Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesio trūkumas

Sveiki visi , gan keistoka, jog šią temą kuriu, nes gyvenime tokiuose forumuose nerašinėjau smile.gif

Na prie esmės. Žodžiu aš draugauju su panele jau 8 mėnesiai , ir dabar yra tokia situacija , aš ją labai myliu iš visos širdies veduosi į filmą, vaikštom už rankų visur viską darome kartu, tačiau dabar atėjo jos draugės gimtadienis ir manęs buvo toks prašymas ar galiu ją nuvešt ir palikt baliuje per naktį kažkur, pasijutai kai paliktas, palieku ją kažkur ir aš pats važiuoju namo na nežinau net kaip reguoti, man skaudu, jog turiu dirbti kaip taksas ir net negauti pakvietimo ar siūlymo, jog galėčiau dalyvauti ar pabūti kartu, su jos draugėm visom sutariu viskas tvarkoje, nežinau gal ten jos kažką jau planuoja ne to veikti ar kas čia.

Patarkite kaip elgtis tokioj situacijoje , nes nežinau skauda viduje ir nuotaika dingsta kai apie tai pagalvoju.
Atsakyti
[quote=Lietuvis8855,2016 02 29, 17:32]Sveiki visi , gan keistoka, jog šią temą kuriu, nes gyvenime tokiuose forumuose nerašinėjau smile.gif

Na prie esmės. Žodžiu aš draugauju su panele jau 8 mėnesiai , ir dabar yra tokia situacija , aš ją labai myliu iš visos širdies veduosi į filmą, vaikštom už rankų visur viską darome kartu, tačiau dabar atėjo jos draugės gimtadienis ir manęs buvo toks prašymas ar galiu ją nuvešt ir palikt baliuje per naktį kažkur, pasijutai kai paliktas, palieku ją kažkur ir aš pats važiuoju namo na nežinau net kaip reguoti, man skaudu, jog turiu dirbti kaip taksas ir net negauti pakvietimo ar siūlymo, jog galėčiau dalyvauti ar pabūti kartu, su jos draugėm visom sutariu viskas tvarkoje, nežinau gal ten jos kažką jau planuoja ne to veikti ar kas čia.

Patarkite kaip elgtis tokioj situacijoje , nes nežinau skauda viduje ir nuotaika dingsta kai apie tai pagalvoju.

man kazkodel atrodo, kad esi dar labai ziauriai jaunas. Isizeidei ir del ko? Nes mergina paprase taves kazkur pavezeti? Zinok, siaip jau, normalu yra artimo zmogaus  kazko paprasyti, ypac, jei zinai, kad gali pagelbeti. Pyksti, kad negali eiti drauge? O tave jubiljate kviete? Ne? Va ir atsakymas, ko tu ten negali eit. JUBILJATAI kvieciasi svecius, o ne sveciai sumaste dar kazka atsiveda. Nezinojai to? Na, tai jau zinai. Suauk truputi ir buk maziau susireiksmines. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 02 kovo 2016 - 18:21
QUOTE(Lietuvis8855 @ 2016 02 29, 17:32)
Sveiki visi , gan keistoka, jog šią temą kuriu, nes gyvenime tokiuose forumuose nerašinėjau smile.gif

O tai ten bus tik merginos ar kitos su antrom pusem?
jei tik merginos, tai ka tu ten su jom veiksi, o jei su antrom pusem, tai tada keista.
siaip bet kokiu atveju reiktu nuvesti, bent neparodyti,kad isiszeidei smile.gif o paskui ziureti pagal situacija, jei mergina nores ir taip padarys ,ka blogo, tikrai neprasys,kad kur nuvestum. Itariu,kad paprasciausiai turi savo mergaitisku planu paneles ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Leksa,2016 03 02, 18:20]
[quote=Lietuvis8855,2016 02 29, 17:32]Sveiki visi , gan keistoka, jog šią temą kuriu, nes gyvenime tokiuose forumuose nerašinėjau smile.gif

