Jei nebutu paminetas automobilis, pamanyciau, kad tai "problema" 14 metu vaiko.
Tikrai, suauk, vaikinuk. Tikrai zinok ne retai merginos svencia gimtadienius BE VAIKINU. Ir mano draugiu rate visi gimtadieniai visad budavo be vaikinu. Va, kai jau istekejom, tai jau kitas reikalas, bet iki to, musu sventes vykdavo tik "tarp musu mergaiciu". Taip, jubiljate kviesdavo savo vaikina, jei tuo metu ji turejo, bet nekviete dar burio kazkokiu bernu. Taip paciai svesdavo dazniausiai ir vaikinai. O gyvenant jau santuokoj, jau nesuskaiciuociau kiek kartu buvau ivairiose sventese (darbo) be teiseto vyro. Ir tas kazkodel neverke kaip mazas vaikas, kad namie turi pasedet. Jei darbe svente be antros puses, tai suptanta suauges zmogus, kad be jo. Kokios problemos? O kiek kartu vyra teko ir tenka vezt i jo darbo balius ir tikrai neverkiu del to tai sededama masinoj, nei laukdama namuose, kada paskambins, kad parsivezciau. O del baliaus laiko.... Kai jaunesne buvau, musu sventes irgi tesdavosi iki paryciu. Va dabar jau daug trumpiau

amzius atsiliepia

Mano patarimas autoriui. Subresk, isisamonink, kad mergina ne tavo nuosavybe, ji gali leisti laika ir su draugem, be taves, kad nesi pasaulio bamba. Jei pradesi scenas kelt ir kontroliuot kur ir su kuo eina, kodel be taveeeeeeees, tai neistverus mes ji tave, o tada zliumsi nesuprasdamas kodel, nes gi buvai toooooks geeeras.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 03 03, 21:51)
Ko jis cia susireiksmines - o koks ten balius per nakti - pas padorius zmones baliai -festivaliai padoriu metu o ne nakti . Nakti juk miega visi arba ilsisi ...
Man ir idomu butu ka ten visa nakti svesti
matyt, senas jau krienas esi, kad pamirsai, kaip jaunimas linksminasi.
Nėra pasaulyje geresnio psichologo, nei tavo veidą laižantis šuniukas... Ben Willjams
Jei danguje nėra šunų, tai, kai numirsiu, noriu keliauti ten, kur jų yra... Will Rogers