Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (3)

QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 13:13)
O prieš tai esančiame poste dar apie veidmainyste varo  doh.gif  doh.gif

Justuke, laikas būtų pačiai pasižiūrėt į veidroduką  doh.gif

bet tai bet tai, kuo neatitiko jos komentarai vakar matyti studijoje? lyg ir tą patį sakė,
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 28, 12:10)
nulindau į Jazzu facebok, nieko nematau, ar ne į šitą nuėjau ?  unsure.gif  g.gif

Juste Arlauskaite

O keli pas ją yra? smile.gif Nors būtų logiška: vienas nublizgintas spaudai, kitas - na žinot, tas tikrasis rolleyes.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 28, 12:13)

Nedurns ans y, gi i pabaiga kelias frazes lietuviskai paberia, cia ne siaip sau - taktinis maniovras vyresnems damoms bigsmile.gif

tai jo, čia kas be ko biggrin.gif tongue.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

strategas biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 13:19)
Juste Arlauskaite

4u.gif

o ką? viską teisingai sako: nebalsuokit už tą naftaliną 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 28, 12:16)
bet tai bet tai, kuo neatitiko jos komentarai vakar matyti studijoje? lyg ir tą patį sakė,

pvz. ką sakė apie Aistę, aš nepamenu blush2.gif blush2.gif Bet ar sakė kažką bloga g.gif Lyg ir ne. Po įdomiausių man pasirodymų stengiausi komisijos komentarus atidžiau išklausyti.

O argi apie Rusliką sakė, kad naftalinas? smile.gif Nesakė, kad labai jau patinka, bet ir kalbėjo apie visai kitus dalykus.

Pvz. Zilnys jei ir turi kažką panašaus galvoje, niekada tokia forma kaip pas Jadzę smile.gif savo minčių FB neiškraus. Aišku, jis perdaug protingas, tai faktas. Bet kad apskritai labai jau pozityviai žiūrintis į viską. Tai nebūtinai ir galvoja apie kitus labai jau baisiai. Arba mes niekada to nesužinosim (o galų gale vien jau tai yra gerai smile.gif ).

O Jazdė tai išvestaskūrė doh.gif Ir taškas.

Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2016 02 28, 12:26)
4u.gif

o ką? viską teisingai sako: nebalsuokit už tą naftaliną  4u.gif user posted image

Šiaip manau, kad žmogus, labai išprusęs muzikoje ir turintis aukščiausios prabos skonį neturėtų manyti, kad Donato kūrinukas tai kažkoks tai šedevras smile.gif

Man tai absoliutus popsas be jokių didesnių aliuzijų į meną blush2.gif Kaip kokie čipsai - kai užsinori suvalgai, bet tai žinai, kad niekaliuks smile.gif blush2.gif

Tai ką jinai pvz. galėtų pasakyti apie kokius One direction ? Jie tipo dainų tokių, kaip Donatas neturi ar blogesnius balsus turi? smile.gif Abejoju, ar jai lygis būtų viešai pareikšti, kad direction'ai gerai smile.gif Na o Donatas Lietuvos mąstu tai juk prie muzikinio elito rolleyes.gif Gal prie draugelių net g.gif Bent jau ta pati chebra per visokius Tylas.

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 28, 12:16)

Tik įvyniojo į vatą drinks_cheers.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 12:26)
pvz. ką sakė apie Aistę, aš nepamenu  blush2.gif  blush2.gif  Bet ar sakė kažką bloga  g.gif  Lyg ir ne. Po įdomiausių man pasirodymų stengiausi komisijos komentarus atidžiau išklausyti.
O argi apie Rusliką sakė, kad naftalinas?  smile.gif  Nesakė, kad labai jau patinka, bet ir kalbėjo apie visai kitus dalykus.

Pvz. Zilnys jei ir turi kažką panašaus galvoje, niekada tokia forma kaip pas Jadzę  smile.gif  savo minčių FB neiškraus. Aišku, jis perdaug protingas, tai faktas. Bet kad apskritai labai jau pozityviai žiūrintis į viską. Tai nebūtinai ir galvoja apie kitus  labai jau baisiai. Arba mes niekada to nesužinosim (o galų gale vien jau tai yra gerai  smile.gif ).

O Jazdė tai išvestaskūrė  doh.gif  Ir taškas.

Aš supratau, kad čia apie Ščiogolevaitę, kadangi už ją labai balsuoja. O Jazzu gi ir sakė, kad jos daina jai labai nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 02 28, 12:35)
Aš supratau, kad čia apie Ščiogolevaitę, kadangi už ją labai balsuoja. O Jazzu gi ir sakė, kad jos daina jai labai nepatinka.