m. Suauk truputi ir buk maziau susireiksmines. 
[/quote]
Ko jis cia susireiksmines - o koks ten balius per nakti - pas padorius zmones baliai -festivaliai padoriu metu o ne nakti . Nakti juk miega visi arba ilsisi ...
Man ir idomu butu ka ten visa nakti svesti
Atsakyti
Jei nebutu paminetas automobilis, pamanyciau, kad tai "problema" 14 metu vaiko.
Tikrai, suauk, vaikinuk. Tikrai zinok ne retai merginos svencia gimtadienius BE VAIKINU. Ir mano draugiu rate visi gimtadieniai visad budavo be vaikinu. Va, kai jau istekejom, tai jau kitas reikalas, bet iki to, musu sventes vykdavo tik "tarp musu mergaiciu". Taip, jubiljate kviesdavo savo vaikina, jei tuo metu ji turejo, bet nekviete dar burio kazkokiu bernu. Taip paciai svesdavo dazniausiai ir vaikinai. O gyvenant jau santuokoj, jau nesuskaiciuociau kiek kartu buvau ivairiose sventese (darbo) be teiseto vyro. Ir tas kazkodel neverke kaip mazas vaikas, kad namie turi pasedet. Jei darbe svente be antros puses, tai suptanta suauges zmogus, kad be jo. Kokios problemos? O kiek kartu vyra teko ir tenka vezt i jo darbo balius ir tikrai neverkiu del to tai sededama masinoj, nei laukdama namuose, kada paskambins, kad parsivezciau. O del baliaus laiko.... Kai jaunesne buvau, musu sventes irgi tesdavosi iki paryciu. Va dabar jau daug trumpiau biggrin.gif amzius atsiliepia biggrin.gif
Mano patarimas autoriui. Subresk, isisamonink, kad mergina ne tavo nuosavybe, ji gali leisti laika ir su draugem, be taves, kad nesi pasaulio bamba. Jei pradesi scenas kelt ir kontroliuot kur ir su kuo eina, kodel be taveeeeeeees, tai neistverus mes ji tave, o tada zliumsi nesuprasdamas kodel, nes gi buvai toooooks geeeras.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 03 03, 21:51)
Ko jis cia susireiksmines - o koks ten balius per nakti - pas padorius zmones baliai -festivaliai padoriu metu o ne nakti . Nakti  juk miega visi arba ilsisi ... 

matyt, senas jau krienas esi, kad pamirsai, kaip jaunimas linksminasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexandra.R.: 04 kovo 2016 - 08:58
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 03 03, 22:51)

Taigi rašė - gimtadienį.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2016 03 04, 08:59)
Je.
Papildyta:

matyt, senas jau krienas esi, kad pamirsai, kaip jaunimas linksminasi.

Prirasot paklodziu kol pratrini doh.gif
Gerbiamoji dar yra tokie kaip padorus zmones -kurie svencia normaliu metu puse dienos o ne parom ir savaitem !!!
Mano laiku ir gerdavo pries gimtadieni kad daugiau atlaikytu per gimtadieni - ir gerdavo griudavo ir miegodavo ... as su jais negerdavau nes man kazkaip netikdavo tas -i daba negeriu ..
ir nematau tame sventime nieko gero -prie ko jaunimas -tai tokiem kaip tik reikia pasakyti kad jaunam amziuje gerdamas gali greitai priprasti !!!!!
Autoriui siulyciau ta sirdgela giliai paslepti -ir artimiausiu metu ir i gimtadieni be JOS nueiti parai ar dviem Vo tadu ir pasimatys sirdgela rupestis ir dar kas nors .
Kai jus pasakot vo jaunimas -tai ir as buvau jaunas ir draugai jauni -bet tas seliojimas prie gero nepriveda !!!!
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 03 04, 13:44)
Prirasot paklodziu kol pratrini  doh.gif
Gerbiamoji  dar yra tokie kaip padorus zmones -kurie svencia normaliu metu puse dienos o ne parom ir savaitem !!!
Mano laiku ir gerdavo pries gimtadieni kad daugiau atlaikytu per gimtadieni - ir gerdavo griudavo ir miegodavo ... as su jais negerdavau nes man kazkaip netikdavo tas -i daba negeriu ..
ir nematau tame sventime nieko gero -prie ko jaunimas -tai tokiem kaip tik reikia pasakyti kad jaunam amziuje gerdamas gali greitai priprasti !!!!!
Autoriui siulyciau ta sirdgela giliai paslepti -ir artimiausiu metu ir i gimtadieni be JOS nueiti parai ar dviem  Vo tadu ir pasimatys sirdgela rupestis ir dar kas nors .
Kai jus pasakot vo jaunimas -tai ir as buvau jaunas ir draugai jauni -bet tas seliojimas prie gero nepriveda !!!!

Gerbiamasis, na ir prajuokinai. Negi, zmones tik gerdami ir griuvinedami gali linksmintis? Kitokiu neteko sutikt? Zinok, mano aplinkos zmones alkoholi net ir per sventes tik simboliskai gardavo, jei visai gerdavo. Girto ir griuvinejancio nesu macius nei pvz.savo vyro ar draugiu, ar ju vyru. Zmones ir be to sugeba iki paryciu linksmintis.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 03 04, 13:44)
Prirasot paklodziu kol pratrini  doh.gif
Gerbiamoji  dar yra tokie kaip padorus zmones -kurie svencia normaliu metu puse dienos o ne parom ir savaitem !!!
Autoriui siulyciau ta sirdgela giliai paslepti -ir artimiausiu metu ir i gimtadieni be JOS nueiti parai ar dviem  Vo tadu ir pasimatys sirdgela rupestis ir dar kas nors .

