Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maja Di @ 2016 03 03, 14:24)
Kažin džinsiukai benetono nėra labai platūs g.gif , gal esat pirkusios, paimčiau kitai žiemai tokius http://lt.benetton.c...ed-roll-up.html .
Pirksiu beneton, pati surenku iki nemokamo siuntimo, bet jei reikia kam nors iš šiauliečių ko nors nedaug, galiu priimti.

Kaip tik siandien ziurejau parduotuvej Benetton dzinsiukus su nuolaidom, tai kiek ju buvo visi tikrai labai platus, mano kudenai jie tikrai per platus butu. Ir ta striukyte maciau, labai grazios tos striukytes, bet neciupinejau, tai nepasakysiu kokiam orui tinkamos. 4u.gif
Atsakyti
O as taip ir nesulaukiau prekes is Amazon.fr

Pirkausi keleta daiktu, juos siunte per kelias dezutes. Vieno daikto taip ir neatsiunte. Pinigai nuskaiciuoti.
Prie order rodo kad gavau. Sekti negaliu kas ir kaip nes siusta per kazkoki Asendia.
Kazkaip noras pirkti per amazon.fr praejo.
Bylos iskelti nerandu kur arba nemoku sad.gif Parasyti jiems laiska irgi nesigauna, zodziu... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2016 03 03, 18:08)
Kaip tik siandien ziurejau parduotuvej Benetton dzinsiukus su nuolaidom, tai kiek ju buvo visi tikrai labai platus, mano kudenai jie tikrai per platus butu. Ir ta striukyte maciau, labai grazios tos striukytes, bet neciupinejau, tai nepasakysiu kokiam orui tinkamos.  4u.gif

as benetona perku ir megstu ji, nes mano kudam sliekui, kelnes, marskineliai, striukes, megztiniai visi yra labai geri. vienintele turbut dzinsura kuri buvo platoka. bet siemet turbut jau bus gera, nes peciai isplatejo. dzinsai, treningai, kur pernai Viktorija pirko, na tikrai ner kad 2 kart apie vaika.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 03, 17:37)
as benetona perku ir megstu ji, nes mano kudam sliekui, kelnes, marskineliai, striukes, megztiniai visi yra labai geri. vienintele turbut dzinsura kuri buvo platoka. bet siemet turbut jau bus gera, nes peciai isplatejo. dzinsai, treningai, kur pernai Viktorija pirko, na tikrai ner kad 2 kart apie vaika.

Gal berniukams siauresni buna g.gif Nes mano dukrytei irgi visos kelnes per placios, net timpos ju netinka.
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2016 03 03, 18:32)
O as taip ir nesulaukiau prekes is Amazon.fr

Pirkausi keleta daiktu, juos siunte per kelias dezutes. Vieno daikto taip ir neatsiunte. Pinigai nuskaiciuoti.
Prie order rodo kad gavau. Sekti negaliu kas ir kaip nes siusta per kazkoki Asendia.
Kazkaip noras pirkti per amazon.fr praejo.
Bylos iskelti nerandu kur arba nemoku sad.gif Parasyti jiems laiska irgi nesigauna, zodziu... sad.gif

Ach, kaip nesmagu. Man amazonas.fr planavo ir laiškuose rašė, kad kovo 10 bus, o atsiuntė per 5.
Čia yra http://www.ecc.lt/en vartotojų teisių centras, kurie ginčus sprendžia europoje. su Travel agentūra teko rašinėtis, viskas išsisprendė. Gal bandėte į juos kreiptis? Daugiau nežinau, ką pasiūlyti, tik advokatus...
Atsakyti
QUOTE(linceka @ 2016 03 03, 17:53)
Ach, kaip nesmagu. Man amazonas.fr planavo ir laiškuose rašė, kad kovo 10 bus, o atsiuntė per 5.
Čia yra  http://www.ecc.lt/en vartotojų teisių centras, kurie ginčus sprendžia europoje. su Travel agentūra teko rašinėtis, viskas išsisprendė. Gal bandėte į juos kreiptis? Daugiau nežinau, ką pasiūlyti, tik advokatus...

bet gal pradžiai reiktų su pačiu Amazon'u susisiekti? gal jie draugiškai viską iš karto išspręs narės naudai... tikrai yra kaip jiems parašyti, tereikia paieškoti (nežinau, kodėl tas reikalas pas juos toks sudėtingas) ax.gif nemokant prancūzų kalbos, bandyčiau jungtis per mobilų ir su vertimo funkcija į anglų kalbą gal būtų paprasčiau? kitas dalykas - einant per Orders tikrai yra pasirinkimas susisiekti su jais, ką tik patikrinau...
Atsakyti
QUOTE(linceka @ 2016 03 03, 18:53)
Čia yra  http://www.ecc.lt/en vartotojų teisių centras, kurie ginčus sprendžia europoje. su Travel agentūra teko rašinėtis, viskas išsisprendė. Gal bandėte į juos kreiptis? Daugiau nežinau, ką pasiūlyti, tik advokatus...

Na del tokios sumos neverta zaist manau...

QUOTE(wicked @ 2016 03 03, 19:00)
bet gal pradžiai reiktų su pačiu Amazon'u susisiekti? gal jie draugiškai viską iš karto išspręs narės naudai... tikrai yra kaip jiems parašyti, tereikia paieškoti (nežinau, kodėl tas reikalas pas juos toks sudėtingas) ax.gif nemokant prancūzų kalbos, bandyčiau jungtis per mobilų ir su vertimo funkcija į anglų kalbą gal būtų paprasčiau? kitas dalykas - einant per Orders tikrai yra pasirinkimas susisiekti su jais, ką tik patikrinau...

Kur jus tai matot, as nematau arba nemoku matyt unsure.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras,

Gal yra perkančių George? Prisijungčiau.
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2016 03 03, 18:08)
Kaip tik siandien ziurejau parduotuvej Benetton dzinsiukus su nuolaidom, tai kiek ju buvo visi tikrai labai platus, mano kudenai jie tikrai per platus butu. Ir ta striukyte maciau, labai grazios tos striukytes, bet neciupinejau, tai nepasakysiu kokiam orui tinkamos.  4u.gif

Ačiū, va ir nuotraukose platoki atrodo, mano visiškas sliekas. Gerai būtų pašiltinti džinsai kitai žiemai. Na bet gal kur nors dar atrasiu iki kitos žiemos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2016 03 03, 18:21)
Kur jus tai matot, as nematau arba nemoku matyt  unsure.gif

Amazon.fr - ar leis Jums per šią nuorodą atsidaryt puslapį, nes aš per savo užsakymą iki jo nuėjau g.gif

jungiantis telefonu, nuėjus į savo Orders puslapį ir nuscrolinus į apačią, yra daug pasirinkimų, Customer Servise vienas iš jų... tik prancūziškai bus kažkaip kitaip, Service clients ar kažkas tokio (trečias nuo apačios)... pas mane verčia į anglų automatiškai...
Atsakyti
Gal kas nori jungtis prie tesco ? Kaunas arba persiunciu. Krepseliu laukiu sandrute.uogyte eta gmail
Atsakyti
Merginos, patarkit, us kur kavos parsisiust gera kaina?
Atsakyti