Vynioti tai stengėsi biggrin.gif drinks_cheers.gif

Na gaaal. Bet tai kai daugiskaitomis kalba... Man rodos, yra nepagarba bet kuriam kitam iš to vakaro atlikėjų (ir netgi jų klausytojams). Kaip apkalbėti savo draugą/pažįstamą/kolegą jam už nugaros ir būti tuo (bei savimi) patenkintam.

O tai ko gi toks Mamontovas nebijo savo FB profilyje tiesiai šviesiai visko rėžti ? Ir pesisukęs paskui negieda visai kitokių giesmių. Kad ir bjaurokai retkarčiais žiebteli, bet bent jau nepersivertinėja paskui.

Ką aš žinau, paskut. metu buvo ta Jadzė pradėjus mano akyse labai reabilituotis smile.gif blush2.gif Tiesa, jau visą amžinybę į jos FB profilius nelindau, tai gal dėl to tongue.gif doh.gif Bet tai dabar matyt reiks prasišveisti rožinius akinius biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 28 vasario 2016 - 12:47
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 13:33)

Šiaip manau, kad žmogus, labai išprusęs muzikoje ir turintis aukščiausios prabos skonį neturėtų manyti, kad Donato kūrinukas tai kažkoks tai šedevras  smile.gif

Man tai absoliutus popsas be jokių didesnių aliuzijų į meną  blush2.gif  Kaip kokie čipsai - kai užsinori suvalgai, bet tai žinai, kad niekaliuks  smile.gif  blush2.gif

popsas, bet kokybiškas, instrumentuotė šiuolaikiškai bent skamba. Doncės daina man irgi primityvoka, bet bent šiuolaikiška.
Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 02 28, 13:35)

tai ir apie Rūtą Gagariną, ir apie Lacko, sakyčiau, mažiausiai. Kas juos kitas, nei naftalino gerbėjai, kelia.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 28, 12:50)
popsas, bet kokybiškas, instrumentuotė šiuolaikiškai bent skamba. Doncės daina man irgi primityvoka, bet bent šiuolaikiška.

bet tai kodėl būtina išsiųst kažką pabrėžtinai šiuolaikiško?

Būna juk labai daug dainų, kurių paskut. mados klyksmams nepriskirsi, o va skamba jos labai puikiai, užima geras vietas ir dar n metų paskui būna klausomos (tegul ir pavienių klausytojų, kurie sau ne vienadienių dalykų, o perliukų ieško).

Beje, ar Erikos daina labai jau šiuolaikiškai skamba? Man tai ne. Daina, kuri galėjo būti ir prieš 10 metų (lygiai taip pat ir po 5 metų). Ir Ievos daina, sakyčiau, panašiai. Na Ievos taip, truputį modernesnė lyginat su kitomis , bet nėra juk tikrai ir potenciali TOPų užkariautoja.

Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2016 02 28, 12:55)

tai ir apie Rūtą Gagariną, ir apie Lacko, sakyčiau, mažiausiai. Kas juos kitas, nei naftalino gerbėjai, kelia.

kiek supratau iš diskusijos eigos, tie secret užrašai nebuvo tik apie Lacko biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 14:02)

nebūtina, tik jazzu irgi turi teisę, kaip ir mes, į nuomonę apie tas dainas.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 13:02)

Galbūt todėl, kad eurovizija neužsiliktų kokiuose 2010'uose, kad dingtų ta frazė "..pagal EUROVIZINIUS STANDARTUS" tegul nebebūna tų standartų, nuo jų jau mastau.gif :bloga:
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 28, 13:06)
nebūtina, tik jazzu irgi turi teisę, kaip ir mes, į nuomonę apie tas dainas.

tai be abejo turi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Bet mane stebina tai, kai studijoje šypsosi (tegul ir gudriai), o paskui jau visiškai kitaip viską išverčia doh.gif

Bent jau aš tokia nesu ir tokių žmonių nepernešu smile.gif blush2.gif blush2.gif

Iš moderno, bet ne pigaus juk buvo ir Catrinah daina. Taip, ją atliko silpnokai, per silpnai lyginant kitų kontekste. Bet pati daina gera, turinti potencialą. Ir žinutė jos ne apie kokius tai naktinėjimus smile.gif doh.gif

Donio muzikiniai idealai Freddy Mercury ir Michael Jackson turbūt grabe vartosi, girdėdami, ką jų Donatėlis dainuoja smile.gif doh.gif
Atsakyti
nematau nieko blogo Jazzu FB unsure.gif juk vakar ir sakė, kad Rūtos daina jai visiškai nepatinka. jei per tv būtų pavadinus naftalinu, sutikit, būtų biški too much biggrin.gif korektiškiau išsireiškė ir tiek. aš su ja sutinku, arba Doncė arba Erika.
Atsakyti