit paziuret musu mazyliuose ir skelbiu, pries naujus ten maciau nauju gerom kainom, pirkau sunui
Atsakyti
Ar pigu.lt nebeleidzia pirkti neuzsiregistravus? Anksciau kiek pirkau, nesiregistrupdavau. Dabar ziuriu, kad nebeleidzia i krepseli detis g.gif
Atsakyti
QUOTE(turlaurita @ 2016 03 04, 10:11)
Gal kas nors užsienio internetinėms parduotuvėms naudoja Danskebank MasterCard kreditinę kortelę? Jei taip, ar praeina? Galvoju Swedbank kreditinę kortelę keisti į Danskebank ir galvoju, ar nesusidursiu su sunkumais? Ar čia nuo banko nelabai priklauso? Ačiū  4u.gif

biggrin.gif , seniau kreditinę, dabar debetinę Mastercard - jokių problemų 4u.gif .
Atsakyti