Arbuze, mazai pasaulio mates esi ir zmoniu pazisti, jei manai, kad visi sventima tapatina tik su prisigerimu iki zemes graibymo. Nespresk tik pagal save.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2016 03 04, 15:43)
Gerbiamasis, na ir prajuokinai. Negi, zmones tik gerdami ir griuvinedami gali linksmintis? Kitokiu neteko sutikt? Zinok, mano aplinkos zmones alkoholi net ir per sventes tik simboliskai gardavo, jei visai gerdavo. Girto ir griuvinejancio nesu macius nei pvz.savo vyro ar draugiu, ar ju vyru. Zmones ir be to sugeba iki paryciu linksmintis.

Jus laabai pazenge toje srityje -gal pasidalintumet gimtadieni meniu .....
ir vistiek per nakti svesti nenormalu
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2016 03 05, 13:09)
Arbuze, mazai pasaulio mates esi ir zmoniu pazisti, jei manai, kad visi sventima tapatina tik su prisigerimu iki zemes graibymo. Nespresk tik pagal save.

Mazai maciau .. lotuliukas.gif pas mane kai pradeda svest tai po gimtadienio dazniausia kokia savaite ar dvi ..
ir tu nespresk pagal save -per naktis svesti normalu ????
ot bjaurios bobos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 05 kovo 2016 - 15:41
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 03 05, 15:39)
Jus laabai pazenge toje srityje -gal pasidalintumet  gimtadieni meniu .....
ir vistiek per nakti svesti nenormalu
Papildyta:

Mazai maciau .. lotuliukas.gif  pas mane kai pradeda svest tai po gimtadienio dazniausia kokia savaite ar dvi ..
ir tu nespresk pagal save -per naktis svesti normalu ????
ot bjaurios bobos g.gif

GImtadienio meniu mat uzsimane biggrin.gif Eik i kulinarijos skyreli, rasi visokiu meniu, jei jau be alkoholio daugiau fantazijos neturi sumastyt, kas dar galetu but.
O ko nakti jau zmones svest negali? Jei pradeda 20 val., tai, ka 22 jau i lovytes skirstytis? Arbuzeli arbuzeli... nori zmones, tai ir svencia ir diena, ir nakti, kaip kam patogiau. Ir arbata kiti geria su priesingos lyties zmogum ir nelaiko tai nepadorumu. O autoriaus problema labai paprasta - pavydas. Negali vaikinukas isgyvent, kad mergina eina kazkur be jo. Bet jei pats su savo nesveiku pavydu ir noru kontroliuot nesusitvarkys, tai ilgai tie santykiai ir netruks. Bet ne tau cia patarinet sioje temoje, tu ir pats su moterim nesugebi normaliai sugyvent, problemu prisikuri, prisifantazuoji, susireiksmini ir nori, kad tik tu butum svarbiausias. Visi zinok yra svarbus ir kazin ar taip jau atrasi kazka, kas tik pagal tavo dudele soks. Juolab, kad net kai gyreisi, kad tipo pinigus moki, paaiskejo, kad net jokiu ten pinigu is tavo puses nebuvo.
Atsakyti
Tiek mano jaunystės laikais, tiek dabar, kai pažiūriu į dukros susiėjimus, buvo tokie kaip "mergaičių susiėjimai". Susirinkdavom su draugėm ir darydavom nesąmones per naktį, pletkindavom apie savo bernus ir dalindavomės intymiom paslaptim blush2.gif Dukra mano irgi nesenai tokiame buvo, nes draugės sužadėtinis dirba užsienyje, tai susirinko kelios draugelkos per jos gimtadienį be bachuriukų, pasidarė kulinarinį vakarą, mokėsi daryti įmantrius kokteiliukus +18, kepė pyragus ir pletkino per naktį svaigdamos apie šviesią ateitį ax.gif Ale pižamų vakarėlis buvo. Nematau nieko blogo tame, tik vyrukų nesupratimas tai nenormalus kažkoks, kad viską merginos turi daryti su jais ir tik jiems girdint ir matant doh.gif Gal ten apie kontraceptikus ***** jos kalba per naktį, ką gali žinot. Gerbti reikia savo merginų privatų gyvenimą, o ne verkšlenti ar pykti. Jeigu nepasitiki savo antra puse, tai iš viso nebendrauk, susirask kuri tau prie kelnių prilipus bus dieną naktį ir savo asmeninio gyvenimo neturės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselėuogelė: 06 kovo 2016 - 13:50